TurisMALL
powered by

37271

Ghid Jerusalem
Viata de noapte

Jerusalem

Ierusalim nu este cunoscut pentru viata sa de noapte salbatica. Daca doriti sa dansati si sa va distrati toata noaptea, cel mai bine ar fi sa va indreptati spre Tel Aviv, ca restul tinerilor din oras. Cluburile de noapte care exista in Ierusalim se afla in zona Talpiot, partea de est a orasului fiind pustie dupa lasarea serii. Locatiile populare ofera bar, club si spectacole cu muzica live laolalta.

Cele mai multe baruri care merita frecventatese afla in piata Zion din centrul orasului. Stradutele cochete ascund baruri unde va puteti simti bine la un pahar de bere. Multi turisti, in special cei foarte tineri, isi petrec serile prin barurile de pe strada Rivlin. Localnicii evita zona Rivlin si merg in piata Feingold.

Pentru o seara placuta, puteti incerca barurile Sira (o locatie foarte populara), Uganda, Joshua (muzica jazz, atmosfera relaxata), Gullah, Hataklit, Barood, Stardust (atmosfera intima, muzica slow), Tzoof Bar, Dublin (un bar animat de tinerii dornici de distractie).
Website:

Majoritatea cluburilor se afla in piata Zion, Nahalat Shivah si Talpiot. Va recomandam: Underground (muzica rock si dance in cele 2 camere pana dimineata), 17 (unul dintre cele mai bune cluburi din oras) si Constantine (muzica tehno).
  Pagina anterioara Shopping Pagina 8 din 10   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Nochevieja - Madrid
Ajunul Anului Nou este denumit in Spania "Nochevieja” („Noaptea veche"). In noaptea de 31 decemb..
Stiai ca?
Cele mai apreciate 10 destinatii turistice din lume sunt: Franta, Spania, SUA, Italia, China, Marea Britanie, Austria, Mexic, Germania si Canada? ... Prima persoana care a afirmat ca galaxia noastra este formata din stele a fost filozoful grec Democrit (460-370 i.Hr), insa cel care a observat discul galactic, dar si numeroase stele cu ajutorul tele...
Dictionar turistic
Climatoterapie - Utilizarea terapeutica a factorilor climatici.
7 recomandari