TurisMALL
powered by

26510

Ghid Jerusalem
Viata de noapte

Jerusalem

Ierusalim nu este cunoscut pentru viata sa de noapte salbatica. Daca doriti sa dansati si sa va distrati toata noaptea, cel mai bine ar fi sa va indreptati spre Tel Aviv, ca restul tinerilor din oras. Cluburile de noapte care exista in Ierusalim se afla in zona Talpiot, partea de est a orasului fiind pustie dupa lasarea serii. Locatiile populare ofera bar, club si spectacole cu muzica live laolalta.

Cele mai multe baruri care merita frecventatese afla in piata Zion din centrul orasului. Stradutele cochete ascund baruri unde va puteti simti bine la un pahar de bere. Multi turisti, in special cei foarte tineri, isi petrec serile prin barurile de pe strada Rivlin. Localnicii evita zona Rivlin si merg in piata Feingold.

Pentru o seara placuta, puteti incerca barurile Sira (o locatie foarte populara), Uganda, Joshua (muzica jazz, atmosfera relaxata), Gullah, Hataklit, Barood, Stardust (atmosfera intima, muzica slow), Tzoof Bar, Dublin (un bar animat de tinerii dornici de distractie).
Website:

Majoritatea cluburilor se afla in piata Zion, Nahalat Shivah si Talpiot. Va recomandam: Underground (muzica rock si dance in cele 2 camere pana dimineata), 17 (unul dintre cele mai bune cluburi din oras) si Constantine (muzica tehno).
  Pagina anterioara Shopping Pagina 8 din 10   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Concert de Craciun la Palatul Imperial Hofburg din Viena
Vienna Hofburg Orchestra. Concert & Orchestra În urmă cu 30 de ani, muzicianul și dirijorul ..
Italia  |  Romania  |  Belgia  |  Grecia  |  Austria  |  Germania  | 
Stiai ca?
Fiecare continent are un oras numit Roma?... Venus este singura planeta care se invarte in sensul acelor de ceasornic?...
Dictionar turistic
Statiune turistica - Localitate rurala sau urbana situata intr-o regiune cu un important potential turistic, care dispune de o baza de cazare adecvata ca si de unele dotari speciale. Ea poate fi concomitent statiune balneara, climaterica sau pentru sporturi de iarna.
7 recomandari