TurisMALL
powered by

27214

Ghid Jerusalem
Viata de noapte

Jerusalem

Ierusalim nu este cunoscut pentru viata sa de noapte salbatica. Daca doriti sa dansati si sa va distrati toata noaptea, cel mai bine ar fi sa va indreptati spre Tel Aviv, ca restul tinerilor din oras. Cluburile de noapte care exista in Ierusalim se afla in zona Talpiot, partea de est a orasului fiind pustie dupa lasarea serii. Locatiile populare ofera bar, club si spectacole cu muzica live laolalta.

Cele mai multe baruri care merita frecventatese afla in piata Zion din centrul orasului. Stradutele cochete ascund baruri unde va puteti simti bine la un pahar de bere. Multi turisti, in special cei foarte tineri, isi petrec serile prin barurile de pe strada Rivlin. Localnicii evita zona Rivlin si merg in piata Feingold.

Pentru o seara placuta, puteti incerca barurile Sira (o locatie foarte populara), Uganda, Joshua (muzica jazz, atmosfera relaxata), Gullah, Hataklit, Barood, Stardust (atmosfera intima, muzica slow), Tzoof Bar, Dublin (un bar animat de tinerii dornici de distractie).
Website:

Majoritatea cluburilor se afla in piata Zion, Nahalat Shivah si Talpiot. Va recomandam: Underground (muzica rock si dance in cele 2 camere pana dimineata), 17 (unul dintre cele mai bune cluburi din oras) si Constantine (muzica tehno).
  Pagina anterioara Shopping Pagina 8 din 10   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul catalan - Barcelona
“Bon Nadal i Felic Any Nou” in catalana sau “Feliz Navidad y Prospero Ano Nuevo” in spaniola..
Spania  |  Belgia  |  Franta  |  Italia  |  Austria  |  Romania  | 
Stiai ca?
In fiecare minut, Pamantul este lovit de 6.000 de fulgere?... Cel mai rece loc permanent locuit este localitatea Oimeacov (Rusia), pe valea fluviului Indighirka, unde s-a inregistrat, in februarie 1964, temperatura minima absoluta de -71.10? ...
Dictionar turistic
Hostel - Unitate de cazare pentru turistii cu buget restrans, in general tineret, avand dormitoare si bai comune. Acest tip de turism ofera cazarea in dormitoare comune cu mai multe paturi simple sau paturi etajate, cu plata per pat ocupat.
7 recomandari