TurisMALL
powered by

23718

Ghid Larnaca
Cand sa vizitezi

Larnaca

Larnaca are o clima mediteraneana, cu numeroase zile insorite tot anul. Cunoscuta ca fiind o destinatie turistica importanta, Larnaca este plina de vizitatori in orice perioada a anului. Cei mai multi turisti sosesc in Larnaca vara, cand soarele straluceste intens 12 ore pe zi, iar temperaturile ajung pana la 40 grade Celsius. Ploile sunt rare, dar briza marii mai domoleste din caldura toropitoare. Vara incepe in iunie si dureaza pana la sfarsitul lunii septembrie, cand temperaturile ajung pana la 25 grade Celsius. Iulie si august sunt cele mai calduroase luni.

Toamna este un anotimp placut, cu temperaturi intre 15 – 20 grade Celsius. In septembrie, ploile se intetesc, iar intre decembrie – februarie este cea mai umeda perioada din Larnaca. In acest interval, turistii sunt putini la numar, iar preturile la cazare si mancare sunt mai mici cu pana la 50%.

Iernile sunt moderante, cu rafale de ploaie si temperaturi intre 10 – 15 grade. Cea mai rece luna este ianuarie, cand temperaturile sunt scazute, iar ninsoarea isi poate face aparitia (foarte rar).

Odata cu sosirea primaverii, temperaturile cresc, iar soarele isi face din ce in ce mai des aparitia. Temperaturile ajung pana la 20 grade, iar turistii incep sa soseasca in numar mare. Un evenimet popular, ce da startul sezonului estival este Pastele, prilej cu care multi europeni vin aici. Desi vremea nu este foarte potrivita pentru a face plaja, Larnaca are numeroase atractii ce merita sa fie vizitate.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 9   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Mikulas, Vanoce, Silvestr - Praga
Sarbatorile de Craciun, Mikulas, Vanoce, Silvestr sunt prilej de petrecere pentru locuitorii Cehiei...
Spania  |  Cehia  |  Ungaria  |  Germania  |  Grecia  |  Austria  | 
Stiai ca?
China are cel mai vechi calendar din lume? Editia lunara a calendarului a fost intocmita in 2600 I.Hr si are 12 semne zodiacale?... Membrii armatei si ai politiei nu au drept de vot in Republica  Dominicana?...
Dictionar turistic
Jurnal de bord - Registru in care se consemneaza cronologic faptele survenite in timpul calatoriei unei nave.
7 recomandari