TurisMALL
powered by

22448

Ghid Larnaca
Cand sa vizitezi

Larnaca

Larnaca are o clima mediteraneana, cu numeroase zile insorite tot anul. Cunoscuta ca fiind o destinatie turistica importanta, Larnaca este plina de vizitatori in orice perioada a anului. Cei mai multi turisti sosesc in Larnaca vara, cand soarele straluceste intens 12 ore pe zi, iar temperaturile ajung pana la 40 grade Celsius. Ploile sunt rare, dar briza marii mai domoleste din caldura toropitoare. Vara incepe in iunie si dureaza pana la sfarsitul lunii septembrie, cand temperaturile ajung pana la 25 grade Celsius. Iulie si august sunt cele mai calduroase luni.

Toamna este un anotimp placut, cu temperaturi intre 15 – 20 grade Celsius. In septembrie, ploile se intetesc, iar intre decembrie – februarie este cea mai umeda perioada din Larnaca. In acest interval, turistii sunt putini la numar, iar preturile la cazare si mancare sunt mai mici cu pana la 50%.

Iernile sunt moderante, cu rafale de ploaie si temperaturi intre 10 – 15 grade. Cea mai rece luna este ianuarie, cand temperaturile sunt scazute, iar ninsoarea isi poate face aparitia (foarte rar).

Odata cu sosirea primaverii, temperaturile cresc, iar soarele isi face din ce in ce mai des aparitia. Temperaturile ajung pana la 20 grade, iar turistii incep sa soseasca in numar mare. Un evenimet popular, ce da startul sezonului estival este Pastele, prilej cu care multi europeni vin aici. Desi vremea nu este foarte potrivita pentru a face plaja, Larnaca are numeroase atractii ce merita sa fie vizitate.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 9   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Mikulas, Vanoce, Silvestr - Praga
Sarbatorile de Craciun, Mikulas, Vanoce, Silvestr sunt prilej de petrecere pentru locuitorii Cehiei...
Spania  |  Italia  |  Romania  |  Austria  |  Franta  |  Cehia  | 
Stiai ca?
… numarul Pi este o constanta matematica a carei valoare este egala cu raportul dintre circumferinta si diametrul oricarui cerc intr-un spatiu euclidian, sau cu raportul dintre aria unui cerc si pat... Scolopendrele pot avea intre 30 si 300 de picioare in functie de specie....
Dictionar turistic
Refugiu - Spatiu de adapostire construit in totalitate in zona montana inalta, echipat cu dotari modeste, destinat adapostirii turistilor in timpul ascensiunilor montane si care nu are personal de serviciu.
7 recomandari