TurisMALL
powered by

22375

Ghid Larnaca
Transport intern

Larnaca

Aeroportul International Larnaca se afla la 5 km de oras. Majoritatea agentiilor de turism din Romania asigura transferul de la aeroport la hotel, insa daca calatoriti independent, este foarte usor sa ajungeti la destinatia dorita. In fiecare zi, intre orele 06.00 – 23.00, de la aeroport pleaca autobuzele Intercity. Daca doriti sa calatoriti in confort, puteti opta pentru taxiurile din fata aeroportului sau inchiriati o masina de la companiile Hertz, Avis, Budget, Europcar, Sixt, Thrifty.

Transportul in comun este eficient si ieftin. Autobuzele circula la intervale regulate si acopera tot orasul Larnaca si statiunile din apropiere: Limassol, Ayia Napa, Nicosia, Paphos. Microbuzele sunt si ele rapide si confortabile. Toate autobuzele si microbuzele au capat de linie in portul de iahturi Marina.

Taxiurile sunt raspandite in tot orasul, iar preturile sunt accesibile. Pretul unei calatorii de la aeroport pana in centrul Larnacai este de 12 – 15 euro.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 9   Sfaturi utilePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul - Valetta
Maltezii sunt un popor foarte credincios, astfel incat Sarbatoarea Nasterii Domnului ocupa un loc ex..
Cehia  |  Romania  |  Austria  |  Belgia  |  Franta  |  Malta  | 
Stiai ca?
Canionul Yarlung Tsangpo din China este considerat a fi cel mai adanc canion din lume.... In Mali, copiii petrec, in medie, doar doi ani la scoala. Cei mai multi dintre ei incep sa munceasca la varste cuprinse intre 10 si 14 ani?...
Dictionar turistic
Refugiu - Spatiu de adapostire construit in totalitate in zona montana inalta, echipat cu dotari modeste, destinat adapostirii turistilor in timpul ascensiunilor montane si care nu are personal de serviciu.
7 recomandari