TurisMALL
powered by

23422

Ghid Larnaca
Transport intern

Larnaca

Aeroportul International Larnaca se afla la 5 km de oras. Majoritatea agentiilor de turism din Romania asigura transferul de la aeroport la hotel, insa daca calatoriti independent, este foarte usor sa ajungeti la destinatia dorita. In fiecare zi, intre orele 06.00 – 23.00, de la aeroport pleaca autobuzele Intercity. Daca doriti sa calatoriti in confort, puteti opta pentru taxiurile din fata aeroportului sau inchiriati o masina de la companiile Hertz, Avis, Budget, Europcar, Sixt, Thrifty.

Transportul in comun este eficient si ieftin. Autobuzele circula la intervale regulate si acopera tot orasul Larnaca si statiunile din apropiere: Limassol, Ayia Napa, Nicosia, Paphos. Microbuzele sunt si ele rapide si confortabile. Toate autobuzele si microbuzele au capat de linie in portul de iahturi Marina.

Taxiurile sunt raspandite in tot orasul, iar preturile sunt accesibile. Pretul unei calatorii de la aeroport pana in centrul Larnacai este de 12 – 15 euro.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 9   Sfaturi utilePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Sant Joan Festival
Capitala Cataloniei gazduieste unele dintre cele mai vibrante si pline de culoare festivaluri din lu..
Franta  |  Grecia  |  Italia  |  Austria  |  Romania  |  Germania  | 
Stiai ca?
Un ghepard poate atinge viteza de 120 km/h. Ajunge la 70km/h in 3 secunde, fiind considerat cel mai bun sprinter din regnul animal.... In Japonia, durata si unghiul inclinarii este direct proportionala cu importanta persoanei pe care o saluti. Cu cat este mai importanta persoana cu atat inclinarea dureaza mai mult si se realizeaza in...
Dictionar turistic
Pensiune - Unitate de cazare particulara, cu aspect rustic, situata intr-o zona turistica.
7 recomandari