TurisMALL
powered by

22447

Ghid Larnaca
Viata de noapte

Larnaca

Larnaca nu este o destinatie in care cluburile de noapte si discotecile sa fie la mare cautare. Din contra, o statiune recunoscuta pentru situri arheologice, Larnaca are cateva puncte de atractie care ii vor multumi si pe cei care vor sa petreaca pana dimineata.

Viata de noapte a statiunii Larnaca este concentrata pe o strada de 2 km, cel mai faimos loc de promenada. Zona este cunoscuta sub numele de Laiki Yeitonia si impresioneaza prin numarul mare de taverne, baruri si cafenele.

Daca doriti sa mergeti in club, optiati pentru Club Memphis, Scaliano, Black &White, Galu Seaside, Secret Freedom, Ammos Beach Bar, Deep, Geometry, Vogue Exclusive. Daca aveti masina, puteti conduce pana in statiunea Ayia napa, unde viata de noapte este palpitanta.

Bailey este un pub traditional, popular printre localnici. De acelasi succes se bucura si Keo si Leon.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul - Valetta
Maltezii sunt un popor foarte credincios, astfel incat Sarbatoarea Nasterii Domnului ocupa un loc ex..
Franta  |  Cehia  |  Belgia  |  Germania  |  Malta  |  Italia  | 
Stiai ca?
Legenda zeului Osiris, care invie dupa moarte, este asemanatoare cu cea a lui Iisus Hristos? Osiris a trait cu 5.000 de ani inaintea lui Iisus.... Potrivit unei legende populare, ceaiul a fost descoperit de imparatul chinez Shennong, in 2737 I.Hr, cand o frunza de ceai i-a cazut in apa fierbinte?...
Dictionar turistic
Sauna - Baie de aburi care consta in expunerea corpului la o temperatura de 60-80ÂșC, produsa prin stropirea unor pietre poroase incinse, dupa care se activeaza circulatia prin lovirea corpului cu un manunchi de nuiele si prin dusuri reci.
7 recomandari