TurisMALL
powered by

23877

Ghid Larnaca
Viata de noapte

Larnaca

Larnaca nu este o destinatie in care cluburile de noapte si discotecile sa fie la mare cautare. Din contra, o statiune recunoscuta pentru situri arheologice, Larnaca are cateva puncte de atractie care ii vor multumi si pe cei care vor sa petreaca pana dimineata.

Viata de noapte a statiunii Larnaca este concentrata pe o strada de 2 km, cel mai faimos loc de promenada. Zona este cunoscuta sub numele de Laiki Yeitonia si impresioneaza prin numarul mare de taverne, baruri si cafenele.

Daca doriti sa mergeti in club, optiati pentru Club Memphis, Scaliano, Black &White, Galu Seaside, Secret Freedom, Ammos Beach Bar, Deep, Geometry, Vogue Exclusive. Daca aveti masina, puteti conduce pana in statiunea Ayia napa, unde viata de noapte este palpitanta.

Bailey este un pub traditional, popular printre localnici. De acelasi succes se bucura si Keo si Leon.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festes de la Merce - Barcelona
Festes de la Merce este cel mai important festival al Barcelonei, fiind dedicat sfintei care proteje..
Romania  |  Austria  |  Germania  |  Spania  |  Italia  |  Franta  | 
Stiai ca?
Regina Cleopatra era de originea greceasca, nu egipteana sau africana, asa cum crede majoritatea populatiei?... In Egipt, pisica, animalul sacru al zeitei Basted, era folosita pentru indepartarea serpilor?...
Dictionar turistic
Turism extrem - Turism de aventura practicat in zone muntoase. Sporturile care pot fi practicate sunt: mountainbiking, zborul cu parapanta, raftingul, cursurile de supravietuire in munti, excursiile subacvatice la epavele de pe fundul marii, etc.
7 recomandari