TurisMALL
powered by

23472

Ghid Larnaca
Sfaturi utile

Larnaca

Limbile oficiale sunt greaca si turca, iar engleza este o limba pe care o vorbesc foarte bine cei care lucreaza in hoteluri, restaurante si magazine.

In Cipru, se circula pe partea stanga a drumului, invers decat in Romania.

In statiunile turistice, restaurantele organizeaza seri grecesti, unde toata lumea danseaza, mananca preparate traditionale si bea cele mai savuroase licori.

Unele restaurante adauga bacsisul pe nota de plata. Daca acest aspect nu este mentionat pe nota de plata, este indicat sa lasati 10% din totalul sumei.

In Cipru, varsta legala pentru a consuma alcool este 17 ani.

Atentie sporita cu locurile de parcare! Daca parcati in locuri nepermise, este posibil sa primiti amenda. In fata magazinelor si a restaurantelor, stationarea este permisa maxim 10 minute.

Sursa foto
  Pagina anterioara Transport intern Pagina 9 din 9  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Concert de Craciun la Palatul Imperial Hofburg din Viena
Vienna Hofburg Orchestra. Concert & Orchestra În urmă cu 30 de ani, muzicianul și dirijorul ..
Grecia  |  Germania  |  Ungaria  |  Franta  |  Spania  |  Romania  | 
Stiai ca?
In urma cu 3.000 de ani, majoritatea egiptenilor antici nu traiau mai mult de 30 de ani?... Stiati ca posta de pe meleagurile noastre a fost pentru prima data amintita in Evul Mediu? A fost înfiintată pentru a transmite poruncile domnului in teritoriul stapanit. “Postasii” de atunci fo...
Dictionar turistic
Cabana - Casa rustica construita intr-o zona de munte; asigura cazarea si serviciile necesare turistilor aflati in drumetie sau la odihna intr-o zona montana.
7 recomandari