TurisMALL
powered by

22409

Ghid Larnaca
Shopping

Larnaca

Larnaca nu este o destinatie cunoscuta pentru marea varietate de magazine. Insa, cele existente va ajuta sa va cumparati tot ce aveti nevoie. Din Larnaca va puteti achizitiona dantela lucrata manual, broderii, argintarie, vase de lut, haine de designeri locali si accesorii unice. Un suvenir potrivit ar fi fructele uscate sau zaharisite si dulceata parfumata.

Strada Zenonos Kitieos este cea mai stilata strada de shopping din Larnaca. Aici veti gasi cateva buticuri elegante, magazine de bijuterii si vase din cupru, cunoscute pentru calitatea superioara. Larnaca este un loc potrivit pentru a cumpara ochelari sau lentile. Pe strada Zenonos Kitieos se afla un mgazin Fendi, iar magazinul Joakim Jewerly se gasesc produse de la Roberto Cavalli, Versace, Prada etc.

Strada Ermou este locul in care se afla buticurile de lux ale unor branduri renumite: Roberto Cavalli, Kenzo, Valentino, DKNY, Dolce & Gabbana, Cavalli Class, Pepe, Nolita, Paul Smith, Ed Hardy si Rare. In fiecare duminica, pe strada Ermou, intre orele 10.00 – 13.00 are loc o piata in aer liber. Aici veti gasi numeroase bunuri, la preturi avantajoase: haine, suveniruri, mestesuguri locale, fructe, legume si flori. Piata de pe strada Ermou este cel mai bun loc pentru a cumpara suveniruri pentru cei dragi.

La 40 km de Larnaca se afla satul Leftkara, faimos pentru dantela lucrata manual si argintarie, toate la preturi mici.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 9   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul - Valetta
Maltezii sunt un popor foarte credincios, astfel incat Sarbatoarea Nasterii Domnului ocupa un loc ex..
Austria  |  Germania  |  Cehia  |  Malta  |  Italia  |  Spania  | 
Stiai ca?
Celulele moarte ale pielii constituie aproape 60% din praful pe care il stergem de pe mobile?... In noaptea de 15-16 octombrie 1987, in sud-estul Angliei viteza vantului a atins 170 de km/h. Au murit atunci 19 persoane si paduri intregi au fost culcate la pamant....
Dictionar turistic
Taverna - Restaurant mic, de origine greceasca, cu aspect rustic, ce serveste preparate traditionale.
7 recomandari