TurisMALL
powered by

23437

Ghid Larnaca
Shopping

Larnaca

Larnaca nu este o destinatie cunoscuta pentru marea varietate de magazine. Insa, cele existente va ajuta sa va cumparati tot ce aveti nevoie. Din Larnaca va puteti achizitiona dantela lucrata manual, broderii, argintarie, vase de lut, haine de designeri locali si accesorii unice. Un suvenir potrivit ar fi fructele uscate sau zaharisite si dulceata parfumata.

Strada Zenonos Kitieos este cea mai stilata strada de shopping din Larnaca. Aici veti gasi cateva buticuri elegante, magazine de bijuterii si vase din cupru, cunoscute pentru calitatea superioara. Larnaca este un loc potrivit pentru a cumpara ochelari sau lentile. Pe strada Zenonos Kitieos se afla un mgazin Fendi, iar magazinul Joakim Jewerly se gasesc produse de la Roberto Cavalli, Versace, Prada etc.

Strada Ermou este locul in care se afla buticurile de lux ale unor branduri renumite: Roberto Cavalli, Kenzo, Valentino, DKNY, Dolce & Gabbana, Cavalli Class, Pepe, Nolita, Paul Smith, Ed Hardy si Rare. In fiecare duminica, pe strada Ermou, intre orele 10.00 – 13.00 are loc o piata in aer liber. Aici veti gasi numeroase bunuri, la preturi avantajoase: haine, suveniruri, mestesuguri locale, fructe, legume si flori. Piata de pe strada Ermou este cel mai bun loc pentru a cumpara suveniruri pentru cei dragi.

La 40 km de Larnaca se afla satul Leftkara, faimos pentru dantela lucrata manual si argintarie, toate la preturi mici.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 9   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Sant Joan Festival
Capitala Cataloniei gazduieste unele dintre cele mai vibrante si pline de culoare festivaluri din lu..
Germania  |  Cehia  |  Franta  |  Grecia  |  Spania  |  Austria  | 
Stiai ca?
Papagalii sunt unele dintre cele mai inteligente specii de pasari de pe glob? ... Exista mai multi oameni care invata limba engleza in China decat cei care o vorbesc oficial in Statele Unite (peste 300 de milioane)? ...
Dictionar turistic
Destinatie - Punctul terminus al calatoriei.
7 recomandari