TurisMALL
powered by

25661

Ghid Varsovia
Shopping

Varsovia

Chiar daca nu poate fi considerat o destinatie pentru shopping, orasul are multe de oferit din acest punct de vedere. Indiferent ca este vorba despre mall-uri, buticuri de designer, magazine de familie sau magazine cu antichitati, cu siguranta veti gasi cateva lucruri pe placul dvs.

Aici veti gasi multe produse de decor lucrate manual, bijuterii din aur sau argint, ceramica frumos decorata, icoane, jucarii din lemn, figurine medievale. Daca cumparati antichitati realizate inainte de 1945 aveti nevoie de un permis special pentru a le putea scoate din Polonia.

In centrul Varsoviei, pe strada Ulica Marszalkowska sunt cele mai multe magazine. In apropiere se afla Galeria Centrum, unul dintre cele mai mare centre comerciale din Polonia.

O alta strada cu o multime de magazine cu suveniruri, teatre, cafenele si buticuri elegante este Ulica Chmielna. Pe strada Ulica Krucza se afla o cladire frumoasa, din sticla, ridicata in 1950 ce gazduieste Smyk Building, un centru comercial unde se gasesc carti, haine, vederi si pantofi.

Sadyba Best Shopping Mall se afla in partea de sud a orasului si gazduieste cele mai mari branduri internationale, cinematograf multiplex, cafenele si restaurante.

De asemenea, nu trebuie ratate centrele comerciale Arkadia si Zlote Tarasy. Alte puncte de atractie sunt mall-urile Likus Concept Store, Klif, Orchid, Factory si Galeria Mokotow.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 8   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Luna fotografiei - Paris
Arta fotografica ocupa un loc de cinste in Paris, fiind apreciata probabil mai mult decat in oricare..
Romania  |  Belgia  |  Malta  |  Cehia  |  Austria  |  Grecia  | 
Stiai ca?
In Mexic culoarea mov este asociata cu inmormantarea si trebuie evitata cand se ofera flori.... Brazilia ocupa 48,7% din intreaga suprafata a Americii de Sud?...
Dictionar turistic
Sejur - Vacanta, concediu pe care cineva il petrece (cu concursul unei organizatii turistice) intr-o statiune, pe un itinerar turistic etc.
7 recomandari