TurisMALL
powered by

25662

Ghid Varsovia
Unde sa te cazezi

Varsovia

Mamaison Le Regina Hotel 5* este unul dintre cele mai cautate hoteluri din Varsovia. Hotelul este localizat central, langa Cartierul Evreiesc si la 5 minute de mers pe jos de centrul vechi al orasului. In fiecare dimineata, oaspetii au la dispozitie gratuit peste 800 de ziare din 81 de tari. Hotelul are 61 de camere elegant mobilate, cu tv LCD, baie din marmura, minibar si aer conditionat. Pretul unei camere porneste de la 116 euro si ajunge pana la 250 euro in cazul apartamentelor.

Le Meridien Bristol Hotel 5* este cel mai vechi hotel din Varsovia si este situat langa Palatul Prezidential. Hotelul pune la dispozitia turistilor un restaurant cu un meniu bogat in preparate delicioase, piscina, sauna si cafenea. Le Meridien Bristol Hotel are 204 camere cu vedere spre oras; camerele sunt dotate cu plasme LCD, baie din marmura si mobilier traditional. Pretul unei camere porneste de la 120 euro si ajunge pana la 300 euro in cazul apartamentelor.

Hotelul Polonia Palace 4* este localizat central, vis-a-vis de Palatul Culturii si Stiintei. Hotelul are 206 camere elegant mobilate si decorate cu tv plasma, seif, aer conditionat si baie luxoasa. Pretul unei camere porneste de la 100 euro si ajunge pana la 200 euro in cazul apartamentelor.

Localizate in centrul Varsoviei, apartamentele Zgoda 3* ofera cazare in camere spatioase si confortabile. Camerele au dotari moderne ce include chicineta complet echipata, baie, acces Internet si tv. Complexul de apartamente se afla in apropiere de Palatul Culturii si Stiinte si la 5 minute de mers pe jos de statia de metrou. Pretul unei camere porneste de la 60 euro si ajunge pana la 110 euro in cazul apartamentelor.

Hotelul Metropol 3* se bucura de review-uri excelente pe site-urile de specialitate. Hotelul se afla in centrul orasului, langa Palatul Culturii si Stiintei si ofera cazare in 191 camere si apartamente spatioase. Preturile sunt accesibile si pornesc de la 65 euro pentru o camera dubla si ajung pana la 125 euro pentru o camera cvadrupla.
  Pagina anterioara Cand sa vizitezi Pagina 3 din 8   Unde sa mananciPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun - Praga
Daca optati pentru o vizita in capitala Cehiei in perioada Sarbatorilor de Iarna, nu veti regreta. O..
Austria  |  Franta  |  Malaysia  |  Cehia  |  Romania  |  Germania  | 
Stiai ca?
In noaptea de 15-16 octombrie 1987, in sud-estul Angliei viteza vantului a atins 170 de km/h. Au murit atunci 19 persoane si paduri intregi au fost culcate la pamant.... Papagalii sunt unele dintre cele mai inteligente specii de pasari de pe glob? ...
Dictionar turistic
Manastire - Institutie religioasa cuprinzand o biserica si mai multe chilii, unde traiesc, potrivit unor reguli de viata austere si izolati de lume, calugari sau calugarite; locas in care serviciul divin este oficiat de calugari/calugarite.
7 recomandari