TurisMALL
powered by

37764

Ghid Varsovia
Viata de noapte

Varsovia

Varsovia si-a refacut cu succes imaginea dupa ravagiile din timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial, devenind un loc spectaculos pentru o viata de noapte plina. Varsovia ofera cluburi si discoteci vibrante, oameni prietenosi si muzica buna. Preturile sunt mai mici decat in cluburile din alte orase europene, dar atmosfera este la fel de placuta.

Majoritatea cluburilor a fost construita in ultimii 18 ani, dupa colapsul Uniunii Sovietice si are un aer modern. Unul dintre cele mai populare atractii nocturne este Ice Bar, construit in intregime din gheata. Barul are si un restaurant construit din materiale stabile. In bar se servesc diverse bauturi alcoolice direct din pahare de gheata.

Alte cluburi populare printre localnici si turisti sunt: Paparazzi, Warsaw, Stokrotka, Remont. Daca va place atmosfera hippie, atunci trebuie sa mergeti la Klubokawiarnia.

Vedetele locale prefera sa isi petreaca serile de vineri si sambata la Platinium Club. Preturile sunt destul de piperate, iar bodyguard-ii sunt foarte stricti cu cei care intra in club.

Pentru concerte live, mergeti la Dekada. In fiecare seara au loc spectacole cu muzica rock sau pop, iar in serile in care nu canta nicio trupa, se asculta muzica din anii ''50 sau ''60.

Harenda este un club faimos situat in zona Krakowskie Przedmiescie. Aici se asculta muzica R&B, hip hop si muzica traditionala africana. Atmosfera este incendiara si este un loc in care distractia este garantata.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 8   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul van Vlaanderen
Festivalul van Vlaanderen este unul dintre evenimentele culturale cele mai importante care se desfas..
Austria  |  Cehia  |  Malta  |  Romania  |  Belgia  |  Germania  | 
Stiai ca?
Primul parc national din lume este Parcul Yelowstone. Este localizat in SUA si a fost infiintat in 1872.... Marele Zid Chinezesc nu este vizibil de pe luna, cu ochiul liber?...
Dictionar turistic
Oficiu de turism - Organism oficial sau semioficial national, regional sau local, insarcinat cu reprezentarea si apararea intereselor turistice ale teritorului respectiv. In scopul dezvoltarii activitatii sale, un oficiu poate deschide, in diferite locuri, reprezentante numite "Birouri de turism".
7 recomandari