Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Home > Ski, regiuni de ski > Ski Austria > Regiunea Saalbach - Hinterglemm - Leogang
Cauta locatie ski:

Ski Saalbach - Hinterglemm - Leogang (Austria)

Regiunea de ski Saalbach-Hinterglemm- Leogang din zona Pinzgauer Saalachtal are cea mai mare retea de partii din Austria. Toate partiile din regiune pot fi atinse fara a folosi skibus sau masina proprie. Saalbach si Hinterglemm sunt situate in aceeasi vale la doar cativa km distanta. In cele doua statiuni, in sezonul de schi sunt disponibile 18.000 de locuri de cazare, incepand de la agroturism, pana la hoteluri de lux. Ambele localitati sunt caracterizate printr-o viata de noapte intensa, cu multe baruri, restaurante si alte posibilitati de apres ski.

Pentru familii este recomandata statiunea Leogang, care permite accesarea directa a regiunii de schi. Datorita faptului ca partiile in marea majoritate sunt situate deasupra limitei de vegetatie, gasim multe partii (suprafete) cu posibilitati de freeride, dar totusi ferite de avalanse. Astfel freeride-eri sunt asteptati cu mai mult de 80 km de suprafata de zapada neamenajata. Sa practici ski-ul in regiunea Saalbach - Hinterglemm – Leogang este cu adevarat minunat.
Regiunea este deservita in total de 55 de instalatii pe cablu cu o capacitate de preluare de 62 000 persoane/ora si 200 km de partii de diverse grade de dificultate care, in majoritate, au asigurata zapada artificiala din sfarsitul lunii noiembrie, pe tot parcursul sezonului. Pentru snowboarderi in aceasta regiune sunt pregatite 3 funpark-uri mari, echipate cu tot ce poate fi necesar atat pentru incepatori cat si pentru profesionisti.


Statiuni de ski in zona Saalbach - Hinterglemm - Leogang


# #