Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Home > Ski, regiuni de ski > Ski Austria > Regiunea Europa Sportregion Zell am See - Kaprun
Cauta locatie ski:

Ski Europa Sportregion Zell am See - Kaprun (Austria)Europa Sportregion este una din cele mai renumite, mai performante si mai frumoase regiuni de schi din zona Salzburgului. Aici au parte concursuri de talie mondiala. Este alcatuita din 3 statiuni apropiate, Zell am See – Schmittenhohe, Kaprun – Maiskogel si ghetarul Kitzseinhorn schiabil pe tot parcursul anului. In acesasta regiune gasim in total 130 km partii de schi si snowboard.

Zell am See si Kaprun sunt destinatiile preferate ale schiorilor din intreaga lume, de aceea acest domeniu este denumit si “paradisul schiorilor”. In zona de ski de pe ghetarul Kitzsteinhorn (3,203m) gasiti cele mai bune conditii pentru a avea parte de o distractie cu zapada. Datorita numeroaselor tunuri de zapada, partiile sunt practicabile si in cazul ninsorilor mai reduse.

Regiunea Kaprun – Maiskogel este mai mica, situata intre 766-1766 m. In aceasta regiune cei 15 km. de partii sunt deserviti de 6 teleschiuri, 2 telegondole si 1 telecabina. Majoritatea partiilor sunt cu grad de dificultate mediu si usor, dar aici se intinde cea mai lunga partie din regiune, o partie albastra de 7 km! Valea Kaprunului este inconjurata de munti maiestuosi.

Ghetarul - Kitzsteinhorn ofera adevarata libertate carverilor si snowboarderilor. Aici se gasesc cele mai spectaculoase partii rosii si albastre, in total 40 km de partii, iar pentru incepatori platoul ghetarului ofera partii special amenajate pentru primele alunecari.
Pentru cei avansati si profesionisti sunt pregatite partii speciale de diferite marimi si chiar si piste cu posibilitate de cronometrare a timpului.


Statiuni de ski in zona Europa Sportregion Zell am See - Kaprun


# #