TurisMALL
powered by

32915

Ghid Atena
Sfaturi utile

Atena

Pentru a evita sa fiti pacaliti de taximetristii din aeroport, faceti o rezervare inainte de a pleca din tara. In felul acesta, indiferent daca avionul intarzie, veti fi asteptat de un sofer care stie limba engleza si care va va ajuta cu bagajele.

Greaca este limba nationala, dar limba engleza este foarte raspandita.

Notele de plata au inclus si bacsisul. Daca nu este inclus, se recomanda sa lasati 10 – 15% din valoarea notei de plata.
  Pagina anterioara Transport intern Pagina 9 din 9  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul de Primavara de la Budapesta (Budapest Spring Festival)
Festivalul de Primavara de la Budapesta reprezinta cel mai important festival cultural al Ungariei. ..
Grecia  |  Spania  |  Malta  |  Belgia  |  Cehia  |  Irlanda  | 
Stiai ca?
Canada are mai multe lacuri decat restul tarilor din lume la un loc?... Youtube a fost infiintat in februarie 2005? Fondatorii sunt trei angajati PayPal: Steve Chen, Chad Hurley si Jawed Karim. A fost cumparat de Google in octombrie 2006? Compania a fost cumparata pentru...
Dictionar turistic
Taxa de aeroport - Taxa perceputa in beneficiul organismului de gestionare a aeroportului si platita de utilizatorii aeroportului si/sau pasagerii aerieni pentru utilizarea instalatiilor si serviciilor furnizate in exclusivitate de catre organismul de gestionare a aeroportului si care au legatura cu aterizarea, decolarea, iluminarea si staţionarea aeronavei, gestionarea pasagerilor si manipularea marfurilor.
7 recomandari