TurisMALL
powered by

43055

Ghid Atena
Viata de noapte

Atena

Atena are o viata de noapte vibranta. De la cluburi de lux pana la taverne cu muzica live, in Atena veti gasi un local potrivit oricarei categorii de varsta. Majoritatea restaurantelor, barurilor si cluburilor se afla in zonele centrale Psiri, Plaka si Thission, toate fiind in apropiere de statiile de metrou.

O vizita in Atena ar fi incompleta fara o noapte petrecuta in clasicele bouzokia. Cu muzica live si o atmosfera incendiara, aceasta experienta este unica! Recomandarile noastre sunt: Iifigeneia, Alli Fasi, Victoria, Ennea Ogdoa si Stoa Athanaton.

Club Venue este unul dintre cele mai cautate cluburi din Atena. Construit pe 3 nivele, clubul gazduieste petreceri incendiare in fiecare sambata. Salon Fashion Club este un alt club trendy din Atena unde tinerii danseaza pe muzica house. Plastik Bar se afla langa statia de metrou Keramikos si atrage clientii prin show-urile live si intrarea gratuita. BaRouge este renumit pentru DJ-ii celebri ce mixeaza in fiecare sambata. Disco Boom Boom este una dintre cele mai vechi discoteci din Atena, unde se asculta muzica din anii ''80, ''90, dar si din zilele noastre. La Cubanita se asculta muzica cubaneza live, iar atmosfera este autentic cubaneza. Pentru muzica rock mergeti la Plus-X.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul catalan - Barcelona
“Bon Nadal i Felic Any Nou” in catalana sau “Feliz Navidad y Prospero Ano Nuevo” in spaniola..
Stiai ca?
Faimoasele premii Nobel, impreuna cu Premiul pentru Economie, se decerneaza in fiecare an la Stockholm, capitala Suediei, cu exceptia Premiului Nobel pentru Pace, care este decernat la Oslo, capitala ... Padurea joaca un rol deosebit de important in prevenirea poluarii atmosferei. Arborii filtreaza aerul si absorb praful pana la cantitati intre 30-80 t pe an si pe hectar; 1 ha de padure poate fixa anu...
Dictionar turistic
Diagrama - Seating plan - Plan al unui tren sau autocar pe care se noteaza locurile retinute si observatii in legatura cu calatoria.
7 recomandari