TurisMALL
powered by

31661

Ghid Atena
Viata de noapte

Atena

Atena are o viata de noapte vibranta. De la cluburi de lux pana la taverne cu muzica live, in Atena veti gasi un local potrivit oricarei categorii de varsta. Majoritatea restaurantelor, barurilor si cluburilor se afla in zonele centrale Psiri, Plaka si Thission, toate fiind in apropiere de statiile de metrou.

O vizita in Atena ar fi incompleta fara o noapte petrecuta in clasicele bouzokia. Cu muzica live si o atmosfera incendiara, aceasta experienta este unica! Recomandarile noastre sunt: Iifigeneia, Alli Fasi, Victoria, Ennea Ogdoa si Stoa Athanaton.

Club Venue este unul dintre cele mai cautate cluburi din Atena. Construit pe 3 nivele, clubul gazduieste petreceri incendiare in fiecare sambata. Salon Fashion Club este un alt club trendy din Atena unde tinerii danseaza pe muzica house. Plastik Bar se afla langa statia de metrou Keramikos si atrage clientii prin show-urile live si intrarea gratuita. BaRouge este renumit pentru DJ-ii celebri ce mixeaza in fiecare sambata. Disco Boom Boom este una dintre cele mai vechi discoteci din Atena, unde se asculta muzica din anii ''80, ''90, dar si din zilele noastre. La Cubanita se asculta muzica cubaneza live, iar atmosfera este autentic cubaneza. Pentru muzica rock mergeti la Plus-X.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festival de Otono (Festivalul anual de toamna de la Madrid)
In octombrie, timp de o luna intreaga, Madridul gazduieste Festivalul de Otono (Festivalul anual de ..
Belgia  |  Grecia  |  Franta  |  Italia  |  Cehia  |  Malaysia  | 
Stiai ca?
Din 1901 si pana in prezent, sunt unii ani in care nu au mai fost decernate premiile Nobel (in total 50 de premii). Majoritatea premiilor anulate au fost in timpul celor doua razboaie mondiale.... In Rusia, fluieratul in interior este considerat a aduce ghinion (saracie)....
Dictionar turistic
Drumetie - Calatorie pe jos a unui turist, de la un obiectiv la altul, in diverse scopuri: de relaxare, de cunoastere, de intretinere a formei fizice etc, de regula pe un traseu marcat.
7 recomandari