TurisMALL
powered by

31641

Ghid Atena
Shopping

Atena

Shopping-ul este una dintre multele activitati practicate cu mare drag de turistii ce poposesc in capitala Greciei. Timpul petrecut la shopping este o experienta placuta datorita diversitatii de magazine. Uneori, va puteti simti ca si cum ati calatori in timp, in Grecia Antica. Daca te fascineaza istoria elena, atunci Atena este locul unde poti imbina cu succes pasiunea pentru istorie cu cea pentru shopping, Numeroasele magazine concureaza cu atractiile turistice, cluburi de noapte sau restaurantele ce servesc delicioasele preparate grecesti.

Reducerile de vara incep pe 1 august si dureaza pana la inceputul lunii septembrie. Iarna, reducerile incep la mijlocul lunii ianuarie si dureaza pana la sfarsitul lunii februarie. Cele mai populare achizitii sunt: haine si accesorii inedite, pantofi, bauturi alcoolice traditionale: ouzo, branzeturi, ulei de masline, cosmetice, icoane, suveniruri, bijuterii, CD-uri cu muzica greceasca, statuete.

Cele mai renumite strazi de shopping din Atena sunt: Ermou (cea mai importanta strada pentru shopping), Plaka (unul dintre cele mai vechi cartiere din Atena), Monastiraki, Athinas, Eolou, Agiou Marou. Cele mai celebre magazine sunt Zara, Benetton, H&M, Kaliviotis (tesaturi, matasuri, stofe; magazinul se afla pe strada Ermou), Remember (primul magazin din Grecia cu articole punk se gaseste pe strada Plaka), S. Oliver, Mark & Spencer. In Atena nu exista foarte multe centre comerciale, ci doar 3: Hodos Center, Stoa Orfeos si Sambropouli.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 9   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Roma vazuta cu gust
Evenimentul "Roma vazuta cu gust" reprezinta o initiativa speciala a Primariei, care pe tot parcursu..
Malaysia  |  Austria  |  Italia  |  Franta  |  Spania  |  Cehia  | 
Stiai ca?
In Rusia exista mai multe bancnote de 100 de dolari decat pe teritoriul Statelor Unite ale Americii?... Aligatorii sunt cele mai zgomotoase reptile....
Dictionar turistic
Alpinism - Mountaineering - Sport extrem prin care se urmareste ascensiunea pe culmile greu accesibile ale muntilor, indiferent de greutatile cauzate de vremea capricioasa. Ansamblu de practici sportive avand ca obiectiv cucerirea muntilor.Difera de turismul montan prin aceea ca adeptii lui,oricat de sensibili ar fi la frumusetea muntilor, se multumesc inainte de toate de a invinge dificultatile pe care acesta le pune in cale.
7 recomandari