TurisMALL
powered by

37048

Ghid Atena
Unde sa te cazezi

Atena

Unul dintre cele mai apreciate si luxoase hoteluri din Atena este Grande Bretagne, a Luxury Collection Hotel 5*. Hotelul se bucura de o locatie privilegiata, vis-a-vis de Piata Constitutiei si Casa Parlamentului. Pe acoperisul hotelului se afla o terasa de unde puteti admira Atena in toata splendoarea sa. Hotelul are 321 camere, iar pretul unei nopti de cazare porneste de la 320 euro si ajunge pana la 1050 euro, in cazul apartamentelor de lux.

The Athens Gate Hotel 4* se afla in centrul istoric al Atenei si impresioneaza turistii prin vederile superbe la Acropole si Templul lui Zeus Olimpianul, precum si excelente preparate culinare. Hotelul are 98 camere dotate cu TV LCD de 68 cm cu ecran plat, acces la internet de mare viteza si toate celelalte facilitati moderne. Pretul unei nopti de cazare porneste de la 160 euro si ajunge pana la 600 euro in cazul apartamentelor de lux.

Hotelul Amalia 4* este localizat central si se afla la 10 minute de mers pe jos de Acropolis si Plaka, in imediata vecinatate a districtului comerial Ermou si a Pietei Syntagma. Hotelul Amalia a fost distins cu eticheta ecologica Green Key si utilizeaza articole de toaleta si produse de curatat ecologice si ofera preparate si bauturi organice de calitate. Hotelul are 98 camere, iar pretul unei nopti de cazare porneste de la 130 euro si ajunge pana la 160 euro, in cazul camerelor de lux.

De review-uri excelente se bucura si hotelul Centrotel 3*. Situat in centrul orasului, la 500 m de gara Victoria si langa statia de metrou, hotelul Centrotel este o locatie buna pentru turistii care nu vor sa cheltuiasca o avere pe cazare. Hotelul are 50 camere, iar pretul unei nopti de cazare porneste de la 65 euro si ajunge pana la 160 euro pentru camerele cvadruple.

Hotelul Areos 3* se afla langa parcul Areos, la 5 minute de mers pe jos de statia de metrou Victoria si Muzeul National Arheologic. Hotelul are 38 camere cochete si spatioase. Pretul unei camere porneste de la 70 euro si ajunge pana la 130 euro pentru camerele de lux.
  Pagina anterioara Cand sa vizitezi Pagina 3 din 9   Unde sa mananciPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Concert de Craciun la Palatul Imperial Hofburg din Viena
Vienna Hofburg Orchestra. Concert & Orchestra În urmă cu 30 de ani, muzicianul și dirijorul ..
Malta  |  Cehia  |  Romania  |  Spania  |  Germania  |  Franta  | 
Stiai ca?
Statuia cu o persoana aflata pe un cal cu picioarele in aer a murit in lupta; daca calul are un singur picior in aer, a murit din cauza ranilor suferite in lupta; daca calul are toate picioarele pe pa... Grecia este denumita si "Republica Elena", "Elada", "Hellas" sau "Tara zeilor"....
Dictionar turistic
Poteca turistica - Drum ingust, de picior, marcat, folosit de catre turisti pentru vizitarea obiectivelor turistice situate de regula in spatiul montan.
7 recomandari