TurisMALL
powered by

26069

Ghid Cannes
Cand sa vizitezi

Cannes

Situat pe Coasta de Azur, in sud-estul Frantei, orasul Cannes se bucura de o clima mediteraneana. Vremea frumoasa in tot cursul anului a transformat Cannes intr-o destinatie adorata de cei care vor sa fuga de frig si ploaie.

Daca iarna, numarul turistilor este destul de scazut, situatia se schimba din luna martie, cand temperaturile incep sa creasca. De fapt, primavara in Cannes are foarte rar asociata cu vremea urata si friguroasa. Temperaturile variaza intre 16 – 21 grade Celsius.

Sezonul de varf se desfasoara intre lunile iulie si august, cand temperaturile sar de 35 grade, iar orasul este plini de turisti. Apa marii poate ajunge pana la 27 grade Celsius.

Din septembrie, scad si temperaturile, dar si numarul turistilor. Desi vremea este in continuare foarte placuta, cu pana la 24 grade Celsius, acum pot aparea ploi si vremea poate deveni instabila. In octombrie si noiembrie cade cea mai mare cantitate de ploaie. Tot acum apar si vanturile Mistral, specifice toamnei.

Turistii care aleg sa isi petreaca vacanta la Cannes in lunile friguroase se pot astepta la ierni blande, cu temperaturi ce nu depasesc 13 grade Celsius, minima fiind de 4 grade.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 9   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul Teatrului de Strada
Acest eveniment are loc anual in luna septembrie. In aceasta perioada actorii teatrului Alfred ve Dv..
Stiai ca?
In toate tarile lumii, indiferent de cultura, religie sau zona geografica, soldatii executa salutul numai cu mana dreapta?... Lesotho poarta supranumele de "Regatul cerului"....
Dictionar turistic
Turism cultural - Forma de turism specializata care valorifica obiectivele turistice de ordin cultural ale unui oras, zona sau tara; vacanta cu motivatie culturala.
7 recomandari