TurisMALL
powered by

16921

Ghid Cannes
Cand sa vizitezi

Cannes

Situat pe Coasta de Azur, in sud-estul Frantei, orasul Cannes se bucura de o clima mediteraneana. Vremea frumoasa in tot cursul anului a transformat Cannes intr-o destinatie adorata de cei care vor sa fuga de frig si ploaie.

Daca iarna, numarul turistilor este destul de scazut, situatia se schimba din luna martie, cand temperaturile incep sa creasca. De fapt, primavara in Cannes are foarte rar asociata cu vremea urata si friguroasa. Temperaturile variaza intre 16 – 21 grade Celsius.

Sezonul de varf se desfasoara intre lunile iulie si august, cand temperaturile sar de 35 grade, iar orasul este plini de turisti. Apa marii poate ajunge pana la 27 grade Celsius.

Din septembrie, scad si temperaturile, dar si numarul turistilor. Desi vremea este in continuare foarte placuta, cu pana la 24 grade Celsius, acum pot aparea ploi si vremea poate deveni instabila. In octombrie si noiembrie cade cea mai mare cantitate de ploaie. Tot acum apar si vanturile Mistral, specifice toamnei.

Turistii care aleg sa isi petreaca vacanta la Cannes in lunile friguroase se pot astepta la ierni blande, cu temperaturi ce nu depasesc 13 grade Celsius, minima fiind de 4 grade.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 9   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Concert de Craciun la Palatul Imperial Hofburg din Viena
Vienna Hofburg Orchestra. Concert & Orchestra În urmă cu 30 de ani, muzicianul și dirijorul ..
Austria  |  Italia  |  Spania  |  Malta  |  Franta  |  Belgia  | 
Stiai ca?
Dintii incep sa creasca la bebelusi cam la 6 luni dupa ce s-au nascut, desi nu este o regula pentru toti copiii (unora le apar primii dinti mai devreme, altora mai tarziu, dupa 8 luni, dupa 10 luni, s... Canada are mai multe lacuri decat restul tarilor din lume la un loc?...
Dictionar turistic
Turism religios / ecumenic - Forma de turism care ofera pachete turistice pentru vizitarea unor lacasuri sfinte, manastiri si biserici.
7 recomandari