TurisMALL
powered by

26080

Ghid Cannes
Festivaluri si sarbatori

Cannes

Cel mai asteptat si renumit eveniment al anului este Festivalul International de Film. Inca din 1939, cei mai celebri actori si regizori sosesc la Cannes in luna mai pentru a-si promova ultimele productii.

Intre 13 iulie – 23 august are loc Festivalul International de Artificii. Evenimentul se desfasoara in golful orasului, unde la intervale stabilite se intrec cele mai bune echipe pentru a realiza cel mai frumos spectacol cu focuri de artificii.

In septembrie, peste 50.000 de turisti sosesc la Cannes pentru Festivalul Barcilor. Cu aceasta ocazie, sunt prezentate cele mai noi modele de yacht-uri si barci, de la dimensiuni reduse pana la cele colosale.

Alte evenimente care atrag multi turisti sunt: Festivalul International De Dans (noiembrie), Festivalul de Shopping (martie) si Piata de Craciun (decembrie).
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 9   ShoppingPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul de Vara de la Paris (Quartier d'Eté Festival)
Anual, de la mijlocul lunii iulie pana la inceputul lunii august se desfasoara Paris Quartier d'Eté..
Cehia  |  Austria  |  Franta  |  Turcia  |  Malta  |  Ungaria  | 
Stiai ca?
In Rusia exista mai multe bancnote de 100 de dolari decat pe teritoriul Statelor Unite ale Americii?... Indonezia este cea mai mare tara arhipelag din lume, detinand 17.508 de insule (6.000 dintre insule sunt nelocuite). Este denumita si "Salba de smaralde a Ecuatorului". ...
Dictionar turistic
Nautism - Practicarea turistica sau sportiva a diferitelor forme de navigatie (canac, canoe, vele).
7 recomandari