TurisMALL
powered by

16894

Ghid Cannes
Unde sa mananci

Cannes

Dupa cum va asteptati, a lua masa in Cannes este o experienta. Atat din punctul de vedere al mancarii, care este delicioasa, cat si al preturilor, de cele mai multe ori, astronomice. Cu peste 300 de restaurante si terase, la Cannes veti putea servi masa intr-un restaurant cu stele Michelin sau intr-un local intim, condus de familii de francezi.

Pe langa bucatele frantuzesti clasice, in Cannes puteti degusta preparate din Italia, Armenia, SUA sau China.

Restaurantele aflate pe malul marii sunt, de obicei, specializate pe delicatese cu peste si fructe de mare. Sa nu uitam de bucatele mediteraneene, ratatouille, bouillabaisse (un fel de supa de peste) sau bucate cu trufe, usturoi sau masline.

Va mai recomandam sa incercati tapenade (o mancare facuta din masline verzi sau negre, capere, usturoi, ierburi, gust de lamaie si coniac).

Daca doriti sa serviti masa intr-un restaurant de lux, va recomandam sa incercati: La Palme d'Or (in incinta hotelului Martinez), Fouquet’s Cannes, La Mesclun. In aceste restaurante, pretul unei mese sare de 100 euro.

Pentru turistii cu buget moderat, recomandam: Palm Square, Le Caveau des Années 30, La Tonnelle, 24 Suquet sau Le Bistrot Margaux.
  Pagina anterioara Unde sa te cazezi Pagina 4 din 9   Obiective turisticePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Balurile vieneze
Balurile vieneze reprezinta cele mai vechi si renumite evenimente care au loc in capitala Austriei. ..
Malta  |  Cehia  |  Austria  |  Belgia  |  Italia  |  Germania  | 
Stiai ca?
Stiai ca in Romania speranta de viata la nastere este de 72.5 ani (69 ani pentru barbati si 76 ani pentru femei)?... O femeie din Arabia Saudita poate obtine un divort daca sotul ei nu ii ofera cafea?...
Dictionar turistic
Birou de bagaje - Birou amenajat in incinta garilor si a autogarilor unde turistii isi pot depune, spre pastrare, bagajele. Depozitarea acestora se face pentru o scurta perioada de timp.
7 recomandari