TurisMALL
powered by

23074

Ghid Cannes
Unde sa mananci

Cannes

Dupa cum va asteptati, a lua masa in Cannes este o experienta. Atat din punctul de vedere al mancarii, care este delicioasa, cat si al preturilor, de cele mai multe ori, astronomice. Cu peste 300 de restaurante si terase, la Cannes veti putea servi masa intr-un restaurant cu stele Michelin sau intr-un local intim, condus de familii de francezi.

Pe langa bucatele frantuzesti clasice, in Cannes puteti degusta preparate din Italia, Armenia, SUA sau China.

Restaurantele aflate pe malul marii sunt, de obicei, specializate pe delicatese cu peste si fructe de mare. Sa nu uitam de bucatele mediteraneene, ratatouille, bouillabaisse (un fel de supa de peste) sau bucate cu trufe, usturoi sau masline.

Va mai recomandam sa incercati tapenade (o mancare facuta din masline verzi sau negre, capere, usturoi, ierburi, gust de lamaie si coniac).

Daca doriti sa serviti masa intr-un restaurant de lux, va recomandam sa incercati: La Palme d'Or (in incinta hotelului Martinez), Fouquet’s Cannes, La Mesclun. In aceste restaurante, pretul unei mese sare de 100 euro.

Pentru turistii cu buget moderat, recomandam: Palm Square, Le Caveau des Années 30, La Tonnelle, 24 Suquet sau Le Bistrot Margaux.
  Pagina anterioara Unde sa te cazezi Pagina 4 din 9   Obiective turisticePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Gentse Floralien
Gentse Floralien reprezinta cea mai mare expoziţie florală de interior din lume. Ea se desfasoara ..
Cehia  |  Belgia  |  Irlanda  |  Italia  |  Franta  |  Romania  | 
Stiai ca?
Cei mai scunzi oameni din lume traiesc in Africa. Acestia sunt pigmeii, din padurile Iturii, ce au o inaltime medie de 1,20 m.... Madona Sixtina, pictata de Rafael (Raffaello Sanzio da Urbino), in jurul anului 1514, chiar inainte de moartea artistului, a avut o istorie foarte zbuciumata. Din 1754 tabloul a fost mutat la Dresda, ...
Dictionar turistic
Hidroavion - Avion destinat transportului de pasageri, echipat cu dispozitive care ii permit sa se mentina pe apa.
7 recomandari