TurisMALL
powered by

26070

Ghid Cannes
Unde sa te cazezi

Cannes

Hotelul InterContinental Carlton 5* este situat in centrul orasului Cannes, pe Bulevardul de la Croisette, la 120 de metri de Palais des Festivals. Hotelul dispune de plaja privata, 343 camere somptuoase, 2 restaurante, terasa si piscina.

Renumitul hotel Martinez 5* se afla tot in centrul orasului, pe Bulevardul de la Croisette si ofera oaspetilor plaja privata, piscina in aer liber, bar cu pian, centru spa, 3 restaurante si 409 camere.

Hotelul Le Canberra 4* este situat pe Rue d'Antibes, in centrul orasului Cannes, la 5 minute de plaja. Hotelul are 35 camere si apartamente izolate fonic, piscina, terasa, gradina, restaurant, sala de fitness, sauna.

Situat in centrul orasului Cannes, hotelul Le Cavendish 4* se afla la 2 minute de mers pe jos de Bulevardul de la Croisette si de plaja. Hotelul are 34 camere, izolate fonic si dotate cu aer conditionat si Wi-Fi gratuit.

Decorat in stilul traditional francez, hotelul De Provence 3* este situat intr-o zona linistita din centrul orasului, la 5 minute de mers pe jos de La Croisette, plaja Cannes si la 10 minute de Palais des Festivals şi portul de agrement Cannes. Hotelul dispune de terasa eleganta, restaurant, bar, biblioteca, internet si 30 camere elegante.

Hotelul America 3* se afla pe Rue d'Antibes, la 300 de metri de Palais des Festivals et des Congrès. Hotelul dispune de 28 camere curate si confortabile, sala de conferinte, computer cu acces gratuit la internet, seif si spalatorie.

Hotelul Atlantis 2* se afla aproape de centrul orasului Cannes, la scurta distanta de mers pe jos de plaja si bulevardul De La Croisette. Hotelul este aproape de mijloacele de transport publice si ofera acces facil spre diferite parti ale orasului, inclusiv strada comerciala din apropiere. Hotelul are 39 camere, unele cu vedere spre strada, altele spre curtea hotelului.

Situat in inima orasului Cannes, hotelul L'Esterel 2* este situat la doar 400 de metri de Palais des Festivals si plajele La Croisette. Hotelul ofera oaspetilor sai terasa panoramica pe acoperis, internet Wi-Fi gratuit si 55 camere. Acestea sunt izolate fonic, au aer conditionat, TV prin satelit si baie proprie.
  Pagina anterioara Cand sa vizitezi Pagina 3 din 9   Unde sa mananciPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Roma vazuta cu gust
Evenimentul "Roma vazuta cu gust" reprezinta o initiativa speciala a Primariei, care pe tot parcursu..
Stiai ca?
Aerul este compus din: 78% azot, 21% oxigen, 1% alte gaze (argon, dioxid de carbon, heliu, hidrogen, ozon etc.)... Egiptenii sunt primii care au inventat ceasurile?...
Dictionar turistic
Agroturism - Forma de turism practicata in mediul rural prin care se asigura turistilor servicii de cazare, masa si agrement si se contribuie la ridicarea nivelului de trai al populatiei rurale.
7 recomandari