TurisMALL
powered by

23071

Ghid Cannes
Shopping

Cannes

Cannes este un paradis pentru fanii shopping-ului. Pentru a face cumparaturi la Cannes, aveti nevoie de carduri generoase, deoarece oferta este una de lux. Cele mai renuminte branduri, Dior, Hermes sau Chanel, pot fi gasite pe bulevardul La Croisette.

Rue d'Antibes este o alta strada renumita din Cannes unde puteti gasi magazine mai putin scumpe (Zara, Diesel, Mango, Esprit), ciocolaterii, delicaterii

Rue Meynadier este un alt loc minunat pentru a face shopping, mai ales daca nu sunteti bogat si faimos. Aici veti gasi magazine de haine (uneori si la reduceri), buticuri cu obiecte de artizanant, magazine cu mancare rafinata, vin, masline sau patiserii.

Pietele in aer liber se bucura de mare popularite in Cannes. Incercati Marche Forville, unde producatorii locali va asteapta cu fructe, legume, flori sau peste proaspat.
  Pagina anterioara Festivaluri si sarbatori Pagina 7 din 9   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul International de Muzica “ Primavara Pragheza”
Acest festival are loc anual in perioada mai-iunie si dureaza trei saptamani. Fanii impatimiti ai mu..
Grecia  |  Irlanda  |  Spania  |  Olanda  |  Malta  |  Germania  | 
Stiai ca?
Viespile care aduc cele mai mari foloase agriculturii sunt Viespile Trichogramna evanescens, ele distrugand ouale a peste 100 de specii de fluturi, cei mai multi fiind daunatori periculosi ai plantelo... Specia de rechin care a ucis cei mai multi oameni este Marele Rechin Alb....
Dictionar turistic
Aranjamente la sol - Servicii locale oferite turistilor la desinatie de catre o persoana sau o organizatie cunoscuta ca operator la sol sau tur-operatoare: transportul pana la hotel, inchirieri de masini, turul orasului etc.
7 recomandari