TurisMALL
powered by

26078

Ghid Cannes
Shopping

Cannes

Cannes este un paradis pentru fanii shopping-ului. Pentru a face cumparaturi la Cannes, aveti nevoie de carduri generoase, deoarece oferta este una de lux. Cele mai renuminte branduri, Dior, Hermes sau Chanel, pot fi gasite pe bulevardul La Croisette.

Rue d'Antibes este o alta strada renumita din Cannes unde puteti gasi magazine mai putin scumpe (Zara, Diesel, Mango, Esprit), ciocolaterii, delicaterii

Rue Meynadier este un alt loc minunat pentru a face shopping, mai ales daca nu sunteti bogat si faimos. Aici veti gasi magazine de haine (uneori si la reduceri), buticuri cu obiecte de artizanant, magazine cu mancare rafinata, vin, masline sau patiserii.

Pietele in aer liber se bucura de mare popularite in Cannes. Incercati Marche Forville, unde producatorii locali va asteapta cu fructe, legume, flori sau peste proaspat.
  Pagina anterioara Festivaluri si sarbatori Pagina 7 din 9   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Caderea Bastiliei (Ziua Nationala a Frantei)
In data de de 14 iulie francezii sarbatoresc cu mare fast Caderea Bastiliei sau Fete nationale.14 iu..
Stiai ca?
Balonul Mihai Bravul a reprezentat primul aparat de zbor al Romaniei.... Galileo Galilei este primul invatat care a afirmat ca legile naturii sunt matematice. El scria in Il Saggiatore ā€˛Filosofia este scrisa in aceast mare carte, universul ... este scris in limba matemat...
Dictionar turistic
Clasa turist - Tourist class - Serviciu in transporturile maritime si aeriene care asigura pasagerilor prestatiile esentiale facandu-i sa beneficieze de un tarif redus in schimbul cresterii prin amenajari speciale a capacitatii de transport.
7 recomandari