TurisMALL
powered by

17250

Ghid Cannes
Shopping

Cannes

Cannes este un paradis pentru fanii shopping-ului. Pentru a face cumparaturi la Cannes, aveti nevoie de carduri generoase, deoarece oferta este una de lux. Cele mai renuminte branduri, Dior, Hermes sau Chanel, pot fi gasite pe bulevardul La Croisette.

Rue d'Antibes este o alta strada renumita din Cannes unde puteti gasi magazine mai putin scumpe (Zara, Diesel, Mango, Esprit), ciocolaterii, delicaterii

Rue Meynadier este un alt loc minunat pentru a face shopping, mai ales daca nu sunteti bogat si faimos. Aici veti gasi magazine de haine (uneori si la reduceri), buticuri cu obiecte de artizanant, magazine cu mancare rafinata, vin, masline sau patiserii.

Pietele in aer liber se bucura de mare popularite in Cannes. Incercati Marche Forville, unde producatorii locali va asteapta cu fructe, legume, flori sau peste proaspat.
  Pagina anterioara Festivaluri si sarbatori Pagina 7 din 9   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului in Grecia
Adormirea Maicii Domnului reprezinta in calendarul ortodox a doua mare sarbatoare dupa Paste. In..
Grecia  |  Italia  |  Franta  |  Austria  |  Cehia  |  Germania  | 
Stiai ca?
Stiati ca posta de pe meleagurile noastre a fost pentru prima data amintita in Evul Mediu? A fost înfiintată pentru a transmite poruncile domnului in teritoriul stapanit. “Postasii” de atunci fo... Termitele Africane pot construi musuroaie de cca. 13 metri inaltime....
Dictionar turistic
Telescaun - Instalatie mecanica de transport pe cablu, cu o miscare continua, pe care se deplaseaza scaune, in general cu o capacitate de 1-2 persoane.
7 recomandari