TurisMALL
powered by

16920

Ghid Cannes
Shopping

Cannes

Cannes este un paradis pentru fanii shopping-ului. Pentru a face cumparaturi la Cannes, aveti nevoie de carduri generoase, deoarece oferta este una de lux. Cele mai renuminte branduri, Dior, Hermes sau Chanel, pot fi gasite pe bulevardul La Croisette.

Rue d'Antibes este o alta strada renumita din Cannes unde puteti gasi magazine mai putin scumpe (Zara, Diesel, Mango, Esprit), ciocolaterii, delicaterii

Rue Meynadier este un alt loc minunat pentru a face shopping, mai ales daca nu sunteti bogat si faimos. Aici veti gasi magazine de haine (uneori si la reduceri), buticuri cu obiecte de artizanant, magazine cu mancare rafinata, vin, masline sau patiserii.

Pietele in aer liber se bucura de mare popularite in Cannes. Incercati Marche Forville, unde producatorii locali va asteapta cu fructe, legume, flori sau peste proaspat.
  Pagina anterioara Festivaluri si sarbatori Pagina 7 din 9   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Nochevieja - Madrid
Ajunul Anului Nou este denumit in Spania "Nochevieja” („Noaptea veche"). In noaptea de 31 decemb..
Spania  |  Austria  |  Italia  |  Romania  |  Cehia  |  Malta  | 
Stiai ca?
Cea mai mare tara din Africa este Sudan (2.5 milioane de km2), iar cea mai mica este Seychelles (453 km2)?... Mai mult de 10.000 de pasari mor in fiecare an strivindu-se de geamurile cladirilor?...
Dictionar turistic
Oficiu de turism - Organism oficial sau semioficial national, regional sau local, insarcinat cu reprezentarea si apararea intereselor turistice ale teritorului respectiv. In scopul dezvoltarii activitatii sale, un oficiu poate deschide, in diferite locuri, reprezentante numite "Birouri de turism".
7 recomandari