TurisMALL
powered by

26657

Ghid Constanta
Transport intern

Constanta

Regia Autonoma de Transport Constanta administreaza toate mijloacele de transport comun din Tomis. Orasul beneficiaza de 20 trasee de autobuze si 2 trasee de troleibuz. Pretul unei calatorii este 1.75 ron.

RATC dispune de autobuze supraetajate care circula pe traseul Gara - Bd. Ferdinand - Str. Mircea cel Batran - Bd. Mamaia - Hotel Caraiman si retur. Pretul unui bilet valabil 3 ore este 5 ron.

Microbuzele sunt foarte populare si acopera toate zonele din Constanta, traseele sale trecand prin Mamaia si Navodari.

Taxiurile sunt cel mai rapid si comod mod de transport. Vara, preturile sunt mai ridicate decat in restul anului si sunt practicate doua tarife: unul de zi si unul de noapte. Aveti grija cu taxiurile care nu sunt inscriptionate pentru ca acestea practica tarife exorbitante. Cel mai indicat este sa faceti comanda prin telefon la una dintre companiile autorizate: General, Mondial, Romaris sau Sageata.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 9   Sfaturi utilePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
ghita Guest, 31.07.2012

si de unde luam suveniruri? cele insirate mai sus le gasesti peste tot:))))

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto KlangBogen
Vizitatorii fermecatorului oras Viena se pot bucura in cadrul festivalului KlangBogen de un program ..
Stiai ca?
Benin se mai numeste si "Tara cantecelor".... Majoritatea statelor lumii, cu foarte putine exceptii, se recunosc intre ele drept state suverane și independente, intretinand relatii diplomatice. Cele mai cunoscute exceptii sunt: - Republica ...
Dictionar turistic
Oficiu de turism - Organism oficial sau semioficial national, regional sau local, insarcinat cu reprezentarea si apararea intereselor turistice ale teritorului respectiv. In scopul dezvoltarii activitatii sale, un oficiu poate deschide, in diferite locuri, reprezentante numite "Birouri de turism".
7 recomandari