TurisMALL
powered by

19964

Ghid Constanta
Shopping

Constanta

Strada Stefan cel Mare este principala strada din Constanta. Aici se afla numeroase buticuri, magazine cu suveniruri, restaurante si cafenele. In apropiere de aceasta strada se afla Tomis Mall. Gazduit de o cladire cu 10 etaje, Tomis Mall gazduieste designeri celebri, bijuterii de lux, sali de cinema, restaurante si locuri de joaca pentru copii.

Pentru un shopping de calitate, localnicii se indreapta spre centrele comerciale. Cel mai mare mall este Tom si se afla pe bulevardul Tomis. Cu peste 50 de magazine, cafenele, restaurante si sali de cinema, Tom este o destinatie obligatorie daca ajungeti in Constanta.

In City Park, veti gasi mai multe branduri cunoscute: Adidas, Nike, Mango, Orsay, Nine West, Triumph, Musette sau Mother Care.

Doraly Mall este situat in sudul orasului, pe soseaua Mangaliei, in cartierul Km 4-5. Desi nu are foarte multe magazine sau restaurante fast-food, Doraly Mall atrage multi localnici.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 9   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
ghita Guest, 31.07.2012

si de unde luam suveniruri? cele insirate mai sus le gasesti peste tot:))))

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festes de la Merce - Barcelona
Festes de la Merce este cel mai important festival al Barcelonei, fiind dedicat sfintei care proteje..
Spania  |  Germania  |  Malta  |  Romania  |  Belgia  |  Malaysia  | 
Stiai ca?
In anul 2020, bolile mintale vor reprezenta a doua cauza de deces, din cauza poluarii, alimentatiei chimizate si mutatiilor genetice la plante, conform unui raport al OMS?... Cele mai inalte animale din lume sunt girafele. Ele pot atinge 6 metri inaltime....
Dictionar turistic
Parc nautic - O zona de recreere care ofera posibilitati de practicare a sporturilor nautice sau a altor activitati legate de mediul acvatic (pescuit, scufundari etc.), precum si diverse atractii: cascade, fantani arteziene etc.
7 recomandari