TurisMALL
powered by

20388

Ghid Constanta
Shopping

Constanta

Strada Stefan cel Mare este principala strada din Constanta. Aici se afla numeroase buticuri, magazine cu suveniruri, restaurante si cafenele. In apropiere de aceasta strada se afla Tomis Mall. Gazduit de o cladire cu 10 etaje, Tomis Mall gazduieste designeri celebri, bijuterii de lux, sali de cinema, restaurante si locuri de joaca pentru copii.

Pentru un shopping de calitate, localnicii se indreapta spre centrele comerciale. Cel mai mare mall este Tom si se afla pe bulevardul Tomis. Cu peste 50 de magazine, cafenele, restaurante si sali de cinema, Tom este o destinatie obligatorie daca ajungeti in Constanta.

In City Park, veti gasi mai multe branduri cunoscute: Adidas, Nike, Mango, Orsay, Nine West, Triumph, Musette sau Mother Care.

Doraly Mall este situat in sudul orasului, pe soseaua Mangaliei, in cartierul Km 4-5. Desi nu are foarte multe magazine sau restaurante fast-food, Doraly Mall atrage multi localnici.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 9   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
ghita Guest, 31.07.2012

si de unde luam suveniruri? cele insirate mai sus le gasesti peste tot:))))

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul catalan - Barcelona
“Bon Nadal i Felic Any Nou” in catalana sau “Feliz Navidad y Prospero Ano Nuevo” in spaniola..
Germania  |  Spania  |  Malaysia  |  Romania  |  Austria  |  Franta  | 
Stiai ca?
Italia are mai multe camere de hotel decat orice tara din Europa?... Cel mai mare oras situat pe ecuator este Quito din Ecuador....
Dictionar turistic
Capacitate de cazare - Numarul de camere sau de locuri de cazare care pot fi oferite simultan de catre o unitate hoteliera.
7 recomandari