TurisMALL
powered by

21555

Ghid Constanta
Unde sa te cazezi

Constanta

Cherica 4* este unul dintre cele mai prestigioase hoteluri din Constanta. Hotelul este localizat intr-o zona centrala, pe strada Stefan cel Mare, la 70 m de tarmul Marii Negre. Cladirea elegante, camerele spatioase si staff-ul bine instruit sunt cateva dintre ingredientele unui sejur reusit la hotelul Cherica. Hotelul are 18 camere si apartamente de lux, iar o noapte de cazare porneste de la 78 euro si depaseste 120 euro in lunile de vara.

Hotelul Carol 4* este o alta alegere inspirata pentru turistii care poposesc in orasul de la Marea Neagra. Hotelul se bucura de o locatie centrala, in apropiere de cele mai importante atractii turistice ale orasului: Muzeul de Arta, Muzeul de arta populara, Muzeul Marinei, Muzeul de Istorie si Arheologie, Edificiul roman cu mozaic, Acvariul si Portul turistic Constanta. Hotelul are 24 camere decorate cu tapet clasic din mătase şi mobilier victorian, televizoare LCD, lenjerie de pat din mătase şi o zonă de relaxare cu fotolii. Pretul unei nopti de cazare porneste de la 50 euro si poate ajunge pana la 70 euro in sezonul de varf.

Unul dintre cele mai elegante hoteluri este Voila 4*. Localizat in centrul orasului, hotelul are 15 camere elegant decorate, cu mobilier din fier forjat, restaurant si jacuzzi. Preturile pentru 1 noapte de cazare pornesc de la 50 euro si pot ajunge pana 90 euro, in cazul apartamentelor de lux.

Situat pe malul Marii Negre, cu privelisti minunate asupra Portului Tomis, hotelul Palace RRT 3* promite sa ii satisfaca chiar si pe cei mai exigenti turisti. Hotelul are 99 camere, unele cu vedere la mare, un restaurant ce serveste preparate sofisiticate, terasa si sali de conferinte. Pretul unei nopti de cazare porneste de la 30 euro si poate ajunge pana la 100 euro, in cazul apartamentelor de lux cu vedere spre Marea Neagra.

Situat in centrul Constantei, vis a vis de Plaja Modern, hotel Ibis Constanta 3* este perfect atat pentru calatoriile de afaceri, cat si pentru vacantele de vara. Pe langa facilitatile foarte moderne si cele 3 sali de conferinta, hotelul are un cu specific mediteranean Sud & Cie. Ibis Constanta ofera cazare in 154 camere elegante, unele cu vedere spre mare, iar pretul unei nopti de cazare porneste de la 55 euro.

Cu preturi modeste, intre 70 – 130 ron, pensiunile sunt cea mai ieftina varianta de cazare in Constanta. Pensiunea Casa Elisabeta Constanta 3* se afla in cartierul Tabacariei si pune la dispozitia turistilor 16 locuri de cazare in camere duble, dotate cu TV, baie proprie, frigider si aer conditionat. Pretul unei nopti de cazare este de 100 ron.

Vila Lylla 3* se afla in Constanta, vis-a-vis de Stadionul de fotbal - rugby, foarte aproape de Lacul Tabacarie, Delfinariu si statiunea Mamaia. Pensiunea dispune de 10 camere duble si 4 garsoniere, iar restaurantul are o capacitate 30 de locuri in interior si 24 de locuri la terasa. Pretul unei nopti de cazare este de 100 ron.
  Pagina anterioara Cand sa vizitezi Pagina 3 din 9   Unde sa mananciPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
ghita Guest, 31.07.2012

si de unde luam suveniruri? cele insirate mai sus le gasesti peste tot:))))

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun din Berlin
In preajma Craciunului, Berlinul stralucește in mii de luminițe, ca într-o poveste magica, in car..
Malta  |  Italia  |  Franta  |  Cehia  |  Austria  |  Romania  | 
Stiai ca?
In Japonia, durata si unghiul inclinarii este direct proportionala cu importanta persoanei pe care o saluti. Cu cat este mai importanta persoana cu atat inclinarea dureaza mai mult si se realizeaza in... Hartia igienica a fost inventata in China, in 1300, si putea fi folosita doar de imparati?...
Dictionar turistic
Cea mai buna disponibila - Best available - Expresie utilizata in cerintele de rezervare si confirmari, prin care se solicita si respectiv se rezerva cel mai bun tip de camera libera pentru perioada rezervata. Trimiterea cererii de rezervare implica angajamentul clientului de a plati tariful aferent.
7 recomandari