TurisMALL
powered by

20532

Ghid Constanta
Unde sa te cazezi

Constanta

Cherica 4* este unul dintre cele mai prestigioase hoteluri din Constanta. Hotelul este localizat intr-o zona centrala, pe strada Stefan cel Mare, la 70 m de tarmul Marii Negre. Cladirea elegante, camerele spatioase si staff-ul bine instruit sunt cateva dintre ingredientele unui sejur reusit la hotelul Cherica. Hotelul are 18 camere si apartamente de lux, iar o noapte de cazare porneste de la 78 euro si depaseste 120 euro in lunile de vara.

Hotelul Carol 4* este o alta alegere inspirata pentru turistii care poposesc in orasul de la Marea Neagra. Hotelul se bucura de o locatie centrala, in apropiere de cele mai importante atractii turistice ale orasului: Muzeul de Arta, Muzeul de arta populara, Muzeul Marinei, Muzeul de Istorie si Arheologie, Edificiul roman cu mozaic, Acvariul si Portul turistic Constanta. Hotelul are 24 camere decorate cu tapet clasic din mătase şi mobilier victorian, televizoare LCD, lenjerie de pat din mătase şi o zonă de relaxare cu fotolii. Pretul unei nopti de cazare porneste de la 50 euro si poate ajunge pana la 70 euro in sezonul de varf.

Unul dintre cele mai elegante hoteluri este Voila 4*. Localizat in centrul orasului, hotelul are 15 camere elegant decorate, cu mobilier din fier forjat, restaurant si jacuzzi. Preturile pentru 1 noapte de cazare pornesc de la 50 euro si pot ajunge pana 90 euro, in cazul apartamentelor de lux.

Situat pe malul Marii Negre, cu privelisti minunate asupra Portului Tomis, hotelul Palace RRT 3* promite sa ii satisfaca chiar si pe cei mai exigenti turisti. Hotelul are 99 camere, unele cu vedere la mare, un restaurant ce serveste preparate sofisiticate, terasa si sali de conferinte. Pretul unei nopti de cazare porneste de la 30 euro si poate ajunge pana la 100 euro, in cazul apartamentelor de lux cu vedere spre Marea Neagra.

Situat in centrul Constantei, vis a vis de Plaja Modern, hotel Ibis Constanta 3* este perfect atat pentru calatoriile de afaceri, cat si pentru vacantele de vara. Pe langa facilitatile foarte moderne si cele 3 sali de conferinta, hotelul are un cu specific mediteranean Sud & Cie. Ibis Constanta ofera cazare in 154 camere elegante, unele cu vedere spre mare, iar pretul unei nopti de cazare porneste de la 55 euro.

Cu preturi modeste, intre 70 – 130 ron, pensiunile sunt cea mai ieftina varianta de cazare in Constanta. Pensiunea Casa Elisabeta Constanta 3* se afla in cartierul Tabacariei si pune la dispozitia turistilor 16 locuri de cazare in camere duble, dotate cu TV, baie proprie, frigider si aer conditionat. Pretul unei nopti de cazare este de 100 ron.

Vila Lylla 3* se afla in Constanta, vis-a-vis de Stadionul de fotbal - rugby, foarte aproape de Lacul Tabacarie, Delfinariu si statiunea Mamaia. Pensiunea dispune de 10 camere duble si 4 garsoniere, iar restaurantul are o capacitate 30 de locuri in interior si 24 de locuri la terasa. Pretul unei nopti de cazare este de 100 ron.
  Pagina anterioara Cand sa vizitezi Pagina 3 din 9   Unde sa mananciPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
ghita Guest, 31.07.2012

si de unde luam suveniruri? cele insirate mai sus le gasesti peste tot:))))

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Balurile vieneze
Balurile vieneze reprezinta cele mai vechi si renumite evenimente care au loc in capitala Austriei. ..
Germania  |  Cehia  |  Italia  |  Malta  |  Franta  |  Austria  | 
Stiai ca?
In anul 1970 s-a produs in Anzii Peruvieni o curgere noroioasa lunga de 15 km ce a provocat moartea a 18000 de persoane.... In fiecare an, in SUA, 60 de milioane de litri de petrol si ulei sunt deversate in rauri si fluvii pana in oceane? Cantitatea o depaseseste pe cea pierduta de petrolierul Exxon Valdez in anul 1989 (un...
Dictionar turistic
Catering - Serviciul de asigurare a mancarii si bauturilor necesare pasagerilor pe timpul voiajului in mijloacele de transport si de vanzare a unor produse catre pasageri.
7 recomandari