TurisMALL
powered by

26655

Ghid Constanta
Viata de noapte

Constanta

Club Crush este unul dintre cele mai vechi cluburi din Constanta. Muzica house este la ea acasa, iar cele mai reusite petreceri sunt cele la care sunt invitati sa mixeze DJ celebri. Bauturile sunt ieftine, atmosfera placute, iar dansatoarele fac un show adevarat.

Petreceri reusite se dau si la Club Wish, unde muzica house este imbinata excelent cu acordurile pop. Clubul are un design original, cu o scena pentru concerte live si este conceput ca un lounge, unde te poti simti in largul tau in orice colt al clubului.

Bellagio The Bank este unul dintre cluburile fruntase din Constanta, care atrage in fiecare weekend multe fete frumoase si tineri dornici de distractie. Muzica buna, petrecerile tematice si preturile acceptabile garanteaza succesul clubului.

Van Frans este un alt club care se bucura de un succes ametitor. In fiecare weekend, muzica buna si artistii consacrati fac o atmosfera superba.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
ghita Guest, 31.07.2012

si de unde luam suveniruri? cele insirate mai sus le gasesti peste tot:))))

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul de Vara de la Paris (Quartier d'Eté Festival)
Anual, de la mijlocul lunii iulie pana la inceputul lunii august se desfasoara Paris Quartier d'Eté..
Ungaria  |  Turcia  |  Spania  |  Cehia  |  Germania  |  Italia  | 
Stiai ca?
O maimuta a fost odata judecata si condamnata pentru ca fumase o tigara in South Bend, Indiana?... In anul 1933 când se naște inventatorul Justin Capră. Deși reușitele lui Capră nu au avut un impact practic la fel de important ca al altor mari inventatori români, el rămâne fără îndoial...
Dictionar turistic
Single - Camera de hotel, compartiment de vagon de dormit sau cabina pe nava cu un pat individual. Camera dubla ocupata de o singura persoana (in regim single).
7 recomandari