TurisMALL
powered by

20528

Ghid Constanta
Viata de noapte

Constanta

Club Crush este unul dintre cele mai vechi cluburi din Constanta. Muzica house este la ea acasa, iar cele mai reusite petreceri sunt cele la care sunt invitati sa mixeze DJ celebri. Bauturile sunt ieftine, atmosfera placute, iar dansatoarele fac un show adevarat.

Petreceri reusite se dau si la Club Wish, unde muzica house este imbinata excelent cu acordurile pop. Clubul are un design original, cu o scena pentru concerte live si este conceput ca un lounge, unde te poti simti in largul tau in orice colt al clubului.

Bellagio The Bank este unul dintre cluburile fruntase din Constanta, care atrage in fiecare weekend multe fete frumoase si tineri dornici de distractie. Muzica buna, petrecerile tematice si preturile acceptabile garanteaza succesul clubului.

Van Frans este un alt club care se bucura de un succes ametitor. In fiecare weekend, muzica buna si artistii consacrati fac o atmosfera superba.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
ghita Guest, 31.07.2012

si de unde luam suveniruri? cele insirate mai sus le gasesti peste tot:))))

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Mikulas, Vanoce, Silvestr - Praga
Sarbatorile de Craciun, Mikulas, Vanoce, Silvestr sunt prilej de petrecere pentru locuitorii Cehiei...
Cehia  |  Germania  |  Italia  |  Austria  |  Franta  |  Romania  | 
Stiai ca?
In Africa exista peste 3.000 de triburi?... In Africa traieste cel mai mare elefant din lume, a carui greutate poate depasi 7 tone?...
Dictionar turistic
Potential turistic - Este format din totalitatea factorilor de atractie din teritoriu. Acestia sunt formati din: - obiective ale fondului turistic natural care apartin reliefului, climei, apelor, invelisului biogeografic; - obiective ale fondului turistic antropic, care pot fi cultural-istorice, obiective economice, politico-adminstrative, vestigii arheologice, monumente istorice sau arhitectonice, colectii de arta, colectii stiintifice, valori etnografice si folclorice, obiective stiintifice si religioase care sunt rezultatul evolutiei civilizatiei umane intr-un teritoriu anume.
7 recomandari