TurisMALL
powered by

26658

Ghid Constanta
Unde sa mananci

Constanta

Amatorii de fructe de mare si peste trebuie sa incerce restaurantul On Plonge, situat in portul Tomis. Toate preparatele sunt facute din ingrediente proaspete, iar preturile sunt mici. Cel mai recomandat este sa faceti o rezervare inainte pentru ca este foarte aglomerat, mai ales in zilele de vara.

In fiecare seara, la restaurantul La Protap se organizeaza spectacole cu muzica live. Preparatele traditionale cu specific romanesc, pescaresc, si preparate din vanat (caprioara sau mistret) sunt foarte populare printre clientii restaurantului.

Restaurantul Amsters este localizat pe plaja din Constanta, iar in timpul verii, pe terasa au loc petreceri incendiare. Locatia are terasa, restaurant cu meniuri traditionale si internationale, lounge si beach bar.

La Scoica este unul dintre cele mai populare restaurante din Constanta. Deschis pana la orele tarzii ale diminetii, restaurantul este frecventat de turistii care sunt istoviti si flamanzi dupa o noapte in club. Decorul este modest, mesele sunt foarte apropiate, dar mancarea este buna, iar ospatarii destul de promti.

Restaurantul La Dolce Vita este cunoscut pentru cele mai bune paste si pizza din oras. Chiar daca preturile sunt ceva mai mari, comparativ cu alte restaurante de acelasi gen, localul merita incercat. Restaurantul merita un plus pentru terasa spatioasa si plina de verdeata.

Irish Pub
se bucura de succes printre localnici datorita mancarii foarte bune si a promptitudinii cu care este adusa. Preturile sunt accesibile, iar ospatarii foarte amabili si zambitori.
  Pagina anterioara Unde sa te cazezi Pagina 4 din 9   Obiective turisticePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
ghita Guest, 31.07.2012

si de unde luam suveniruri? cele insirate mai sus le gasesti peste tot:))))

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul catalan - Barcelona
“Bon Nadal i Felic Any Nou” in catalana sau “Feliz Navidad y Prospero Ano Nuevo” in spaniola..
Stiai ca?
Coreea de Sud este cunoscuta si sub denumirile de "Tara diminetilor linistite" si "Tara rozei matinale".... Cei mai tineri parinti din istorie ( doi copii cu varste de 8, respectiv 9 ani) au trait in China? Copilul lor s-a nascut in anul 1910....
Dictionar turistic
Ghid - Persoana care conduce si indruma un grup de turisti, un grup de vizitatori ai unei expozitii etc, dandu-le explicatiile necesare.
7 recomandari