TurisMALL
powered by

21355

Ghid Constanta
Unde sa mananci

Constanta

Amatorii de fructe de mare si peste trebuie sa incerce restaurantul On Plonge, situat in portul Tomis. Toate preparatele sunt facute din ingrediente proaspete, iar preturile sunt mici. Cel mai recomandat este sa faceti o rezervare inainte pentru ca este foarte aglomerat, mai ales in zilele de vara.

In fiecare seara, la restaurantul La Protap se organizeaza spectacole cu muzica live. Preparatele traditionale cu specific romanesc, pescaresc, si preparate din vanat (caprioara sau mistret) sunt foarte populare printre clientii restaurantului.

Restaurantul Amsters este localizat pe plaja din Constanta, iar in timpul verii, pe terasa au loc petreceri incendiare. Locatia are terasa, restaurant cu meniuri traditionale si internationale, lounge si beach bar.

La Scoica este unul dintre cele mai populare restaurante din Constanta. Deschis pana la orele tarzii ale diminetii, restaurantul este frecventat de turistii care sunt istoviti si flamanzi dupa o noapte in club. Decorul este modest, mesele sunt foarte apropiate, dar mancarea este buna, iar ospatarii destul de promti.

Restaurantul La Dolce Vita este cunoscut pentru cele mai bune paste si pizza din oras. Chiar daca preturile sunt ceva mai mari, comparativ cu alte restaurante de acelasi gen, localul merita incercat. Restaurantul merita un plus pentru terasa spatioasa si plina de verdeata.

Irish Pub
se bucura de succes printre localnici datorita mancarii foarte bune si a promptitudinii cu care este adusa. Preturile sunt accesibile, iar ospatarii foarte amabili si zambitori.
  Pagina anterioara Unde sa te cazezi Pagina 4 din 9   Obiective turisticePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
ghita Guest, 31.07.2012

si de unde luam suveniruri? cele insirate mai sus le gasesti peste tot:))))

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul Fotografiei - Roma (Fotografia - Festival Internazionale di Roma)
Roma gazduieste in muzee, galerii, spatii publice si private mostre de fotografie, in fiecare an cu ..
Stiai ca?
Tineretea fara batranete este astazi posibila daca obisnuim sa bem un pahar cu vin rosu in fiecare zi, este concluzia unui studiu al Institutului Spaniol de Geriatrie. Si asta datorita melatoninei, su... Fructele culese in orele de dimineata sau de seara sunt mult mai gustoase decat cele culese la amiaza?...
Dictionar turistic
Inregistrarea plecarii - Check-out - Intocmirea si achitarea notei de plata, precum si parasirea hotelului de catre client.
7 recomandari