TurisMALL
powered by

20531

Ghid Constanta
Unde sa mananci

Constanta

Amatorii de fructe de mare si peste trebuie sa incerce restaurantul On Plonge, situat in portul Tomis. Toate preparatele sunt facute din ingrediente proaspete, iar preturile sunt mici. Cel mai recomandat este sa faceti o rezervare inainte pentru ca este foarte aglomerat, mai ales in zilele de vara.

In fiecare seara, la restaurantul La Protap se organizeaza spectacole cu muzica live. Preparatele traditionale cu specific romanesc, pescaresc, si preparate din vanat (caprioara sau mistret) sunt foarte populare printre clientii restaurantului.

Restaurantul Amsters este localizat pe plaja din Constanta, iar in timpul verii, pe terasa au loc petreceri incendiare. Locatia are terasa, restaurant cu meniuri traditionale si internationale, lounge si beach bar.

La Scoica este unul dintre cele mai populare restaurante din Constanta. Deschis pana la orele tarzii ale diminetii, restaurantul este frecventat de turistii care sunt istoviti si flamanzi dupa o noapte in club. Decorul este modest, mesele sunt foarte apropiate, dar mancarea este buna, iar ospatarii destul de promti.

Restaurantul La Dolce Vita este cunoscut pentru cele mai bune paste si pizza din oras. Chiar daca preturile sunt ceva mai mari, comparativ cu alte restaurante de acelasi gen, localul merita incercat. Restaurantul merita un plus pentru terasa spatioasa si plina de verdeata.

Irish Pub
se bucura de succes printre localnici datorita mancarii foarte bune si a promptitudinii cu care este adusa. Preturile sunt accesibile, iar ospatarii foarte amabili si zambitori.
  Pagina anterioara Unde sa te cazezi Pagina 4 din 9   Obiective turisticePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
ghita Guest, 31.07.2012

si de unde luam suveniruri? cele insirate mai sus le gasesti peste tot:))))

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Concert de Craciun la Palatul Imperial Hofburg din Viena
Vienna Hofburg Orchestra. Concert & Orchestra În urmă cu 30 de ani, muzicianul și dirijorul ..
Germania  |  Austria  |  Malta  |  Italia  |  Romania  |  Cehia  | 
Stiai ca?
Doctorii din Egiptul antic aveau cunostinte vaste si practicau chiar si operatii pe creier?... Cea mai inalta cascada de pe glob este cascada Angel din Venezuela. Ea are o inaltime de 979 de m....
Dictionar turistic
Autocar - Autovehicul de transport in comun folosit pentru servicii regulate interurbane si rurale, precum si pentru excursii si calatorii turistice. Sunt trei feluri: de linie - pentru servicii regulate, utilizare regionala si locala, de lux-pentru excursii, de mare lux - cu confort ridicat, avand amenajari si dotari diverse (bar,lavabou etc.) destinate excursiilor lungi.
7 recomandari