TurisMALL
powered by

23887

Ghid Copenhaga
Cand sa vizitezi

Copenhaga

Copenhaga are o clima temperata, cu veri calduroase si ierni blande. Vremea ploioasa este comuna in Copenhaga, indiferent de anotimp. Totusi, cerul cenusiu si innorat este specific lunilor de iarna, cand este posibil sa si fulguiasca. In acest interval de timp, temperaturile se situeaza intre -5 – 2 grade Celsius. Iarna este o perioada nepotrivita pentru a vizita Copenhaga din cauza vremii rece si a ploilor dese. Februarie este cea mai rece luna a anului.

Temperaturile cresc din martie, urmand ca in aprilie soarele sa straluceasca cu putere. Temperaturile cresc si ajung pana la 12 grade, vremea este foarte frumoasa, iar numarul turistilor incepe sa creasca simtitor.

Cea mai potrivita perioada pentru a vizita Copenhaga este intre iunie – septembrie. Iulie este ca mai calduroasa luna din Copenhaga, cu temperaturi ce depasesc ocazional 30 grade. Verile nu sunt la fel de calduroase ca in Romania, temperaturile medii fiind de 20 – 22 grade Celsius.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 10   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Balurile vieneze
Balurile vieneze reprezinta cele mai vechi si renumite evenimente care au loc in capitala Austriei. ..
Malta  |  Cehia  |  Austria  |  Belgia  |  Spania  |  Germania  | 
Stiai ca?
In muntii Gara-Taz (Kazaha), intr-o pestera care se afla la 160 de metri adancime, a fost gasita o neobisnuita padurice de brazi?... Yo-yo este a doua cea mai veche jucarie din lume (cea mai veche este papusa) si a fost inventat in urma cu 3.000 de ani, in Grecia Antica?...
Dictionar turistic
Concierge - Angajatul unui hotel care poate fi gasit la receptie si ofera turistilor informatii si intermediaza servicii ca: rezervari la restaurant, limuzine, recomandari cluburi de noapte, rezerva bilete la evenimente speciale. In hotelurile de lux, se asteapta ca un concierge sa indeplineasca cele mai ciudate cereri ale turistilor.
7 recomandari