TurisMALL
powered by

31993

Ghid Copenhaga
Cand sa vizitezi

Copenhaga

Copenhaga are o clima temperata, cu veri calduroase si ierni blande. Vremea ploioasa este comuna in Copenhaga, indiferent de anotimp. Totusi, cerul cenusiu si innorat este specific lunilor de iarna, cand este posibil sa si fulguiasca. In acest interval de timp, temperaturile se situeaza intre -5 – 2 grade Celsius. Iarna este o perioada nepotrivita pentru a vizita Copenhaga din cauza vremii rece si a ploilor dese. Februarie este cea mai rece luna a anului.

Temperaturile cresc din martie, urmand ca in aprilie soarele sa straluceasca cu putere. Temperaturile cresc si ajung pana la 12 grade, vremea este foarte frumoasa, iar numarul turistilor incepe sa creasca simtitor.

Cea mai potrivita perioada pentru a vizita Copenhaga este intre iunie – septembrie. Iulie este ca mai calduroasa luna din Copenhaga, cu temperaturi ce depasesc ocazional 30 grade. Verile nu sunt la fel de calduroase ca in Romania, temperaturile medii fiind de 20 – 22 grade Celsius.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 10   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Gentse Floralien
Gentse Floralien reprezinta cea mai mare expoziţie florală de interior din lume. Ea se desfasoara ..
Belgia  |  Germania  |  Ungaria  |  Turcia  |  Grecia  |  Franta  | 
Stiai ca?
Cea mai veche capitala a lumii continuu functionala este Damasc, capitala Siriei. Orasul Damasc are peste 9.000 de ani vechime. In trecut a fost cucerit de romani, bizantini, arabi si otomani. Asta... Francesco Illy, fondatorul companiei de cafea Illy, s-a nascut in Timisoara. Acesta s-a mutat ulterior in Viena si apoi in orasul italian Trieste....
Dictionar turistic
Turism intern - Turismul intern este practicat de populatia unei tari prin deplasari cu destinatie turistica de la locul de resedinta la cel de sejur, aflate in interiorul spatiului geografic national.
7 recomandari