TurisMALL
powered by

24421

Ghid Copenhaga
Cand sa vizitezi

Copenhaga

Copenhaga are o clima temperata, cu veri calduroase si ierni blande. Vremea ploioasa este comuna in Copenhaga, indiferent de anotimp. Totusi, cerul cenusiu si innorat este specific lunilor de iarna, cand este posibil sa si fulguiasca. In acest interval de timp, temperaturile se situeaza intre -5 – 2 grade Celsius. Iarna este o perioada nepotrivita pentru a vizita Copenhaga din cauza vremii rece si a ploilor dese. Februarie este cea mai rece luna a anului.

Temperaturile cresc din martie, urmand ca in aprilie soarele sa straluceasca cu putere. Temperaturile cresc si ajung pana la 12 grade, vremea este foarte frumoasa, iar numarul turistilor incepe sa creasca simtitor.

Cea mai potrivita perioada pentru a vizita Copenhaga este intre iunie – septembrie. Iulie este ca mai calduroasa luna din Copenhaga, cu temperaturi ce depasesc ocazional 30 grade. Verile nu sunt la fel de calduroase ca in Romania, temperaturile medii fiind de 20 – 22 grade Celsius.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 10   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Luna fotografiei - Paris
Arta fotografica ocupa un loc de cinste in Paris, fiind apreciata probabil mai mult decat in oricare..
Romania  |  Irlanda  |  Spania  |  Turcia  |  Belgia  |  Grecia  | 
Stiai ca?
Primul parc national din lume este Parcul Yelowstone. Este localizat in SUA si a fost infiintat in 1872.... Egiptenii credeau ca faraonii sunt Dumnezeu?...
Dictionar turistic
Alpinism - Mountaineering - Sport extrem prin care se urmareste ascensiunea pe culmile greu accesibile ale muntilor, indiferent de greutatile cauzate de vremea capricioasa. Ansamblu de practici sportive avand ca obiectiv cucerirea muntilor.Difera de turismul montan prin aceea ca adeptii lui,oricat de sensibili ar fi la frumusetea muntilor, se multumesc inainte de toate de a invinge dificultatile pe care acesta le pune in cale.
7 recomandari