TurisMALL
powered by

37327

Ghid Copenhaga
Cand sa vizitezi

Copenhaga

Copenhaga are o clima temperata, cu veri calduroase si ierni blande. Vremea ploioasa este comuna in Copenhaga, indiferent de anotimp. Totusi, cerul cenusiu si innorat este specific lunilor de iarna, cand este posibil sa si fulguiasca. In acest interval de timp, temperaturile se situeaza intre -5 – 2 grade Celsius. Iarna este o perioada nepotrivita pentru a vizita Copenhaga din cauza vremii rece si a ploilor dese. Februarie este cea mai rece luna a anului.

Temperaturile cresc din martie, urmand ca in aprilie soarele sa straluceasca cu putere. Temperaturile cresc si ajung pana la 12 grade, vremea este foarte frumoasa, iar numarul turistilor incepe sa creasca simtitor.

Cea mai potrivita perioada pentru a vizita Copenhaga este intre iunie – septembrie. Iulie este ca mai calduroasa luna din Copenhaga, cu temperaturi ce depasesc ocazional 30 grade. Verile nu sunt la fel de calduroase ca in Romania, temperaturile medii fiind de 20 – 22 grade Celsius.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 10   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Maratonul Londonez (London Marathon)
Maratonul Londonez se desfasoara anual in aprilie, fiind unul dintre cele mai mari maratoane urbane ..
Grecia  |  Cehia  |  Irlanda  |  Olanda  |  Romania  |  Turcia  | 
Stiai ca?
Statuia cu o persoana aflata pe un cal cu picioarele in aer a murit in lupta; daca calul are un singur picior in aer, a murit din cauza ranilor suferite in lupta; daca calul are toate picioarele pe pa... Strutul african este singura specie de struti care mai traieste in salbaticie? Celelalte 2 specii au fost domesticite si sunt crescute in ferme....
Dictionar turistic
Charter - Avion sau autocar inchiriat de catre o agentie de turism, o persoana, sau un grup de persoane pentru efectuarea unei calatorii in afara curselor aeriene regulate.
7 recomandari