TurisMALL
powered by

30196

Ghid Copenhaga
Cand sa vizitezi

Copenhaga

Copenhaga are o clima temperata, cu veri calduroase si ierni blande. Vremea ploioasa este comuna in Copenhaga, indiferent de anotimp. Totusi, cerul cenusiu si innorat este specific lunilor de iarna, cand este posibil sa si fulguiasca. In acest interval de timp, temperaturile se situeaza intre -5 – 2 grade Celsius. Iarna este o perioada nepotrivita pentru a vizita Copenhaga din cauza vremii rece si a ploilor dese. Februarie este cea mai rece luna a anului.

Temperaturile cresc din martie, urmand ca in aprilie soarele sa straluceasca cu putere. Temperaturile cresc si ajung pana la 12 grade, vremea este foarte frumoasa, iar numarul turistilor incepe sa creasca simtitor.

Cea mai potrivita perioada pentru a vizita Copenhaga este intre iunie – septembrie. Iulie este ca mai calduroasa luna din Copenhaga, cu temperaturi ce depasesc ocazional 30 grade. Verile nu sunt la fel de calduroase ca in Romania, temperaturile medii fiind de 20 – 22 grade Celsius.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 10   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul catalan - Barcelona
“Bon Nadal i Felic Any Nou” in catalana sau “Feliz Navidad y Prospero Ano Nuevo” in spaniola..
Stiai ca?
Circa 99 % din energia electrica ce alimentează Norvegia este hidroenergie.... La Paz (Bolivia) este orasul cel mai sigur din punct de vedere al prevenirii incendiilor? Data fiind altitudinea ridicata la care se afla (peste 3000 de metri), cantitatea de oxigen din aer de abia po...
Dictionar turistic
Lista de asteptare - Lista stabilita in ordinea de inscriere a cererilor primite dupa inchirierea tuturor locurilor disponibile intr-un mijloc de transport (tren, vapor, avion). Lista determina ordinea in care persoanele inscrise pot inlocui, daca survine cazul, calatorii care au declarat ca renunta sau care nu s-au prezentat la imbarcare.
7 recomandari