TurisMALL
powered by

23788

Ghid Copenhaga
Sfaturi utile

Copenhaga

Moneda nationala a Danemarcei este coroana daneza (DKK).

Pentru a fi la curent cu evenimentele din Copnehaga, puteti apela la Copenhagen This Week si Wonderful Copenhagen.

Cand ajungeti la Copenhaga, va puteti achizitiona Copenhagen Card, care va ofera reduceri la peste 60 de atractii turistice si acces gratuit in mijloacele de transport. Pretul unui card pentru 24 ore este de 229 DKK (31 euro). Pentru 72 ore platiti 459 DKK (62 euro), iar pentru 120 ore, pretul este 699 DKK (95 euro).

Peste 40% dintre locuitorii capitalei daneze, merg cu bicicleta zilnic. In Copenhaga exista peste 120 de puncte de inchiriere a bicicletelor, multe dintre ele fiind gratuite (program sustinut de guvernul danez).

Copenhaga este cea mai verde capitala din Europa, multe strazi fiind inchise traficului rutier.

In centrul orasului, pe Kjeld Langes Gade, 2 kl, København K, langa magazinul A Pair, se afla cafeneaua romaneasca Cafe A Fair.
  Pagina anterioara Transport intern Pagina 10 din 10  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun din Berlin
In preajma Craciunului, Berlinul stralucește in mii de luminițe, ca într-o poveste magica, in car..
Germania  |  Austria  |  Spania  |  Romania  |  Franta  |  Belgia  | 
Stiai ca?
Cele mai lungi insecte din lume sunt Fasmidele. Cu piciorusele intinse ele pot atinge lungimea de 50 cm.... Stonehenge este cel mai important monument preistoric din Anglia, situat in comitatul Wiltshire (in Campia Salisbury). Acest ansamblu celebru de pietre uriase este deosebit de misterios, intrucat nu ...
Dictionar turistic
Ghid insotitor - Angajat specializat al unei agentii de turism sau al unei alte organizatii care insoteste calatorii individuali sau in grup (turistii), punandu-le la dispozitie serviciile comandate cu anticipatie, pentru ca voiajul sa se desfasoare conform programului stabilit.
7 recomandari