TurisMALL
powered by

37465

Ghid Copenhaga
Sfaturi utile

Copenhaga

Moneda nationala a Danemarcei este coroana daneza (DKK).

Pentru a fi la curent cu evenimentele din Copnehaga, puteti apela la Copenhagen This Week si Wonderful Copenhagen.

Cand ajungeti la Copenhaga, va puteti achizitiona Copenhagen Card, care va ofera reduceri la peste 60 de atractii turistice si acces gratuit in mijloacele de transport. Pretul unui card pentru 24 ore este de 229 DKK (31 euro). Pentru 72 ore platiti 459 DKK (62 euro), iar pentru 120 ore, pretul este 699 DKK (95 euro).

Peste 40% dintre locuitorii capitalei daneze, merg cu bicicleta zilnic. In Copenhaga exista peste 120 de puncte de inchiriere a bicicletelor, multe dintre ele fiind gratuite (program sustinut de guvernul danez).

Copenhaga este cea mai verde capitala din Europa, multe strazi fiind inchise traficului rutier.

In centrul orasului, pe Kjeld Langes Gade, 2 kl, KĂžbenhavn K, langa magazinul A Pair, se afla cafeneaua romaneasca Cafe A Fair.
  Pagina anterioara Transport intern Pagina 10 din 10  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul Teatrului de Strada
Acest eveniment are loc anual in luna septembrie. In aceasta perioada actorii teatrului Alfred ve Dv..
Stiai ca?
Nilul este cel mai lung fluviu din lume si masoara 6.670 km?... Galaxiile sunt de fapt aglomerari foarte mari de stele. Conform astronomilor, Galaxia noastra (Calea Lactee) numara pana la 400 de miliarde de stele de diferite dimensiuni si luminozitati. ...
Dictionar turistic
Bac aerian - Avion echipat pentru transportul autovehiculelor si bicicletelor, impreuna cu conducatorii sau pasagerii lor, de la un aeroport la altul.
7 recomandari