TurisMALL
powered by

24222

Ghid Copenhaga
Sfaturi utile

Copenhaga

Moneda nationala a Danemarcei este coroana daneza (DKK).

Pentru a fi la curent cu evenimentele din Copnehaga, puteti apela la Copenhagen This Week si Wonderful Copenhagen.

Cand ajungeti la Copenhaga, va puteti achizitiona Copenhagen Card, care va ofera reduceri la peste 60 de atractii turistice si acces gratuit in mijloacele de transport. Pretul unui card pentru 24 ore este de 229 DKK (31 euro). Pentru 72 ore platiti 459 DKK (62 euro), iar pentru 120 ore, pretul este 699 DKK (95 euro).

Peste 40% dintre locuitorii capitalei daneze, merg cu bicicleta zilnic. In Copenhaga exista peste 120 de puncte de inchiriere a bicicletelor, multe dintre ele fiind gratuite (program sustinut de guvernul danez).

Copenhaga este cea mai verde capitala din Europa, multe strazi fiind inchise traficului rutier.

In centrul orasului, pe Kjeld Langes Gade, 2 kl, København K, langa magazinul A Pair, se afla cafeneaua romaneasca Cafe A Fair.
  Pagina anterioara Transport intern Pagina 10 din 10  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul catalan - Barcelona
“Bon Nadal i Felic Any Nou” in catalana sau “Feliz Navidad y Prospero Ano Nuevo” in spaniola..
Stiai ca?
In orasul La Paz (Bolivia), temperatura medie este de doar 10 grade Celsius? Cu toate acestea, niciodata nu s-a inregistrat o temperatura de 0 grade. Situatia este identica si in Punta Arenas, Chile s... Un tribunal din Suedia a amendat-o pe Elizabeth Hallin cu suma de 680$ pentru ca si-a botezat fiul "Brfxx ccxxmrnp cccclllmmnprxxelmnckssqlb11116". Mamica ofensata nu s-a dat batuta si a fac...
Dictionar turistic
Turism - Activitate cu caracter recreativ sau sportiv, constand din parcurgerea pe jos sau cu diferite mijloace de transport a unei regiuni pitoresti sau interesante dintr-un anumit punct de vedere.
7 recomandari