TurisMALL
powered by

24429

Ghid Copenhaga
Festivaluri si sarbatori

Copenhaga

In ianuarie are loc primul eveniment din Copenhaga: piata de mestesuguri se tine la Forum (o sala impresionanta unde se desfasoara concerte, evenimente si expozitii) si se desfasoara la mijlocul lunii ianuarie.

In februarie au loc 2 evenimente: International Fashion Fair (show-uri de moda) si International Boat Show (expozitie de ambarcatiuni de lux).

In martie de desfasoara Expozitia de primavara Charlottenborg, unde artistii danezi isi expun cele mai noi lucrari. La sfarsitul lunii are loc festivalul de film Natfilm Festivalen.

In aprilie, la Forum are loc piata de Paste, de unde vizitatorii pot cumpara diverse produse legate de Sarbatoarea Inaltarii.

Luna mai este bogata in evenimente. Acestea sunt: Festivalul Sirena Verde (celebreaza mediul inconjurator), Carnavalul Copenhaga (parada cu samba si distractie pe strazile orasului), Swingin' Copenhagen (festival dedicat jazz-ului).

In lunile de vara, avem parte de alte evenimente colorate si interesante: Sankt Hans (23 iunie, curse cu cai), Roskildefestivalen (iulie, festival de muzica rock), Festivalul de Jazz Copenhaga (2 iulie), Festivalul de Vara Copenhaga (iulie – august, muzica clasica), Baroc de Vara Copenhaga (festival de muzica clasica), Fashion Fair (11 august, festival de moda).

Luna septembrie este dedicata urmatoarelor evenimente: Zilele de Aur (amintirea perioadei de aur a secolului XIX), Arta Copenhaga (celebrarea artei), Festivalul de Blues (artisti danezi si europeni participa la festivalul dedicat jazz-ului) si Festivalul International de Film (la sfarsitul lunii).

In ocotmbrie suntm invitati la Show-ul de Sanatate si Noaptea Culturii (toate muzeele si galeriile de arta sunt dechise toata noaptea).

In noiembrie au loc: Targul International de Antichitati, Festivalul Irlandez, Festivalul Jazz de Toamna si Dansescenen (muzica scandinava).

In decembrie au loc 2 evenimente: Piata de Craciun si Copenhagen Masters (concurs de badminton).
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 10   ShoppingPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Vara Romana
"Estate romana" sau "Vara Romana" se sarbatoreste inca din anii '70. Este un termen care defineste o..
Stiai ca?
Cel mai tanar laureat al premiului Nobel avea 25 de ani, iar cel mai batran 90 de ani, cand au primit premiile. SUA au cel mai mare numar de laureati ai premiului Nobel – 260, iar Franta detine cel ... Egiptenii se machiau cu culori inchise impotriva deochiului?...
Dictionar turistic
Aeroport - Airport - Ansamblu constituit din terenul, cladirile si instalatiile necesare decolarii, aterizarii, manevrarii, adapostirii si întretinerii avioanelor.
7 recomandari