TurisMALL
powered by

23892

Ghid Copenhaga
Viata de noapte

Copenhaga

Viata de noapte din Copenhaga se schimba rapid si incepe destul de tarziu, in jurul de miezul noptii. Orasul nu are o zona aparte unde se afla mai multe cluburi si baruri, dar Nyhavn si Boltens Gaard sunt populare.

Pentru a fi la curent cu evenimentele din Copnehaga, puteti apela la Copenhagen This Week si Wonderful Copenhagen.

Copenhaga este locul unde a luat nastere conceptul de bar hibrid: un local care in timpul zilei este cafenea, restaurant, pentru ca odata cu lasarea serii sa se transforme in club de noapte. Aura este unul dintre cele mai renumite baruri hibrid din Copenhaga.

Alte baruri din Copenhaga sunt: Charlies Bar, The Wine Room (hotelul Twentyseven), Isola Rock Music Club, Nimb.

Cluburile in care atmosfera este incendiara, iar distractia se intinde pana spre orele diminetii sunt: Nasa, Oscar Bar Café, Park Diskotek, Vega.

In Copenhaga se asculta muzica live de calitate. Jazz-ul este cel mai popular tip de muzica si puteti participa la cateva spectacole extraordinare in urmatoarele locatii: Copenhagen Jazz House, Global si Lopen.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 8 din 10   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun - Praga
Daca optati pentru o vizita in capitala Cehiei in perioada Sarbatorilor de Iarna, nu veti regreta. O..
Franta  |  Germania  |  Belgia  |  Italia  |  Austria  |  Spania  | 
Stiai ca?
Piramidele din Egipt sunt cele mai vechi din cele 7 minuni ale lumii antice, si singurele care au supravietuit pana in ziua de azi?... Amprentele ursilor koala nu se pot distinge de cele umane si pot fi confundate la locul unei crime?...
Dictionar turistic
Lista de asteptare - Lista stabilita in ordinea de inscriere a cererilor primite dupa inchirierea tuturor locurilor disponibile intr-un mijloc de transport (tren, vapor, avion). Lista determina ordinea in care persoanele inscrise pot inlocui, daca survine cazul, calatorii care au declarat ca renunta sau care nu s-au prezentat la imbarcare.
7 recomandari