TurisMALL
powered by

37342

Ghid Copenhaga
Viata de noapte

Copenhaga

Viata de noapte din Copenhaga se schimba rapid si incepe destul de tarziu, in jurul de miezul noptii. Orasul nu are o zona aparte unde se afla mai multe cluburi si baruri, dar Nyhavn si Boltens Gaard sunt populare.

Pentru a fi la curent cu evenimentele din Copnehaga, puteti apela la Copenhagen This Week si Wonderful Copenhagen.

Copenhaga este locul unde a luat nastere conceptul de bar hibrid: un local care in timpul zilei este cafenea, restaurant, pentru ca odata cu lasarea serii sa se transforme in club de noapte. Aura este unul dintre cele mai renumite baruri hibrid din Copenhaga.

Alte baruri din Copenhaga sunt: Charlies Bar, The Wine Room (hotelul Twentyseven), Isola Rock Music Club, Nimb.

Cluburile in care atmosfera este incendiara, iar distractia se intinde pana spre orele diminetii sunt: Nasa, Oscar Bar Café, Park Diskotek, Vega.

In Copenhaga se asculta muzica live de calitate. Jazz-ul este cel mai popular tip de muzica si puteti participa la cateva spectacole extraordinare in urmatoarele locatii: Copenhagen Jazz House, Global si Lopen.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 8 din 10   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul Fotografiei - Roma (Fotografia - Festival Internazionale di Roma)
Roma gazduieste in muzee, galerii, spatii publice si private mostre de fotografie, in fiecare an cu ..
Spania  |  Belgia  |  Irlanda  |  Turcia  |  Germania  |  Olanda  | 
Stiai ca?
Elefantii nu isi pot apleca capul din cauza gatului gros si scurt. Pentru a prelua ceva de pe sol in gura se folosesc de trompa.... Majoritatea statelor lumii, cu foarte putine exceptii, se recunosc intre ele drept state suverane și independente, intretinand relatii diplomatice. Cele mai cunoscute exceptii sunt: - Republica ...
Dictionar turistic
Cura - In sens turistic reprezinta un ansamblu de mijloace, procedee si tehnici utilizate pentru tratamentul unei afectiuni acute sau cronice, intr-o perioada si intr-un loc anume.
7 recomandari