TurisMALL
powered by

37462

Ghid Copenhaga
Unde sa te cazezi

Copenhaga

Situat in vechiul Cartier Latin din Copenhaga, First Hotel Skt Petri 5* ofera Wi-Fi gratuit, o sala de sport si 268 camere de designer. Hotelul se află la doar 4 minute de mers pe jos de principala stradă comercială, Strøget. Chiar in fata hotelului este statia unui autobuz local, care ofera acces la Gradinile Tivoli în 10 minute.

Hotelul Copenhagen Marriott 5* se afla la 700 m de Gara Centrala si de Gradinile Tivoli. Hotelul oferă o sala de sport gratuita, deschisa 24 de ore. Hotelul are 401 camere dotate cu televizoare cu ecran plat, docuri pentru iPod si vedere la oras sau catre port.

Hotelul Copenhagen Plaza 4* este situat chiar langa Gara Centrala din Copenhaga si in fata Gradinilor Tivoli. Hotelul ofera 93 camere cu aer conditionat si este gazda popularului Library Bar decorat in stilul secolului al XIX-lea. Toţi oaspetii hotelului au acces la sala de fitness. Accesul Wi-Fi gratuit la internet este disponibil in intregul hotel.

Hotelul Clarion Neptun 4* se afla la mai puţin de 5 minute de mers pe jos de Castelul Amalienborg si Teatrul Regal Danez. Statia de autobuz Sankt Annæ Plads este chiar langa hotel. Hotelul este situat intr-o zona centrala linistita, langa portul Nyhavn si la 500 metri de statia de metrou Kongens Nytorv. Hotelul are 133 camere elegante, prevazute cu TV prin satelit si minibar.

Hotelul Clarion Collection Hotel Mayfair 3* se afla la 5 minute de mers pe jos de Gradinile Tivoli si de gara centrala din Copenhaga. Hotelul are 106 camere, terasa, restaurant, bar cu biblioteca, hol cu semineu cu lemn si calculatoare publice cu conexiune la internet.

Hotelul Absalon 3* este amplasat in animatul cartier Vesterbro din Copenhaga, la 5 minute de mers pe jos de Gara Centrala si de Gradinile Tivoli. Hotelul are 186 camere cu facilitati pentru prepararea ceaiului/cafelei si un TV prin cablu, cu acces la televiziune cu plata. Hotelul dispune de restaurant, bar, seif, internet gratuit.

Hotelul Cabinn City 2* se afla la 5 minute de mers pe jos de Gara Centrala si Gradinile Tivoli. Autobuzele locale opresc in apropiere, iar Muzeul Ny Carlsberg Glyptotek se afla la 350 de metri distanta. Hotelul dispune de Wi-Fi gratuit, 352 camere cu băi private si un mic dejun tip bufet.

Hotelul Wakeup Copenhagen 2* este la mica distanta de atractiile culturale, viata de noapte, strada comerciala Strøget si 15 minute de Gradinile Tivoli. Autobuzele locale au statie chiar langă hotel. Hotelul are 510 camere prevazute cu aer conditionat, TV cu ecran plat si paturi confortabile.
  Pagina anterioara Cand sa vizitezi Pagina 3 din 10   Unde sa mananciPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Dia de Cervantes
Anual, in data de 23 aprilie spaniolii serbeaza "Ziua lui Cervantes", romancier, poet şi dramaturg,..
Olanda  |  Italia  |  Spania  |  Cehia  |  Romania  |  Franta  | 
Stiai ca?
Cea mai veche fabrica de parfumuri din lume dateaza din anul 4000 I.Hr si a fost descoperita in Cipru?... Benzile desenate cu Donald Duck au fost interzise in Finlanda pentru ca personajul nu purta pantaloni?...
Dictionar turistic
Camping - Suprafata de teren (la deal sau munte) pe care sunt instalate corturi sau baracamente pentru turisti. Terenul este amenajat si dotat, permitand turistilor sa-si pregateasca masa si sa beneficieze de celelalte servicii specifice. Are caracter sezonier.
7 recomandari