TurisMALL
powered by

35577

Ghid Halkidiki Kassandra
Cand sa vizitezi

Halkidiki Kassandra

Halkidiki se afla in partea de nord a Greciei si se bucura de o clima mediteraneana, cu veri insorite si ierni blande. Ploile sunt slabe si apar rar de-a lungul anului, vara fiind cel mai uscat anoptimp. Cele mai multe precipitatii cad in lunile noiembrie si decembrie. In lunile de iarna, temperaturile maxime sunt intre 9 – 11 grade, iar minimele intre 1 – 3 grade Celsius.

Turistii sosesc in Halkidiki spre sfarsitul primaverii, urmand ca numarul lor sa creasca simtitor in iulie si august, cand in Halkidiki incepe sezonul de varf. In aceasta perioada, temperaturile ajung pana la 35 grade Celsius, iar apa marii atinge minim 22 grade.

Odata cu venirea toamnei, temperaturile sunt in continuare ridicate, mai ales in septembrie, cand temperaturile sunt intre 26 – 30 grade Celsius. Numarul mare de turisti care vin aici toamna sunt in cautare de liniste si relaxare.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 9   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL




Ghiduri turistice
Evenimente
foto Targul de Carte de la Madrid (Feria del Libro de Madrid)
Feria del Libro (Targul de Carte de la Madrid) este un eveniment cultural ce are loc anual, la sfar..
Cehia  |  Ungaria  |  Belgia  |  Austria  |  Franta  |  Germania  | 
Stiai ca?
O maimuta a fost odata judecata si condamnata pentru ca fumase o tigara in South Bend, Indiana?... Tineretea fara batranete este astazi posibila daca obisnuim sa bem un pahar cu vin rosu in fiecare zi, este concluzia unui studiu al Institutului Spaniol de Geriatrie. Si asta datorita melatoninei, su...
Dictionar turistic
Autostrada - Motorway, Expressway; Highway(am.) - Cale rutiera construita din doua sosele cu sens diferit si cu mai multe benzi de circulatie, separate printr-un spatiu intermediar, a carui incalcare este interzisa. Este special trasata si amenajata pentru traficul motorizat rapid. Se caracterizeaza prin absenta oricarui incrucisari la acelasi nivel. In multe tari si pe un anumit sector se plateste o taxa.
7 recomandari