TurisMALL
powered by

57670

Ghid Halkidiki Kassandra
Cand sa vizitezi

Halkidiki Kassandra

Halkidiki se afla in partea de nord a Greciei si se bucura de o clima mediteraneana, cu veri insorite si ierni blande. Ploile sunt slabe si apar rar de-a lungul anului, vara fiind cel mai uscat anoptimp. Cele mai multe precipitatii cad in lunile noiembrie si decembrie. In lunile de iarna, temperaturile maxime sunt intre 9 – 11 grade, iar minimele intre 1 – 3 grade Celsius.

Turistii sosesc in Halkidiki spre sfarsitul primaverii, urmand ca numarul lor sa creasca simtitor in iulie si august, cand in Halkidiki incepe sezonul de varf. In aceasta perioada, temperaturile ajung pana la 35 grade Celsius, iar apa marii atinge minim 22 grade.

Odata cu venirea toamnei, temperaturile sunt in continuare ridicate, mai ales in septembrie, cand temperaturile sunt intre 26 – 30 grade Celsius. Numarul mare de turisti care vin aici toamna sunt in cautare de liniste si relaxare.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 9   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto KlangBogen
Vizitatorii fermecatorului oras Viena se pot bucura in cadrul festivalului KlangBogen de un program ..
Austria  |  Romania  |  Italia  |  Malta  |  Germania  |  Belgia  | 
Stiai ca?
Faimoasa poveste pentru copii "Pinocchio" a fost scrisa de un autor italian?... Albania este cunoscuta si sub numele de "Tara vulturilor"....
Dictionar turistic
Voiaj - Deplasare (pe jos sau cu ajutorul unui mijloc de transport) facuta de o persoana intr-un loc departat; calatorie.
7 recomandari