TurisMALL
powered by

47042

Ghid Halkidiki Kassandra
Cand sa vizitezi

Halkidiki Kassandra

Halkidiki se afla in partea de nord a Greciei si se bucura de o clima mediteraneana, cu veri insorite si ierni blande. Ploile sunt slabe si apar rar de-a lungul anului, vara fiind cel mai uscat anoptimp. Cele mai multe precipitatii cad in lunile noiembrie si decembrie. In lunile de iarna, temperaturile maxime sunt intre 9 – 11 grade, iar minimele intre 1 – 3 grade Celsius.

Turistii sosesc in Halkidiki spre sfarsitul primaverii, urmand ca numarul lor sa creasca simtitor in iulie si august, cand in Halkidiki incepe sezonul de varf. In aceasta perioada, temperaturile ajung pana la 35 grade Celsius, iar apa marii atinge minim 22 grade.

Odata cu venirea toamnei, temperaturile sunt in continuare ridicate, mai ales in septembrie, cand temperaturile sunt intre 26 – 30 grade Celsius. Numarul mare de turisti care vin aici toamna sunt in cautare de liniste si relaxare.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 9   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Roma vazuta cu gust
Evenimentul "Roma vazuta cu gust" reprezinta o initiativa speciala a Primariei, care pe tot parcursu..
Grecia  |  Romania  |  Malta  |  Germania  |  Franta  |  Cehia  | 
Stiai ca?
Un studiu asupra 200.000 struti, timp de mai bine de 80 ani, nu arata nici un caz unde s-ar fi vazut vreun strut ascuns cu capul in nisip?... Beneficiile unui anume compus din boabe de cacao sunt atat de mari, incat acesta poate rivaliza cu penicilina si anestezicele, sustine o echipa de cercetatori americani care si-au publicat un studiu...
Dictionar turistic
Concierge - Angajatul unui hotel care poate fi gasit la receptie si ofera turistilor informatii si intermediaza servicii ca: rezervari la restaurant, limuzine, recomandari cluburi de noapte, rezerva bilete la evenimente speciale. In hotelurile de lux, se asteapta ca un concierge sa indeplineasca cele mai ciudate cereri ale turistilor.
7 recomandari