TurisMALL
powered by

37079

Ghid Halkidiki Kassandra
Cand sa vizitezi

Halkidiki Kassandra

Halkidiki se afla in partea de nord a Greciei si se bucura de o clima mediteraneana, cu veri insorite si ierni blande. Ploile sunt slabe si apar rar de-a lungul anului, vara fiind cel mai uscat anoptimp. Cele mai multe precipitatii cad in lunile noiembrie si decembrie. In lunile de iarna, temperaturile maxime sunt intre 9 – 11 grade, iar minimele intre 1 – 3 grade Celsius.

Turistii sosesc in Halkidiki spre sfarsitul primaverii, urmand ca numarul lor sa creasca simtitor in iulie si august, cand in Halkidiki incepe sezonul de varf. In aceasta perioada, temperaturile ajung pana la 35 grade Celsius, iar apa marii atinge minim 22 grade.

Odata cu venirea toamnei, temperaturile sunt in continuare ridicate, mai ales in septembrie, cand temperaturile sunt intre 26 – 30 grade Celsius. Numarul mare de turisti care vin aici toamna sunt in cautare de liniste si relaxare.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 9   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Pietele de Craciun din Viena
In fiecare an,incepand cu mijlocul lunii noiembrie si pana la Craciun, cele mai frumoase locuri din ..
Austria  |  Cehia  |  Romania  |  Spania  |  Italia  |  Malta  | 
Stiai ca?
Premiile Nobel au fost create de savantul si omul de afaceri suedez Alfred Nobel –inventatorul dinamitei – care, in testamentul sau, a cerut ca veniturile imensei sale averi sa fie oferite in fiec... In judetul Salaj au fost descoperite cele mai vechi piese de plastică mică. Acestea au peste 4000 de ani, dateaza din epoca Neoliticului şi sunt idoli mici, reprezintând oameni şi animale....
Dictionar turistic
Traseu turistic - Parcursul dinainte stabilit intre doua opriri sau intre doua puncte de interes turistic.
7 recomandari