TurisMALL
powered by

37084

Ghid Halkidiki Kassandra
Transport intern

Halkidiki Kassandra

Aeroportul Salonic este al doilea cel mai mare aeroport din Grecia, dupa Atena. Cunoscut si sub numele de Aeroportul Macedonia, acesta se afla la 15 km de centrul orasului si 87 km de peninsula Halkidiki. Transferul spre insulele de vacanta dureaza in jur de 1 ora si 30 minute.

Sistemul de transport public din Halkidiki este bine pus la punct. Autobuzele companiei KTEL ofera legaturi intre Halkidiki cu cele 3 brate, Kassandra, Sithonia si Ouranoupoli, si orasele Atena sau Salonic. De asemenea, numeroase autobuze fac curse intre Hanioti si satele din Halkidiki.

Taxiurile pot fi gasite in toate statiunile din Halkidiki si pot fi oprite din strada.

O alta varianta buna de a explora insula pe cont propriu este prin intermediul masinilor inchiriate, a ATV-urilor sau scuterelor.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 9 din 9  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul - Valetta
Maltezii sunt un popor foarte credincios, astfel incat Sarbatoarea Nasterii Domnului ocupa un loc ex..
Germania  |  Belgia  |  Spania  |  Austria  |  Romania  |  Franta  | 
Stiai ca?
Cea mai adanca pestera din lume (masurata de la intrarea ei cea mai inalta pana la punctul sau cel mai adanc) este Pestera Voronya (sau Pestera Krubera) din Georgia (2191 m). Aceasta este si prima pes... Primul institut speologic din lume a fost infiintat de marele explorator roman Emil Racovita. Emil Racovita este totodata si “parintele biospeologiei“, alaturi de René Jeannel....
Dictionar turistic
Transfer - Deplasarea turistilor de la punctul terminus al calatoriei (aeroport, gara, port) la unitatea de cazare.
7 recomandari