TurisMALL
powered by

35582

Ghid Halkidiki Kassandra
Transport intern

Halkidiki Kassandra

Aeroportul Salonic este al doilea cel mai mare aeroport din Grecia, dupa Atena. Cunoscut si sub numele de Aeroportul Macedonia, acesta se afla la 15 km de centrul orasului si 87 km de peninsula Halkidiki. Transferul spre insulele de vacanta dureaza in jur de 1 ora si 30 minute.

Sistemul de transport public din Halkidiki este bine pus la punct. Autobuzele companiei KTEL ofera legaturi intre Halkidiki cu cele 3 brate, Kassandra, Sithonia si Ouranoupoli, si orasele Atena sau Salonic. De asemenea, numeroase autobuze fac curse intre Hanioti si satele din Halkidiki.

Taxiurile pot fi gasite in toate statiunile din Halkidiki si pot fi oprite din strada.

O alta varianta buna de a explora insula pe cont propriu este prin intermediul masinilor inchiriate, a ATV-urilor sau scuterelor.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 9 din 9  


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Los Veranos de la Villa
Los Veranos de la Villa reprezinta un eveniment desfasurat anual la Madrid in perioada iunie – inc..
Cehia  |  Germania  |  Italia  |  Malta  |  Franta  |  Austria  | 
Stiai ca?
Delfinii dorm cu un ochi deschis? ... Doar femelele tantar inteapa? Sangele oamenilor este un izvor de proteine, iar cu acesta ele isi pot creste puii. ...
Dictionar turistic
Greutatea acceptata a bagajelor - Cantitate de bagaje pe care un pasager o poate incarca la bordul unei aeronave. De exemplu, in sistemul utilizat in cadrul liniilor aeriene, greutatea acceptata a unui bagaj este de 30 kg/persoana pentru clasa business si 20 de kg/persoana pentru clasa economic.
7 recomandari