TurisMALL
powered by

57669

Ghid Halkidiki Kassandra
Shopping

Halkidiki Kassandra

Piata de shopping din Halkidiki este deosebita, cu cate ceva pentru fiecare turist, de la magazinele glossy pana la buticurile traditionale. Fiecare statiune are propriile magazine, adevarate comori pentru cei in cautare de obiecte de decor lucrate manual, din lemn de maslin, cu picturi minunate. Sa nu uitam de ceramica frumos lucrata sau de textilele din lana.

Un numar mare din bijuteriile din aur si argint au teme religioase sau reprezentari clasice si au preturi acceptabile. De asemenea, nu ezitati sa cumparati miere facuta in Grecia, laudata odinioara de Aristotel pentru puterile sale curative.

Pentru impatimitii shopping-ului, recomandam statiunea Nea Moudania sau orasul Salonic. Cel mai mare centru comercial se afla in statiunea Nea Moudania si aduna laolalta numeroase branduri renumite.

Un alt loc renumit pentru magazinele sale elegante este Sani Marina. Aci veti gasi nenumarata bunatati: de la blanuri, bijuterii, designeri internationali pana la supermarket-uri sau magazine cu jucarii.
  Pagina anterioara Festivaluri si sarbatori Pagina 7 din 9   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului in Grecia
Adormirea Maicii Domnului reprezinta in calendarul ortodox a doua mare sarbatoare dupa Paste. In..
Malta  |  Spania  |  Romania  |  Italia  |  Ungaria  |  Belgia  | 
Stiai ca?
Dimitrie Leonida s-a născut în anul 1883 in Fălticeni. Familia sa a fost foarte numeroasa, cu 11 copii. Pasiunea pentru tehnica se pare ca a venit din familie. Dimitrie este fratele Elisei Leon... 72% dintre cetatenii din Mali castiga mai putin de 1 dolar american pe zi?...
Dictionar turistic
Asociatie de turism - Organizatie oficiala guvernamentala sau neguvernamentala, specializata sau nu, care are ca obect de activitate promovarea turismului pe plan local, regional, national; favorizeaza punerea in valoare si conservarea patrimoniului turistic. Asociatiile de turism pot constitui federatii, extinzandu-si actiunea lor in cadru national si international.
7 recomandari