TurisMALL
powered by

35576

Ghid Halkidiki Kassandra
Shopping

Halkidiki Kassandra

Piata de shopping din Halkidiki este deosebita, cu cate ceva pentru fiecare turist, de la magazinele glossy pana la buticurile traditionale. Fiecare statiune are propriile magazine, adevarate comori pentru cei in cautare de obiecte de decor lucrate manual, din lemn de maslin, cu picturi minunate. Sa nu uitam de ceramica frumos lucrata sau de textilele din lana.

Un numar mare din bijuteriile din aur si argint au teme religioase sau reprezentari clasice si au preturi acceptabile. De asemenea, nu ezitati sa cumparati miere facuta in Grecia, laudata odinioara de Aristotel pentru puterile sale curative.

Pentru impatimitii shopping-ului, recomandam statiunea Nea Moudania sau orasul Salonic. Cel mai mare centru comercial se afla in statiunea Nea Moudania si aduna laolalta numeroase branduri renumite.

Un alt loc renumit pentru magazinele sale elegante este Sani Marina. Aci veti gasi nenumarata bunatati: de la blanuri, bijuterii, designeri internationali pana la supermarket-uri sau magazine cu jucarii.
  Pagina anterioara Festivaluri si sarbatori Pagina 7 din 9   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto KlangBogen
Vizitatorii fermecatorului oras Viena se pot bucura in cadrul festivalului KlangBogen de un program ..
Italia  |  Cehia  |  Romania  |  Austria  |  Spania  |  Belgia  | 
Stiai ca?
Lui Walt Disney ii era frica de soareci?... Greutatea tuturor furnicilor de pe Terra este mai mare decat greutatea tuturor oamenilor?...
Dictionar turistic
Belvedere - Constructie, platforma sau terasa pozitionata pe un loc inalt de unde se poate admira o priveliste superba.
7 recomandari