TurisMALL
powered by

48061

Ghid Halkidiki Kassandra
Shopping

Halkidiki Kassandra

Piata de shopping din Halkidiki este deosebita, cu cate ceva pentru fiecare turist, de la magazinele glossy pana la buticurile traditionale. Fiecare statiune are propriile magazine, adevarate comori pentru cei in cautare de obiecte de decor lucrate manual, din lemn de maslin, cu picturi minunate. Sa nu uitam de ceramica frumos lucrata sau de textilele din lana.

Un numar mare din bijuteriile din aur si argint au teme religioase sau reprezentari clasice si au preturi acceptabile. De asemenea, nu ezitati sa cumparati miere facuta in Grecia, laudata odinioara de Aristotel pentru puterile sale curative.

Pentru impatimitii shopping-ului, recomandam statiunea Nea Moudania sau orasul Salonic. Cel mai mare centru comercial se afla in statiunea Nea Moudania si aduna laolalta numeroase branduri renumite.

Un alt loc renumit pentru magazinele sale elegante este Sani Marina. Aci veti gasi nenumarata bunatati: de la blanuri, bijuterii, designeri internationali pana la supermarket-uri sau magazine cu jucarii.
  Pagina anterioara Festivaluri si sarbatori Pagina 7 din 9   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul International de Muzica “ Primavara Pragheza”
Acest festival are loc anual in perioada mai-iunie si dureaza trei saptamani. Fanii impatimiti ai mu..
Stiai ca?
Ecuador se mai numeste si "Tara condorului".... Duelul este legal in Paraguay daca ambii participanti sunt inregistrati ca donatori de sange?...
Dictionar turistic
Birou de bagaje - Birou amenajat in incinta garilor si a autogarilor unde turistii isi pot depune, spre pastrare, bagajele. Depozitarea acestora se face pentru o scurta perioada de timp.
7 recomandari