TurisMALL
powered by

47041

Ghid Halkidiki Kassandra
Shopping

Halkidiki Kassandra

Piata de shopping din Halkidiki este deosebita, cu cate ceva pentru fiecare turist, de la magazinele glossy pana la buticurile traditionale. Fiecare statiune are propriile magazine, adevarate comori pentru cei in cautare de obiecte de decor lucrate manual, din lemn de maslin, cu picturi minunate. Sa nu uitam de ceramica frumos lucrata sau de textilele din lana.

Un numar mare din bijuteriile din aur si argint au teme religioase sau reprezentari clasice si au preturi acceptabile. De asemenea, nu ezitati sa cumparati miere facuta in Grecia, laudata odinioara de Aristotel pentru puterile sale curative.

Pentru impatimitii shopping-ului, recomandam statiunea Nea Moudania sau orasul Salonic. Cel mai mare centru comercial se afla in statiunea Nea Moudania si aduna laolalta numeroase branduri renumite.

Un alt loc renumit pentru magazinele sale elegante este Sani Marina. Aci veti gasi nenumarata bunatati: de la blanuri, bijuterii, designeri internationali pana la supermarket-uri sau magazine cu jucarii.
  Pagina anterioara Festivaluri si sarbatori Pagina 7 din 9   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul - Valetta
Maltezii sunt un popor foarte credincios, astfel incat Sarbatoarea Nasterii Domnului ocupa un loc ex..
Austria  |  Belgia  |  Italia  |  Germania  |  Malta  |  Cehia  | 
Stiai ca?
Kazahstan ocupa locul 9 ca suprafata in lume, adica 2.724.900 km2, reprezentand 1,8% din uscat. Kazahsan este cea mai mare tara fara ieșire la ocean din lume, avand in schimb iesire la mari inchis... Kuwait poarta si denumirea de "Fortareata construita langa ape"....
Dictionar turistic
Clasa turist - Tourist class - Serviciu in transporturile maritime si aeriene care asigura pasagerilor prestatiile esentiale facandu-i sa beneficieze de un tarif redus in schimbul cresterii prin amenajari speciale a capacitatii de transport.
7 recomandari