TurisMALL
powered by

37078

Ghid Halkidiki Kassandra
Shopping

Halkidiki Kassandra

Piata de shopping din Halkidiki este deosebita, cu cate ceva pentru fiecare turist, de la magazinele glossy pana la buticurile traditionale. Fiecare statiune are propriile magazine, adevarate comori pentru cei in cautare de obiecte de decor lucrate manual, din lemn de maslin, cu picturi minunate. Sa nu uitam de ceramica frumos lucrata sau de textilele din lana.

Un numar mare din bijuteriile din aur si argint au teme religioase sau reprezentari clasice si au preturi acceptabile. De asemenea, nu ezitati sa cumparati miere facuta in Grecia, laudata odinioara de Aristotel pentru puterile sale curative.

Pentru impatimitii shopping-ului, recomandam statiunea Nea Moudania sau orasul Salonic. Cel mai mare centru comercial se afla in statiunea Nea Moudania si aduna laolalta numeroase branduri renumite.

Un alt loc renumit pentru magazinele sale elegante este Sani Marina. Aci veti gasi nenumarata bunatati: de la blanuri, bijuterii, designeri internationali pana la supermarket-uri sau magazine cu jucarii.
  Pagina anterioara Festivaluri si sarbatori Pagina 7 din 9   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Luna fotografiei - Paris
Arta fotografica ocupa un loc de cinste in Paris, fiind apreciata probabil mai mult decat in oricare..
Cehia  |  Germania  |  Franta  |  Spania  |  Malta  |  Austria  | 
Stiai ca?
Canada are mai multe lacuri decat restul tarilor din lume la un loc?... In antichitate, pentru egipteni, berea era cea mai importanta hrana, iar berea bautura lor favorita?...
Dictionar turistic
Vilegiatura - Sejur scurt de vacanta sau de repaus la tara, la munte sau la mare.
7 recomandari