TurisMALL
powered by

42228

Ghid Halkidiki Kassandra
Viata de noapte

Halkidiki Kassandra

Halkidiki este o statiune frecentata, in general, de familii si cupluri care sunt in cautarea linistii si a relaxarii. Peninsula este formata din multe sate pitoresti, in care viata de noapte consta intr-o plimbare romantica pe malul marii.

Din fericire, grecii din Halkidiki au o statiune, Hanioti, in care viata de noapte este palpitanta, iar petrecerile tin pana la rasaritul soarelui. Va recomandam sa petreceti o seara minunata intr-unul din cluburile: Sunshine Cocktail Bar, Waikiki Bar, Ahoy (cel mai popular club de noapte din Hanioti).

Alte statiuni in care va puteti indrepta pentru o seara reusita sunt: Kalithea si Polygyros.

Catva dintre cluburile din Halkidiki unde distractia este garantata sunt: Aqua Mare Beach Bar, Blue Fish Beach Bar, Navagos, Almyra sau Pounta.

Orasul Salonic, aflat la 80 km de Halkidiki, are cateva cluburi extravagante: Principal Club si Kleio Boat Bar.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 8 din 9   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul catalan - Barcelona
“Bon Nadal i Felic Any Nou” in catalana sau “Feliz Navidad y Prospero Ano Nuevo” in spaniola..
Spania  |  Grecia  |  Franta  |  Malta  |  Cehia  |  Germania  | 
Stiai ca?
Muntele Rarau reprezinta muntele din tara noastra unde au fost descoperiti corali, alge marine, amoniti si alte componente ce acum 140 de milioane de ani intrau in componenta recifelor.... Elefantul este singurul mamifer care nu poate sari....
Dictionar turistic
Voiaj - Deplasare (pe jos sau cu ajutorul unui mijloc de transport) facuta de o persoana intr-un loc departat; calatorie.
7 recomandari