TurisMALL
powered by

48063

Ghid Halkidiki Kassandra
Festivaluri si sarbatori

Halkidiki Kassandra

Cea mai importanta manifestare din Halkidiki este Festivalul Sani. Evenimentul incepe la mijlocul lunii iulie si dureaza pana la inceputul lunii septembrie. In fiecare an, festivalul este impartit in mai multe categorii: jazz, muzica greceasca si muzica internationala.

In lunile de vara, in Halkidiki au loc peste 60 de evenimente, cele mai importante dintre ele fiind: Festivalul Ciupercilor (satul de vacanta Taxiarchi), Festivalul Maslinelor (Olynthos) si Agios Mamas (septembrie).
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 9   ShoppingPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Les Grandes Eaux Musicales
Les Grandes Eaux Musicales reprezinta un surprinzator spectacol vizual si sonor, accentul fiind pus ..
Stiai ca?
Primul zbor in spatiul cosmic al unui roman, a fost efectuat de catre pilotul de aviatie Dumitru Prunariu, la data de 14 mai 1981.... In Los Angeles exista mai putine persoane decat automobile? ...
Dictionar turistic
Asociatie de turism - Organizatie oficiala guvernamentala sau neguvernamentala, specializata sau nu, care are ca obect de activitate promovarea turismului pe plan local, regional, national; favorizeaza punerea in valoare si conservarea patrimoniului turistic. Asociatiile de turism pot constitui federatii, extinzandu-si actiunea lor in cadru national si international.
7 recomandari