TurisMALL
powered by

21843

Ghid Hurghada
Cand sa vizitezi

Hurghada

Vremea din Hurghada poate fi descrisa in 2 cuvinte: calda si uscata. Situata pe coasta de est a Egiputului, de-a lungul Marii Rosii, Hurghada este cunoscuta pentru vremea placuta, in orice perioada a anului.

Cele mai ridicate temperaturi se inregistreaza in sezonul de varf, iunie – august, cand pot depasi lejer 40 de grade Celsius. In septembrie, mercurul din termometre mai scade cateva grade, maximele ajungand pana la 35 grade ziua, iar noaptea in jur de 25.

Hurghada este o destinatie frecventata de turisti chiar si in ultimele luni de toamna. In octombrie tempetura maxima este de 33 grade ziua, iar in noiembrie scade pana pe la 27 grade.

Iarna, situatia nu este cu mult diferita. Cu temperaturi intre 19 – 23 grade, turistii sosesc aici in numar mare de Craciun si Revelion. O perioada buna pentru a vizita Egiptul este in lunile ianuarie si februarie, in extrasezon, cand preturile la cazare si mancare sunt mult mai mici.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 10   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Concert de Craciun la Palatul Imperial Hofburg din Viena
Vienna Hofburg Orchestra. Concert & Orchestra În urmă cu 30 de ani, muzicianul și dirijorul ..
Romania  |  Italia  |  Franta  |  Belgia  |  Germania  |  Cehia  | 
Stiai ca?
Cea mai veche rochie din lume are peste 5.000 de ani si a fost facuta in Egipt?... Cel mai mare ochi este cel al caracatiţei? Diametrul ajunge la 40-50 cm?...
Dictionar turistic
Capacitate de cazare - Numarul de camere sau de locuri de cazare care pot fi oferite simultan de catre o unitate hoteliera.
7 recomandari