TurisMALL
powered by

23138

Ghid Hurghada
Cand sa vizitezi

Hurghada

Vremea din Hurghada poate fi descrisa in 2 cuvinte: calda si uscata. Situata pe coasta de est a Egiputului, de-a lungul Marii Rosii, Hurghada este cunoscuta pentru vremea placuta, in orice perioada a anului.

Cele mai ridicate temperaturi se inregistreaza in sezonul de varf, iunie – august, cand pot depasi lejer 40 de grade Celsius. In septembrie, mercurul din termometre mai scade cateva grade, maximele ajungand pana la 35 grade ziua, iar noaptea in jur de 25.

Hurghada este o destinatie frecventata de turisti chiar si in ultimele luni de toamna. In octombrie tempetura maxima este de 33 grade ziua, iar in noiembrie scade pana pe la 27 grade.

Iarna, situatia nu este cu mult diferita. Cu temperaturi intre 19 – 23 grade, turistii sosesc aici in numar mare de Craciun si Revelion. O perioada buna pentru a vizita Egiptul este in lunile ianuarie si februarie, in extrasezon, cand preturile la cazare si mancare sunt mult mai mici.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 10   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Pastele
Pentru greci Pastele reprezinta cel mai important eveniment din calendarul ortodox, fiind socotit ma..
Franta  |  Malta  |  Germania  |  Turcia  |  Olanda  |  Belgia  | 
Stiai ca?
Duelul este legal in Paraguay daca ambii participanti sunt inregistrati ca donatori de sange?... Oamenii si delfinii sunt singurele fiinte care fac sex de placere. ...
Dictionar turistic
Weekend - Week-end - Timpul liber de la sfarsitul saptamanii, ce poate fi petrecut practicand turismul (turism de sfarsit de saptamana), de regula, in destinatii turistice relativ apropiate de zona de resedinta.
7 recomandari