TurisMALL
powered by

20673

Ghid Hurghada
Cand sa vizitezi

Hurghada

Vremea din Hurghada poate fi descrisa in 2 cuvinte: calda si uscata. Situata pe coasta de est a Egiputului, de-a lungul Marii Rosii, Hurghada este cunoscuta pentru vremea placuta, in orice perioada a anului.

Cele mai ridicate temperaturi se inregistreaza in sezonul de varf, iunie – august, cand pot depasi lejer 40 de grade Celsius. In septembrie, mercurul din termometre mai scade cateva grade, maximele ajungand pana la 35 grade ziua, iar noaptea in jur de 25.

Hurghada este o destinatie frecventata de turisti chiar si in ultimele luni de toamna. In octombrie tempetura maxima este de 33 grade ziua, iar in noiembrie scade pana pe la 27 grade.

Iarna, situatia nu este cu mult diferita. Cu temperaturi intre 19 – 23 grade, turistii sosesc aici in numar mare de Craciun si Revelion. O perioada buna pentru a vizita Egiptul este in lunile ianuarie si februarie, in extrasezon, cand preturile la cazare si mancare sunt mult mai mici.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 10   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun din Berlin
In preajma Craciunului, Berlinul stralucește in mii de luminițe, ca într-o poveste magica, in car..
Malta  |  Belgia  |  Germania  |  Spania  |  Italia  |  Romania  | 
Stiai ca?
Cea mai adanca pestera din Europa este Jean Bernard din Alpii Francezi. Pana in anul 1980 a fost considerata cea mai adanca pestera de pe glob. Are o adancime de 1.535 m.... …in tarile din Asia, ceaiul reprezinta insasi arta de a trai? In timpul Chinei imperiale, ceaiul era considerat indispensabil oricarei ceremonii. In timpul celei de casatorie, de exemplu, ceaiul sim...
Dictionar turistic
Autocar - Autovehicul de transport in comun folosit pentru servicii regulate interurbane si rurale, precum si pentru excursii si calatorii turistice. Sunt trei feluri: de linie - pentru servicii regulate, utilizare regionala si locala, de lux-pentru excursii, de mare lux - cu confort ridicat, avand amenajari si dotari diverse (bar,lavabou etc.) destinate excursiilor lungi.
7 recomandari