TurisMALL
powered by

20710

Ghid Hurghada
Viata de noapte

Hurghada

Hurghada are reputatia unui oras care stie sa petreaca. Cu numeroase cluburi si baruri in aer liber, turistii petrec alaturi de localnici pana rasare soarele. Aproape fiecare hotel are propria discoteca. Cele mai populare cluburi din Hurghada sunt Calypso si Papas Beach.

Alte locuri in care va recomandam sa va petreceti seara sunt: Havana Club (muzica latino), Bonanza Bar (muzica rock, latino si house), Ministry of Sound the Beach (muzica house), Hed Kandi Beach Bar (club pe plaja, cu décor de lux), Chill Beach Café si Black Out Disco.

Un alt show renumit in Hurghada este Alf Leila Wa Leila Club, care inseamna O mie si una de nopti. Programul artistic prezinta dansurile traditionale egiptene, un show plin de culoare si dinamism. Spectacolul are loc in interiorul hotelului Alf Leila Wa Leila si nu trebuie ratat.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 8 din 10   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fête des Jardins
Cu ocazia evenimentului Fête des Jardins timp de un week-end, la sfarsitul lui septembrie, gradinil..
Franta  |  Cehia  |  Grecia  |  Italia  |  Romania  |  Malta  | 
Stiai ca?
In Ohio nu exista niciun lac natural, toate fiind facute de mana omului?... Bacsisul nu este bine vazut in Japonia. Indiferent de situatie evitati sa lasati bacsis intrucat este vazut drept o jignire....
Dictionar turistic
Tour operator - Agentie de turism ce are ca obiect de activitate organizarea si vanzarea pe cont propriu a pachetelor de servicii turistice sau a componentelor acestora, direct sau prin intermediari.
7 recomandari