TurisMALL
powered by

31539

Ghid Hurghada
Viata de noapte

Hurghada

Hurghada are reputatia unui oras care stie sa petreaca. Cu numeroase cluburi si baruri in aer liber, turistii petrec alaturi de localnici pana rasare soarele. Aproape fiecare hotel are propria discoteca. Cele mai populare cluburi din Hurghada sunt Calypso si Papas Beach.

Alte locuri in care va recomandam sa va petreceti seara sunt: Havana Club (muzica latino), Bonanza Bar (muzica rock, latino si house), Ministry of Sound the Beach (muzica house), Hed Kandi Beach Bar (club pe plaja, cu décor de lux), Chill Beach Café si Black Out Disco.

Un alt show renumit in Hurghada este Alf Leila Wa Leila Club, care inseamna O mie si una de nopti. Programul artistic prezinta dansurile traditionale egiptene, un show plin de culoare si dinamism. Spectacolul are loc in interiorul hotelului Alf Leila Wa Leila si nu trebuie ratat.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 8 din 10   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Mikulas, Vanoce, Silvestr - Praga
Sarbatorile de Craciun, Mikulas, Vanoce, Silvestr sunt prilej de petrecere pentru locuitorii Cehiei...
Malta  |  Belgia  |  Italia  |  Cehia  |  Spania  |  Austria  | 
Stiai ca?
In Olanda unele gesturi de politete ca deschiderea usii sau ajutorul pentru caratul bagajelor - sunt vazute a fi exagerate si sexiste.... Ion Cantacuzino – inventatorul leacului pentru holera și tuberculoza Ion Cantacuzino, medic și microbiolog a inventat “Metoda Cantacuzino”, folosită și astăzi pentru vaccinarea împotriv...
Dictionar turistic
Statiune balneara - Localitate care dispune de factori terapeutici (ape minerale, mofete, namoluri terapeutice) si amenajari (cazare, balneatie, alte servicii) care permit valorificarea factorilor terapeutici pentru tratarea anumitor afectiuni.
7 recomandari