TurisMALL
powered by

21928

Ghid Hurghada
Viata de noapte

Hurghada

Hurghada are reputatia unui oras care stie sa petreaca. Cu numeroase cluburi si baruri in aer liber, turistii petrec alaturi de localnici pana rasare soarele. Aproape fiecare hotel are propria discoteca. Cele mai populare cluburi din Hurghada sunt Calypso si Papas Beach.

Alte locuri in care va recomandam sa va petreceti seara sunt: Havana Club (muzica latino), Bonanza Bar (muzica rock, latino si house), Ministry of Sound the Beach (muzica house), Hed Kandi Beach Bar (club pe plaja, cu décor de lux), Chill Beach Café si Black Out Disco.

Un alt show renumit in Hurghada este Alf Leila Wa Leila Club, care inseamna O mie si una de nopti. Programul artistic prezinta dansurile traditionale egiptene, un show plin de culoare si dinamism. Spectacolul are loc in interiorul hotelului Alf Leila Wa Leila si nu trebuie ratat.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 8 din 10   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fete de Saint Nicolas - Bruxelles
Fete de Saint Nicolas sau Sarbatoarea Sfantului Nicolae este un eveniment asteptat cu entuziasm de c..
Germania  |  Belgia  |  Franta  |  Austria  |  Cehia  |  Spania  | 
Stiai ca?
Romania reprezinta una dintre primele tari din lume in ceea ce priveste numarul si diversitatea pesterilor. Pana in prezent se stie de existenta unui numar de peste 12.000 de pesteri in tara.... Apelul de urgenta este 112 peste tot in lume? Acest numar poate fi apelat si daca ai tastele blocate. ...
Dictionar turistic
Agentie (de turism/de voiaj) - Societate comerciala ce ofera spre vanzare calatorii individuale sau colective, in interes de afaceri sau de relaxare, pachete turistice cu un program stabilit de agentie sau de client.
7 recomandari