TurisMALL
powered by

23144

Ghid Hurghada
Viata de noapte

Hurghada

Hurghada are reputatia unui oras care stie sa petreaca. Cu numeroase cluburi si baruri in aer liber, turistii petrec alaturi de localnici pana rasare soarele. Aproape fiecare hotel are propria discoteca. Cele mai populare cluburi din Hurghada sunt Calypso si Papas Beach.

Alte locuri in care va recomandam sa va petreceti seara sunt: Havana Club (muzica latino), Bonanza Bar (muzica rock, latino si house), Ministry of Sound the Beach (muzica house), Hed Kandi Beach Bar (club pe plaja, cu décor de lux), Chill Beach Café si Black Out Disco.

Un alt show renumit in Hurghada este Alf Leila Wa Leila Club, care inseamna O mie si una de nopti. Programul artistic prezinta dansurile traditionale egiptene, un show plin de culoare si dinamism. Spectacolul are loc in interiorul hotelului Alf Leila Wa Leila si nu trebuie ratat.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 8 din 10   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festival de Otono (Festivalul anual de toamna de la Madrid)
In octombrie, timp de o luna intreaga, Madridul gazduieste Festivalul de Otono (Festivalul anual de ..
Franta  |  Germania  |  Romania  |  Grecia  |  Italia  |  Malta  | 
Stiai ca?
Liberia, Africa, are cea mai mare flota comerciala din lume?... In Mali, copiii petrec, in medie, doar doi ani la scoala. Cei mai multi dintre ei incep sa munceasca la varste cuprinse intre 10 si 14 ani?...
Dictionar turistic
Pax - Prescurtare folosita de agentiile de turism insemnand numar de turisti sau persoane. Ex: 10 Euro/noapte/pax = 10 Euro/noapte/persoana.
7 recomandari