TurisMALL
powered by

23143

Ghid Hurghada
Festivaluri si sarbatori

Hurghada

Cel mai important eveniment din Hurghada este Festivalul International Hurghada. Festivitatea are loc in februarie, cand timp de 12 zile, sportivi talentati se intrec pentru marele premiu.

In ianuarie au loc 2 evenimente importante pentru egipteni: Craciunul Coptic si Anul Nou Islamic.

Craciunul Coptic are loc in prima saptamana a lunii ianuarie, iar Anul Nou Islamic, cunoscut si sub numele de Al Hijra, comemoreaza ziua in care Mohammed a calatorit de la Mecca la Medina.

Alte evenimente ce au loc in Hurghada sunt: Festivalul de Yoga (martie), Shem al Nessim (aprilie; se sarbatoreste venirea primaverii), Ramadan (septembrie), Festivalul de Schi Nautic (octombrie).
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 10   ShoppingPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto El Dia de Sant Jordi
Anual, pe data de 23 aprilie in Barcelona si imprejurimile sale domneste o atmosfera de sarbatoare. ..
Stiai ca?
Cea mai adanca pestera din Africa este Anou Ifflis din Algeria. Ea are o adancime de 1.170 m.... Statul cu cel mai mare procent de oameni care merg pe jos la lucru este Alaska....
Dictionar turistic
Centru de informatii turistice - Tourist information centre - Birou ce ofera informatii despre atractii turistice, facilitati si servicii oferite, si uneori ofera si servicii de rezervare de bilete. Poate apartine de guvern, "tourist boards" sau de alte organizatii si are o sfera de actiune locala sau mai larga.
7 recomandari