TurisMALL
powered by

21927

Ghid Hurghada
Festivaluri si sarbatori

Hurghada

Cel mai important eveniment din Hurghada este Festivalul International Hurghada. Festivitatea are loc in februarie, cand timp de 12 zile, sportivi talentati se intrec pentru marele premiu.

In ianuarie au loc 2 evenimente importante pentru egipteni: Craciunul Coptic si Anul Nou Islamic.

Craciunul Coptic are loc in prima saptamana a lunii ianuarie, iar Anul Nou Islamic, cunoscut si sub numele de Al Hijra, comemoreaza ziua in care Mohammed a calatorit de la Mecca la Medina.

Alte evenimente ce au loc in Hurghada sunt: Festivalul de Yoga (martie), Shem al Nessim (aprilie; se sarbatoreste venirea primaverii), Ramadan (septembrie), Festivalul de Schi Nautic (octombrie).
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 10   ShoppingPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Balurile vieneze
Balurile vieneze reprezinta cele mai vechi si renumite evenimente care au loc in capitala Austriei. ..
Austria  |  Romania  |  Italia  |  Franta  |  Spania  |  Cehia  | 
Stiai ca?
Celebrul turn Eiffel din Paris a fost inaugurat la 31 martie 1889 si conceput de catre Émile Nouguier, Maurice Koechlin si Stephen Sauvestre, angajati la Eiffel & Co. Constructia din otel masoara... Sunetul pasilor lui E.T. a fost facut de cineva care isi freca mainile in jeleu?...
Dictionar turistic
Ticketing - Birou situat in aeroport sau in gara care elibereaza biletele si stabileste locul pasagerului in mijlocul de transport. Activitate de rezervare a biletelor de avion.
7 recomandari