TurisMALL
powered by

21867

Ghid Hurghada
Shopping

Hurghada

Hurghada este o destinatie de vacanta, deci veti gasi aici un numar mare de magazine si centre comerciale. Pe langa magnetii de frigider, din Hurghada puteti cumpara obiecte de decor, haine ieftine, bijuterii din aur si costume traditionale.

Bazarul El-Dahar se afla in cartierul El-Dahar si este o piata colorata, unde puteti gasi tot ce va trece prin cap: de la haine traditionale, la cele contrafacute, obiecte de d├ęcor sau mese de lemn, frumos sculptate. Nu va sfiiti sa negociati preturile si nu va speriati daca negustorii va vor trage de mana pentru a intra in magazin.

Sigala este o alta zona renumita din Hurghada de unde puteti cumpara suveniruri, la preturi fixe. Aici nu trebuie sa va faceti griji ca veti fi pacaliti de negustorii egipteni.

Bulevardul Hurghada Marina este plin de magazine ale unor branduri renumite: Nike, Adidas, Timberland, Levi's, Gucci sau Armani. In aceste magazine, preturile nu se negociaza.
  Pagina anterioara Festivaluri si sarbatori Pagina 7 din 10   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fete de Saint Nicolas - Bruxelles
Fete de Saint Nicolas sau Sarbatoarea Sfantului Nicolae este un eveniment asteptat cu entuziasm de c..
Romania  |  Italia  |  Germania  |  Spania  |  Cehia  |  Austria  | 
Stiai ca?
Cea mai veche fabrica de parfumuri din lume dateaza din anul 4000 I.Hr si a fost descoperita in Cipru?... In Los Angeles exista mai putine persoane decat automobile? ...
Dictionar turistic
Turism uval (viticol) - Forma de turism specializata pe vizitarea zonelor viticole, excursii la crame, degustari de vin, etc.
7 recomandari