TurisMALL
powered by

31540

Ghid Hurghada
Shopping

Hurghada

Hurghada este o destinatie de vacanta, deci veti gasi aici un numar mare de magazine si centre comerciale. Pe langa magnetii de frigider, din Hurghada puteti cumpara obiecte de decor, haine ieftine, bijuterii din aur si costume traditionale.

Bazarul El-Dahar se afla in cartierul El-Dahar si este o piata colorata, unde puteti gasi tot ce va trece prin cap: de la haine traditionale, la cele contrafacute, obiecte de décor sau mese de lemn, frumos sculptate. Nu va sfiiti sa negociati preturile si nu va speriati daca negustorii va vor trage de mana pentru a intra in magazin.

Sigala este o alta zona renumita din Hurghada de unde puteti cumpara suveniruri, la preturi fixe. Aici nu trebuie sa va faceti griji ca veti fi pacaliti de negustorii egipteni.

Bulevardul Hurghada Marina este plin de magazine ale unor branduri renumite: Nike, Adidas, Timberland, Levi's, Gucci sau Armani. In aceste magazine, preturile nu se negociaza.
  Pagina anterioara Festivaluri si sarbatori Pagina 7 din 10   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul catalan - Barcelona
“Bon Nadal i Felic Any Nou” in catalana sau “Feliz Navidad y Prospero Ano Nuevo” in spaniola..
Austria  |  Romania  |  Cehia  |  Italia  |  Franta  |  Spania  | 
Stiai ca?
Una din cinci persoane de pe Terra traieste cu mai putin de 1$ pe zi?... Curiozitati si extreme geografice ale Terrei 1. Polul caldurii: Dalol, Deserul Danakil, Ethiopia. Temperatura medie anuala: 34 grade Celsius 2. Polul frigului: Ridge A., Antarctica. Temperatura ...
Dictionar turistic
Hamam - Baie turceasca cu abur uscat. Baile turcesti au avut cel mai mare succes in epoca Victoriana, si au reprezentat un factor foarte important in viata oamenilor din Orientul Mijlociu, fiind nu numai un loc de curatare si relaxare, ci si unul de socializare si curatare ritualica, de purificare a sufletului. Baia turceasca ajuta la eliminarea toxinelor din organism prin racirea si incalzirea controlata a sangelui. Hamam-urile dau o stare de bine, de relaxare, dilata porii si lasa o piele mai frumoasa, mai luminoasa si mai elastica. Pentru rezultate maxime baia turceasca este dotata cu sistem acustic si "cer instelat", astfel veti beneficia de melo si cromoterapie. Baile turcesti ajuta si la vindecarea unor boli, cum ar fi afectiunile respiratorii. Din cele mai vechi timpuri si pana acum, hamam-urile au primit numai cuvinte de lauda si pot fi incercate de oricine, la orice varsta.
7 recomandari