TurisMALL
powered by

20734

Ghid Hurghada
Shopping

Hurghada

Hurghada este o destinatie de vacanta, deci veti gasi aici un numar mare de magazine si centre comerciale. Pe langa magnetii de frigider, din Hurghada puteti cumpara obiecte de decor, haine ieftine, bijuterii din aur si costume traditionale.

Bazarul El-Dahar se afla in cartierul El-Dahar si este o piata colorata, unde puteti gasi tot ce va trece prin cap: de la haine traditionale, la cele contrafacute, obiecte de décor sau mese de lemn, frumos sculptate. Nu va sfiiti sa negociati preturile si nu va speriati daca negustorii va vor trage de mana pentru a intra in magazin.

Sigala este o alta zona renumita din Hurghada de unde puteti cumpara suveniruri, la preturi fixe. Aici nu trebuie sa va faceti griji ca veti fi pacaliti de negustorii egipteni.

Bulevardul Hurghada Marina este plin de magazine ale unor branduri renumite: Nike, Adidas, Timberland, Levi's, Gucci sau Armani. In aceste magazine, preturile nu se negociaza.
  Pagina anterioara Festivaluri si sarbatori Pagina 7 din 10   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Roma vazuta cu gust
Evenimentul "Roma vazuta cu gust" reprezinta o initiativa speciala a Primariei, care pe tot parcursu..
Grecia  |  Malta  |  Malaysia  |  Cehia  |  Austria  |  Belgia  | 
Stiai ca?
… numarul Pi este o constanta matematica a carei valoare este egala cu raportul dintre circumferinta si diametrul oricarui cerc intr-un spatiu euclidian, sau cu raportul dintre aria unui cerc si pat... Simtul de miros al unei furnici este la fel de puternic ca al unui caine?...
Dictionar turistic
Aranjamente la sol - Servicii locale oferite turistilor la desinatie de catre o persoana sau o organizatie cunoscuta ca operator la sol sau tur-operatoare: transportul pana la hotel, inchirieri de masini, turul orasului etc.
7 recomandari