TurisMALL
powered by

23145

Ghid Hurghada
Shopping

Hurghada

Hurghada este o destinatie de vacanta, deci veti gasi aici un numar mare de magazine si centre comerciale. Pe langa magnetii de frigider, din Hurghada puteti cumpara obiecte de decor, haine ieftine, bijuterii din aur si costume traditionale.

Bazarul El-Dahar se afla in cartierul El-Dahar si este o piata colorata, unde puteti gasi tot ce va trece prin cap: de la haine traditionale, la cele contrafacute, obiecte de d├ęcor sau mese de lemn, frumos sculptate. Nu va sfiiti sa negociati preturile si nu va speriati daca negustorii va vor trage de mana pentru a intra in magazin.

Sigala este o alta zona renumita din Hurghada de unde puteti cumpara suveniruri, la preturi fixe. Aici nu trebuie sa va faceti griji ca veti fi pacaliti de negustorii egipteni.

Bulevardul Hurghada Marina este plin de magazine ale unor branduri renumite: Nike, Adidas, Timberland, Levi's, Gucci sau Armani. In aceste magazine, preturile nu se negociaza.
  Pagina anterioara Festivaluri si sarbatori Pagina 7 din 10   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Targul de Carte de la Madrid (Feria del Libro de Madrid)
Feria del Libro (Targul de Carte de la Madrid) este un eveniment cultural ce are loc anual, la sfar┼..
Cehia  |  Belgia  |  Italia  |  Romania  |  Malta  |  Austria  | 
Stiai ca?
Cel mai mare oras situat pe ecuator este Quito din Ecuador.... In Argentina, daca sunteti invitat acasa la cineva pentru a lua masa, este indicat sa aduceti si un mic cadou. Florile, ciocolata, sampania merg la sigur. Nu aduceti vin....
Dictionar turistic
Turism - Activitate cu caracter recreativ sau sportiv, constand din parcurgerea pe jos sau cu diferite mijloace de transport a unei regiuni pitoresti sau interesante dintr-un anumit punct de vedere.
7 recomandari