TurisMALL
powered by

22820

Ghid Hurghada
Transport intern

Hurghada

Aeroportul International Hurghada este cel mai important mijloc de transport al orasului. Cu 2 terminale, aeroportul este folosit de cele mai importante companii din lume, care aterizeaza aici in fiecare saptamana. Agentiile de transport din Romania asigura transferul de la aeroport la hotel si retur.

Pretul petrolului este foarte scazut in Egipt, iar inchirierea unei masini poate fi o varianta aparent atractiva. Insa, soferii din Hurghada au un stil haotic de a conduce, nu respecta regulile de circulatie si nu acorda prioritate pietonilor. Recomandarea noastra este sa fiti foarte atenti daca totusi doriti sa inchiriati o masina.

Orasul Hurghada este tranzitat de autobuze si microbuze care fac legatura intre centrul statiunii, orase din Iordania si Israel sau marile hoteluri din apropiere. Biletele sunt foarte ieftine, insa microbuzele si autobuzele sunt foarte aglomerate si lente.

Taxiurile sunt prezente in orice colt al statiunii. Desi sunt rapide, pretul lor este destul de mare. Desi au aparate de taxat, soferii egipteni nu le folosesc. Cel mai bine ar fi sa negociati tariful inainte de a va urca in masina. De asemenea, puteti cere la receptia hotelului sa va cheme un taxi.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 9 din 10   Sfaturi utilePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun din Berlin
In preajma Craciunului, Berlinul stralucește in mii de luminițe, ca într-o poveste magica, in car..
Grecia  |  Olanda  |  Romania  |  Belgia  |  Cehia  |  Franta  | 
Stiai ca?
Stiati ca sarbatoarea Pastelui incepe in dupa-masa zilei de sambata? Se termina postul de 40 de zile si clopotele incep sa bata din nou? Cel mai important moment al zilei este sfintirea apei botezatoa... Cea mai grea insecta din lume este Gandacul Goliat din Africa. El cantareste cca. 100 gr....
Dictionar turistic
Ospitalitate - Hospitality - Actiunea de a primi si gazdui pe cineva.
7 recomandari