TurisMALL
powered by

52330

Ghid Londra
Shopping

Londra

Londra are o reputatie de oras scump, faima intretinuta si de valoarea lirei sterline, care se mentine deasupra monedei euro. Principala artera comerciala londoneza este Oxford Street, plina de magazine cochete, dar costisitoare, precum Gap, Zara, Topshop, H&M si United Colours of Benetton.

O alternativa inedita este magazinul Portobello, adus in atentia publicului larg de filmul “Notting Hill”. Centrul comercial este plin de cafenele, vanzatori independenti si standuri cu preturi mici unde se vand haine, bijuterii si CD-uri cu muzica.

Portobello este si denumirea celebrei piete de antichitati din Londra, unde se intalnesc oameni cu un aspect boem, interesati de oferta vintage a comerciantilor. Despre Portobello se spune ca este locul unde creatorii de moda vin sa-si gaseasca inspiratia.

Daca o vizita in Portobello este indicata pentru zilele de vineri, duminica dimineata este potrivita pentru Camden Market, o piata cu un stil si o atmosfera total opuse celor din zona Portobello. Tinerii cu piercinguri, rasta si cercei tribali se plimba frecvent in Camden.

In ceea ce priveste oferta magazinelor din acesta regiune a Londrei, trebuie sa stiti ca aici puteti gasi orice, de la accesorii vestimentare potrivite pentru serile de club pana la accesorii tribale sau esarfe in culori orientale.

Iubitorii de muzica se vor simti in largul lor in magazinele Virgin sau HMV, in timp ce gurmanzii trebuie sa viziteze magazinul Borough, dedicat gastronomiei. Printre specialitatile comercializate aici se numara patéul facut in casa.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 5 din 8   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Maria Guest, 08.03.2011

Oysterul este 5 lire - cardul fizic (suma ce se recupereaza daca duci cardul inapoi la sf sejurului), iar cu 15 lire calatoresti 3 zile lejer in zonele 1 si 2. Fara Oyster o singura calatorie te duce la 5 lire(in functie de zona) si cel mai bine il reincarci cand ai nevoie

 
Aluculesei Brindusa Guest, 14.03.2011

Felicitari pentru ghid,gasesti in aproape tot ce ai nevoie pentru a calatori si a vizita Londra!

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festival de Otono (Festivalul anual de toamna de la Madrid)
In octombrie, timp de o luna intreaga, Madridul gazduieste Festivalul de Otono (Festivalul anual de ..
Romania  |  Germania  |  Franta  |  Belgia  |  Grecia  |  Malaysia  | 
Stiai ca?
Cea mai mare tara din Africa este Sudan (2.5 milioane de km2), iar cea mai mica este Seychelles (453 km2)?... Chiar in acesta secunda, 50% dintre soferii depasesc limita de viteza? ...
Dictionar turistic
Cursa in gol - Avion sau alt vehicul care calatoreste fara pasageri sau marfa; angajat al unei companiei aviatice, maritime care calatoreste gratis.
7 recomandari