TurisMALL
powered by

52628

Ghid Londra
Viata de noapte

Londra

Desi londonezii sunt foarte politicosi si seriosi in timpul zilei, seara se pricep sa se distreze. Indiferent de preferinte, Londra ofera petrecaretilor cadrul potrivit, de la ringurile de dans vibrante din cele mai faimoase cluburi din lume pana la lounge-urile si barurile linistite si intime.

Zonele West End si Camden gazduiesc un numar covarsitor de baruri, restaurante si cluburi, in timp ce zonele Notting Hill si Portobello Road reprezinta un magnet pentru turistii dornici sa se distreze cot la cot cu localnicii.

In majoritatea pub-urilor puteti degusta sortimente rafinate de bere, dar si cidruri sau whisky.
Pe de alta parte, daca preferati un spectacol bun, mergeti la Teatrul Lyceum sau la Teatrul Reginei, unde va puteti delecta cu un musical. La polul opus, exista o serie de teatre avangardiste la periferia cartierului West End, unde atat tinerii profesionisti, cat si amatorii interpreteaza aproape orice, de la piese clasice la cabaret.

Iubitorii de cultura se pot bucura de o seara la Covent Garden urmarind Opera Regala sau Baletul Regal, iar iubitorii muzicii clasice pot merge la Sala Albert.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 6 din 8   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Maria Guest, 08.03.2011

Oysterul este 5 lire - cardul fizic (suma ce se recupereaza daca duci cardul inapoi la sf sejurului), iar cu 15 lire calatoresti 3 zile lejer in zonele 1 si 2. Fara Oyster o singura calatorie te duce la 5 lire(in functie de zona) si cel mai bine il reincarci cand ai nevoie

 
Aluculesei Brindusa Guest, 14.03.2011

Felicitari pentru ghid,gasesti in aproape tot ce ai nevoie pentru a calatori si a vizita Londra!

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul Fotografiei - Roma (Fotografia - Festival Internazionale di Roma)
Roma gazduieste in muzee, galerii, spatii publice si private mostre de fotografie, in fiecare an cu ..
Cehia  |  Ungaria  |  Spania  |  Franta  |  Malta  |  Romania  | 
Stiai ca?
Cea mai veche rochie din lume are peste 5.000 de ani si a fost facuta in Egipt?... O planta care actioneaza asupra intregului sistem reproducator, atat la femei cat si la barbati este branca-ursului. Daca aveti probleme de sterilitate, impotenta sau lipsa dorintei, luati o lingurita...
Dictionar turistic
Alpinism - Mountaineering - Sport extrem prin care se urmareste ascensiunea pe culmile greu accesibile ale muntilor, indiferent de greutatile cauzate de vremea capricioasa. Ansamblu de practici sportive avand ca obiectiv cucerirea muntilor.Difera de turismul montan prin aceea ca adeptii lui,oricat de sensibili ar fi la frumusetea muntilor, se multumesc inainte de toate de a invinge dificultatile pe care acesta le pune in cale.
7 recomandari