TurisMALL
powered by

53059

Ghid Londra
Unde sa te cazezi

Londra

Hotelurile Sheraton Park Lane, Swissotel The Howard si Park Plaza Westminster Bridge sunt cele mai bune propuneri de cazare, daca va doriti servicii de inalt profesionalism. Pretul pentru o noapte de cazare in aceste unitati depaseste 250 de euro/camera.
Oamenii de afaceri care vor alege unul dintre aceste hoteluri vor avea pe langa confort si toate facilitatile necesare intalnirilor de serviciu cum ar fi, internet wireless si sali de conferinta.

Hotelul Swissotel The Howard 5* este situat la cativa pasi de Convent Garden, a fost recent renovat si este ideal pentru oamenii de afaceri. Toate cele 156 de camere au televizor, minibar, aer conditionat aparat de cafea si balcon cu vedere fie catre Tamisa, fie catre gradina interioara.

Un monument al stilului Art Deco, hotelul Sheraton Park 5* se afla in zona Myfair si isi asteapta musafirii sa se relaxeze in restaurant sau in Palm Court Lounge, locul perfect pentru ceaiul de la ora cinci.

Hotelul Plaza Westminster Bridge 4* se afla foarte aproape de centrul orasului, langa renumitul pod Westminster si pune la dispozitia turistilor camere dotate cu telefon, radio, aer conditionat si seif.

Hotelul St. Georgio 3* reprezinta o alegere buna pentru turistii care nu dispun de un buget mare, dar care isi doresc conditii excelente de cazare. Unitatea, clasficata la 3 stele, are 82 de camere cu un decor modern, recent renovate si dotate cu frigider, telefon si chiar jacuzzi.

O alta decizie inspirata pentru servicii de cazare confortabile este hotelul Express By Holiday Inn London Newbury Park 3*, amplasat pe una dintre arterele principale care ajung in centrul Londrei.

De asemenea, hotelul Corner House 4*, localizat intr-o zona rezidentiala, este o alta alegere indicata pentru turistii cu un buget mediu care vor totusi sa se bucure de confort in capitala londoneza.
Pentru o noapte de cazare in aceste trei hoteluri veti plati aproximativ 140 de euro/camera/noapte.

Dintre unitatile de cazare cu un tarif mai mic de 100 de euro/camera/noapte, puteti alege hotelurile Shelton 2*, Garden View 2*+ si Apollo 1*. Toate trei sunt localizate central, sunt clasificate la un nivel de confort de doua stele si au camere duble modern mobilate.

*Preturile sunt valabile la data postarii. Va rugam sa verificati personal valabilitatea acestora.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 8   Unde sa mananciPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Maria Guest, 08.03.2011

Oysterul este 5 lire - cardul fizic (suma ce se recupereaza daca duci cardul inapoi la sf sejurului), iar cu 15 lire calatoresti 3 zile lejer in zonele 1 si 2. Fara Oyster o singura calatorie te duce la 5 lire(in functie de zona) si cel mai bine il reincarci cand ai nevoie

 
Aluculesei Brindusa Guest, 14.03.2011

Felicitari pentru ghid,gasesti in aproape tot ce ai nevoie pentru a calatori si a vizita Londra!

 
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun din Berlin
In preajma Craciunului, Berlinul stralucește in mii de luminițe, ca într-o poveste magica, in car..
Austria  |  Germania  |  Malta  |  Romania  |  Malaysia  |  Spania  | 
Stiai ca?
In secolul al XVI-lea, in Anglia, berea facea parte din micul dejun?... Venus este singura planeta care se invarte in sensul acelor de ceasornic?...
Dictionar turistic
Taxa de aeroport - Taxa perceputa in beneficiul organismului de gestionare a aeroportului si platita de utilizatorii aeroportului si/sau pasagerii aerieni pentru utilizarea instalatiilor si serviciilor furnizate in exclusivitate de catre organismul de gestionare a aeroportului si care au legatura cu aterizarea, decolarea, iluminarea si staţionarea aeronavei, gestionarea pasagerilor si manipularea marfurilor.
7 recomandari