Litoral Rimini

Rimini
Cont turist | Cont agentie | Cont hotel


Destinatie
Perioada
De la
Pana la
Pret
- EUR


Oferte litoral Rimini

1. Litoral Italia - Rimini, Royal Plaza 4*
7 nopti de la 236 euro
sejur Royal Plaza 4*
Hotelul Royal Plaza este situat într-o zonă centrală a cartierului Marina Centro, pe una dintre cele mai elegante străzi din orașul Rimini și la 100 m de mare. Oaspeții beneficiază de o gamă de servicii excelente, printre care reduceri la o plajă din apropiere. Piscina în aer liber de la Royal Plaza are o zonă specială cu hidromasaj. Există și un bar la piscină unde oaspeții pot savura băuturi. În interiorul hotelului veți găsi o cameră cu TV, lounge cu vedere la piscină şi un alt bar. Camerele sunt dotate cu WiFi gratuit și TV prin satelit.
Oferta litoral de la:  Z Tour
Vezi oferta
2. Litoral Italia - Rimini, Ravello da Lorenzo e Moira 3*
7 nopti de la 204 euro
sejur Ravello da Lorenzo e Moira 3*
Hotelul Ravello da Lorenzo e Moira oferă biciclete gratuite, lounge comun, o terasă și un restaurant în Rimini. Acest hotel de 3 stele oferă o recepție deschisă nonstop și un serviciu de concierge. Oaspeții pot folosi un bar. Hotelul va pune la dispoziție oaspeților camere cu aer condiționat, birou, cutie de valori, TV cu ecran plat, balcon și baie privată cu bideu. Toate camerele au dulap. Un mic dejun italian este disponibil în fiecare dimineață la Hotelul Ravello da Lorenzo e Moira.
Oferta litoral de la:  Z Tour
Vezi oferta
3. Litoral Italia - Rimini, Bianca Vela 3*
7 nopti de la 178 euro
sejur Bianca Vela 3*
Hotelul Bianca Vela de 3 stele este situat în zona Miramare din Rimini, la 200 de metri de plajă și la 4 km de centrul orașului Riccione. Camerele sunt dotate cu TV LCD prin satelit. Toate au balcon cu vedere la grădină sau la mare. Micul dejun continental este oferit. Hotelul Bianca Vela de 3 stele este situat în zona Miramare din Rimini, la 200 de metri de plajă și la 4 km de centrul orașului Riccione.
Oferta litoral de la:  Z Tour
Vezi oferta
4. Litoral Italia - Rimini, A Casa Nostra 3*+
7 nopti de la 148 euro
sejur A Casa Nostra 3*+
Situat în Rimini, la 700 de metri de plaja Miramare, Hotelul A Casa Nostra oferă cazare cu piscină sezonieră în aer liber, parcare privată, grădină și lounge comun. Cu un bar, hotelul de 3 stele are camere cu aer condiționat și WiFi gratuit, fiecare cu baie privată. Unitatea de cazare oferă oaspeților serviciu de transfer gratuit, room service și depozit de bagaje.
Oferta litoral de la:  Z Tour
Vezi oferta
5. Litoral Italia - Rimini, gaston 4*
7 nopti de la 224 euro
sejur gaston 4*
Oferta litoral de la:  Z Tour
Vezi ofertaOferte litoral Romania 2024