TurisMALL
powered by

18167

Ghid Salzburg
Shopping

Salzburg

Daca doriti sa faceti shopping in Salzburg, aveti la dispozitie peste 400 de magazine, toate situate in orasul vechi. Cele mai importante magazine se afla pe strada Getreidegasse, unde buticurile elegante contrasteaza minunat cu magazinele de suveniruri sau de dulciuri traditionale. In timpul zilei, strada poate deveni foarte aglomerata, asadar este recomadat sa mergeti la cumparaturi dimineata.

Linzergasse este o alta strada plina de magazine frumoase. Localizata in partea dreapta a orasului vechi, strada Linzergasse este celebra pentru magazinele de bijuterii si fabricantii de ceasuri austrice.

Cel mai mare mall din Salzburg este Europark, aflat la iesirea din oras. Centrul comercial are peste 130 magazine, printre care si IKEA, restaurante, cafenele, cinematograf si peste 4000 locuri de parcare.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 10   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto KlangBogen
Vizitatorii fermecatorului oras Viena se pot bucura in cadrul festivalului KlangBogen de un program ..
Stiai ca?
Potrivit unei legende populare, ceaiul a fost descoperit de imparatul chinez Shennong, in 2737 I.Hr, cand o frunza de ceai i-a cazut in apa fierbinte?... Un european care traieste 70 de ani (durata medie de viata in Europa) consuma de-a lungul intregii sale existente cca 40 tone alimente (adica echivalentul a 4 vaci, 20 porci, 8 oi, 400 de pui, 250 kg ...
Dictionar turistic
Baia turceasca - Baile turcesti au avut cel mai mare succes in epoca Victoriana, si au reprezentat un factor foarte important in viata oamenilor din Orientul Mijlociu, fiind nu numai un loc de curatare si relaxare, ci si unul de socializare si curatare ritualica, de purificare a sufletului. Baia turceasca ajuta la eliminarea toxinelor din organism prin racirea si incalzirea controlata a sangelui. Hamam-urile dau o stare de bine, de relaxare, dilata porii si lasa o piele mai frumoasa, mai luminoasa si mai elastica. Pentru rezultate maxime baia turceasca este dotata cu sistem acustic si "cer instelat", astfel veti beneficia de melo si cromoterapie. Baile turcesti ajuta si la vindecarea unor boli, cum ar fi afectiunile respiratorii. Din cele mai vechi timpuri si pana acum, hamam-urile au primit numai cuvinte de lauda si pot fi incercate de oricine, la orice varsta.
7 recomandari