TurisMALL
powered by

17495

Ghid Salzburg
Shopping

Salzburg

Daca doriti sa faceti shopping in Salzburg, aveti la dispozitie peste 400 de magazine, toate situate in orasul vechi. Cele mai importante magazine se afla pe strada Getreidegasse, unde buticurile elegante contrasteaza minunat cu magazinele de suveniruri sau de dulciuri traditionale. In timpul zilei, strada poate deveni foarte aglomerata, asadar este recomadat sa mergeti la cumparaturi dimineata.

Linzergasse este o alta strada plina de magazine frumoase. Localizata in partea dreapta a orasului vechi, strada Linzergasse este celebra pentru magazinele de bijuterii si fabricantii de ceasuri austrice.

Cel mai mare mall din Salzburg este Europark, aflat la iesirea din oras. Centrul comercial are peste 130 magazine, printre care si IKEA, restaurante, cafenele, cinematograf si peste 4000 locuri de parcare.
  Pagina anterioara Obiective turistice Pagina 6 din 10   Viata de noaptePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Piata de Craciun - Praga
Daca optati pentru o vizita in capitala Cehiei in perioada Sarbatorilor de Iarna, nu veti regreta. O..
Belgia  |  Grecia  |  Malta  |  Italia  |  Malaysia  |  Cehia  | 
Stiai ca?
Piramida din fata muzeului Luvru este un tribut pentru Egiptul antic si fascinanta lor lume?... Primul european care a ajuns în Australia a fost danezul Abel Tasman, in anul 1642....
Dictionar turistic
Planor - Aparat de zbor fara motor, la care deplasarea se realizeaza datorita unor factori meteorologici (curenti de aer) sau de relief (zbor de panta).
7 recomandari