TurisMALL
powered by

18134

Ghid Salzburg
Unde sa te cazezi

Salzburg

Hotelul Sheraton Salzburg 5* se afla in centrul orasului, langa Gradinile Mirabell, langa faimosul Palat Mirabell si in apropiere de Centrul de Congrese al orasului. La 1 km se afla gara centrala, iar la doar 1 minut statia de autobuz. Hotelul are 166 camere si suite decorate modern sau clasic si ofera bai spatioase, papuci si halate de baie. Toate camerele sunt decorate in tonuri calde si includ birouri lungi, precum si o zona de relaxare confortabila.

Hotelul Sacher Salzburg 5* se afla pe malul raului Salzbach, in centrul orasului, oferind privelisti minunate spre orasul vechi si fortareata. 113 camere şi apartamente mobilate individual sunt decorate cu picturi original în ulei, covoare preţioase şi tapet din mătase. Toate camerele sunt echipate cu aer condiţionat reglabil individual, acces la internet de mare viteza, televiziune prin cablu, radio, minibar, seif si halate de baie.

Hotelul Altstadthotel Weisse Taube 4* este situat intr-o cladire istorica din 1365, aflat in inima centrului vechi al orasului Salzburg. Hotelul are 31 camere confortabile, dotate cu toate facilitatile necesare unei vacante perfecte.

Hotel & Villa Auersperg 4* se afla intr-o zona linistita si centrala din Salzburg. In apropiere de hotel se afla zona pietonală Linzergasse care ofera acces rapid in zona istorica a orasului vechi, la Gradinile Mirabell, precum si la multe restaurante si magazine.

Hotelul Astoria 3* se afla in apropiere de centrul vechi al orasului, iar ultima renovare a avut loc in 2011. Hotelul are 28 camere frumos decorate, in stilul tirolez traditional, toate fiind dotate cu aer conditionat, tv, telefon, baie cu dus sau cada si uscator de par.

Cochet, cu o atmosfera intima, hotelul Zur Post 3* isi asteapta oaspetii in 25 camere comode si spatioase. Camerele sunt dotate cu mobilier traditional, TV, birou, telefon, living si baie proprie. Hotelul dispune de salon pentru servirea micului dejun, sauna, solar, seif, camera pentru depozitarea schiurilor, acces Internet gratuit.

Motel One Salzburg 2* a fost deschis in 2011 si este localizat la 2.5 km de centrul orasului. Statia de autobuz Polizeidirektion se afla chiar in fata hotelului si ofera legaturi directe spre centrul orasului. Aeroportul W. A. Mozart este situat la 10 km distanta. Motelul are 119 camere confortabile si curate, doate cu baie proprie, uscator de par, aer conditionat si TV.

Hotelul Adlerhof 2* se afla la 300 m de gara principala din Salzburg si ofera cazare in 30 camere duble, triple sau cvadruple. Camerele sunt curate si sunt dotate cu mobilier traditional din lemn, TV, baie cu uscator de par. Hotelul se afla la 15 minute de mers de jos de centru si ofera acces Internet si parcare gratuite.
  Pagina anterioara Cand sa vizitezi Pagina 3 din 10   Unde sa mananciPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul de Vara de la Paris (Quartier d'Eté Festival)
Anual, de la mijlocul lunii iulie pana la inceputul lunii august se desfasoara Paris Quartier d'Eté..
Austria  |  Irlanda  |  Ungaria  |  Germania  |  Cehia  |  Franta  | 
Stiai ca?
Cel mai puternic muschi din corp e....limba...! ... Doctorii din Egiptul antic aveau cunostinte vaste si practicau chiar si operatii pe creier?...
Dictionar turistic
Hostel - Unitate de cazare pentru turistii cu buget restrans, in general tineret, avand dormitoare si bai comune. Acest tip de turism ofera cazarea in dormitoare comune cu mai multe paturi simple sau paturi etajate, cu plata per pat ocupat.
7 recomandari