TurisMALL
powered by

17499

Ghid Salzburg
Transport intern

Salzburg

Cea mai buna modalitate de a vizita orasul este pe jos. Desi transportul in comun este eficient si rapid, pe jos veti putea admira in voie superbele cladiri, magazinele sau restaurantele cochete. Transportul in comun este reprezentat de autobuze si troleibuze.

Acestea circula la intervale de maxim 10 minute in fiecare zi, chiar si in zilele de weekend. Pretul unei calatorii este de 1.80 euro, iar biletele pot fi folosite in ambele mijloace de transport.

Austriecii incearca sa protejeze mediul inconjurator, de aceea de multe ori renunta la masina in favoarea bicicletei. Pistele sunt numeroase, largi, fara gropi, iar biciclistii se simt in siguranta, deoarece sunt respectati de soferii din trafic. 20% din populatia orasului Salzburg merge in fiecare zi pe bicicleta.

Taxiurile sunt o alternativa comoda de a va deplasa prin Salzburg. Le puteti opri din strada sau puteti ruga receptionerii de la hotel sa va cheme unul la comanda. Preturile sunt destul de piperate, pornind de la 2 euro pe km.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 10   Sfaturi utilePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festes de la Merce - Barcelona
Festes de la Merce este cel mai important festival al Barcelonei, fiind dedicat sfintei care proteje..
Romania  |  Cehia  |  Grecia  |  Franta  |  Belgia  |  Malaysia  | 
Stiai ca?
Cea mai adanca pestera din Europa este Jean Bernard din Alpii Francezi. Pana in anul 1980 a fost considerata cea mai adanca pestera de pe glob. Are o adancime de 1.535 m.... Pleoapele crocodilului sunt transparente, astfel incat atunci cand se scufunda, poate vedea prin apa?...
Dictionar turistic
Brosura turistica - Material publicitar tiparit in diverse forme care promoveaza anumite zone de atractie turistica, unitati de cazare, programe turistice oferind turistilor detalii informative (pret, localizare, durata promotiei, orar).
7 recomandari