TurisMALL
powered by

18150

Ghid Salzburg
Transport intern

Salzburg

Cea mai buna modalitate de a vizita orasul este pe jos. Desi transportul in comun este eficient si rapid, pe jos veti putea admira in voie superbele cladiri, magazinele sau restaurantele cochete. Transportul in comun este reprezentat de autobuze si troleibuze.

Acestea circula la intervale de maxim 10 minute in fiecare zi, chiar si in zilele de weekend. Pretul unei calatorii este de 1.80 euro, iar biletele pot fi folosite in ambele mijloace de transport.

Austriecii incearca sa protejeze mediul inconjurator, de aceea de multe ori renunta la masina in favoarea bicicletei. Pistele sunt numeroase, largi, fara gropi, iar biciclistii se simt in siguranta, deoarece sunt respectati de soferii din trafic. 20% din populatia orasului Salzburg merge in fiecare zi pe bicicleta.

Taxiurile sunt o alternativa comoda de a va deplasa prin Salzburg. Le puteti opri din strada sau puteti ruga receptionerii de la hotel sa va cheme unul la comanda. Preturile sunt destul de piperate, pornind de la 2 euro pe km.
  Pagina anterioara Viata de noapte Pagina 8 din 10   Sfaturi utilePagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Paradele Garzilor (In Guardia Parade) - Valetta
Din ianuarie pana in iulie/ Din septembrie pana in decembrie Fort. St. Elmo (Valletta) Paradele ..
Malta  |  Olanda  |  Austria  |  Cehia  |  Ungaria  |  Italia  | 
Stiai ca?
Bobul de strugure este o mica bomba daca il pui in cuptorul cu microunde? ... Tineretea fara batranete este astazi posibila daca obisnuim sa bem un pahar cu vin rosu in fiecare zi, este concluzia unui studiu al Institutului Spaniol de Geriatrie. Si asta datorita melatoninei, su...
Dictionar turistic
Jacuzzi - Mic bazin de jeturi de apa sub presiune, care creeaza vartejuri relaxante.
7 recomandari