TurisMALL
powered by

17505

Ghid Salzburg
Viata de noapte

Salzburg

Desi in Salzburg traieste peste 20.000 de studenti, orasul nu are o viata de noapte palpitanta. Localnicii si studentii prefera sa se aduna in barurile si restaurantele din Centrul Vechi, unde distractia este garantata.

In cazul in care sunteti in cautarea unui bar cu muzica live, va recomandam: Jazz It, Rockhouse si Shamrock Irish Pub.

Cele cateva cluburi din Salzburg sunt decorate dupa standardele internationale, insa nu sunt multi localnici sau turisti care sa le frecventeze. Cele mai populare sunt: Cave Club si Republic Cafe.

Dupa ce termina serviciul, localnicii se aduna in barurile din Salzburg. Alegerile preferate de ei sunt: Augustiner Bräustübl (cea mai populara gradina de vara), Murphy's Law, Die Weisse (berarie), Maestro, Diem's Buschenschenke (taverna), Vis à Vis.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 10   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fête des Jardins
Cu ocazia evenimentului Fête des Jardins timp de un week-end, la sfarsitul lui septembrie, gradinil..
Malaysia  |  Germania  |  Belgia  |  Cehia  |  Franta  |  Austria  | 
Stiai ca?
Barajul Hoover din SUA a fost proiectat ca sa reziste pentru cel putin 2000 de ani? Cimentul folosit la ridicarea impresionantei constructii nu se va intari complet decat peste 500 de ani.... Beneficiile unui anume compus din boabe de cacao sunt atat de mari, incat acesta poate rivaliza cu penicilina si anestezicele, sustine o echipa de cercetatori americani care si-au publicat un studiu...
Dictionar turistic
Pasaport - Passport - Document oficial eliberat de o tara cetatenilor sai dandu-le dreptul sa calatoreasca in alt stat si de a se intoarce in tara de resedinta.
7 recomandari