TurisMALL
powered by

18152

Ghid Salzburg
Viata de noapte

Salzburg

Desi in Salzburg traieste peste 20.000 de studenti, orasul nu are o viata de noapte palpitanta. Localnicii si studentii prefera sa se aduna in barurile si restaurantele din Centrul Vechi, unde distractia este garantata.

In cazul in care sunteti in cautarea unui bar cu muzica live, va recomandam: Jazz It, Rockhouse si Shamrock Irish Pub.

Cele cateva cluburi din Salzburg sunt decorate dupa standardele internationale, insa nu sunt multi localnici sau turisti care sa le frecventeze. Cele mai populare sunt: Cave Club si Republic Cafe.

Dupa ce termina serviciul, localnicii se aduna in barurile din Salzburg. Alegerile preferate de ei sunt: Augustiner Bräustübl (cea mai populara gradina de vara), Murphy's Law, Die Weisse (berarie), Maestro, Diem's Buschenschenke (taverna), Vis à Vis.
  Pagina anterioara Shopping Pagina 7 din 10   Transport internPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul International de focuri de artificii din Malta
Festivalul international de focuri de arificii din Malta este un eveniment anual organizat de catre ..
Franta  |  Olanda  |  Grecia  |  Romania  |  Austria  |  Cehia  | 
Stiai ca?
Islamul este cea mai raspandita religie din Africa?... Cnofrom uuni stduiu al ueni uinvresttiai elgenze, nu cntozeaa in ce odrnie se alfa lirteele itnr-un cuvant, signruul lcuru ipmotarnt e ca pirma si utlima lierta sa fie la lcuol lor. Rsetul potae fi o ...
Dictionar turistic
Cursa in gol - Avion sau alt vehicul care calatoreste fara pasageri sau marfa; angajat al unei companiei aviatice, maritime care calatoreste gratis.
7 recomandari