TurisMALL
powered by

17511

Ghid Salzburg
Sfaturi utile

Salzburg

Evitati sa cumparati celebrele bomboane Mozart din centrul orasului sau din magazinele de suveniruri. Aici preturile sunt mult mai ridicate, in comparatie cu supermarket-uri sau cu buticurile din aeroport.

Restaurantele din Orasul vechi au preturi foarte mari. Incercati locatiile din partea dreapta a raului Salzach si aleile din preajma strazilor Linzergasse si Steingasse.
In Salzburg exista multe agentii de turism care organizeaza tururile Sound of Music. Preturile difera de la firma la firma, asa ca nu va grabiti sa cumparati bilete de la primul chiosc care va iese in cale. Comparati preturile si alegeti cea mai ieftina varianta.

La fel ca si in alte orase europene, si aici veti gasi Cardul Salzburg care ofera reduceri si intrari gratuite la diferite atractii turistice. Cu o valabilitate de 24, 48 sau 72 ore, cardul costa intre 22 – 37 euro.

In zilele calduroase de vara, gradinile Müllner Bräu sunt cel mai bun loc pentru a va relaxa si pentru a savura o bere rece.

Dealurile din preajma orasului ofera o priveliste minunata asupra orasului Salzburg. Asadar, luati-va ghiozdanul in spate, bocancii in picioare si porniti spre dealurile Mönchsberg, Festungsberg si Kapuzinerberg.
  Pagina anterioara Transport intern Pagina 9 din 10   Partii de skiPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto MOTO GP MALAESYA
Sepang International Circuit Inaugurat oficial în 1999, circuitul International Sepang a găzdu..
Malaysia  |  Belgia  |  Malta  |  Grecia  |  Italia  |  Cehia  | 
Stiai ca?
In Japonia, durata si unghiul inclinarii este direct proportionala cu importanta persoanei pe care o saluti. Cu cat este mai importanta persoana cu atat inclinarea dureaza mai mult si se realizeaza in... Pestera cu cele mai reusite si renumite picturi rupestre este Altamira, situata in Spania, in apropierea granitei nordice, regiunea Castilia Veche....
Dictionar turistic
Cec de calatorie - Traveler`s check - Mijloc de plata, inscris cu o valoare fixa emis de o agentie de voiaj sau de o banca, care, de regula, ii garanteaza titularului inlocuirea in caz de pierdere sau furt.
7 recomandari