TurisMALL
powered by

18178

Ghid Salzburg
Sfaturi utile

Salzburg

Evitati sa cumparati celebrele bomboane Mozart din centrul orasului sau din magazinele de suveniruri. Aici preturile sunt mult mai ridicate, in comparatie cu supermarket-uri sau cu buticurile din aeroport.

Restaurantele din Orasul vechi au preturi foarte mari. Incercati locatiile din partea dreapta a raului Salzach si aleile din preajma strazilor Linzergasse si Steingasse.
In Salzburg exista multe agentii de turism care organizeaza tururile Sound of Music. Preturile difera de la firma la firma, asa ca nu va grabiti sa cumparati bilete de la primul chiosc care va iese in cale. Comparati preturile si alegeti cea mai ieftina varianta.

La fel ca si in alte orase europene, si aici veti gasi Cardul Salzburg care ofera reduceri si intrari gratuite la diferite atractii turistice. Cu o valabilitate de 24, 48 sau 72 ore, cardul costa intre 22 – 37 euro.

In zilele calduroase de vara, gradinile Müllner Bräu sunt cel mai bun loc pentru a va relaxa si pentru a savura o bere rece.

Dealurile din preajma orasului ofera o priveliste minunata asupra orasului Salzburg. Asadar, luati-va ghiozdanul in spate, bocancii in picioare si porniti spre dealurile Mönchsberg, Festungsberg si Kapuzinerberg.
  Pagina anterioara Transport intern Pagina 9 din 10   Partii de skiPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto KlangBogen
Vizitatorii fermecatorului oras Viena se pot bucura in cadrul festivalului KlangBogen de un program ..
Franta  |  Germania  |  Grecia  |  Irlanda  |  Belgia  |  Cehia  | 
Stiai ca?
Cea mai veche rochie din lume are peste 5.000 de ani si a fost facuta in Egipt?... Cea mai voluminoasa incapere descoperita pana acum este Galeria Sarawak din Pestera Gua Nasib Bagus (Pestera norocului sau Pestera Lubang Nasib Bagus) din statul malaezian Sarawak. Galeria Sarawak are...
Dictionar turistic
Potential turistic - Este format din totalitatea factorilor de atractie din teritoriu. Acestia sunt formati din: - obiective ale fondului turistic natural care apartin reliefului, climei, apelor, invelisului biogeografic; - obiective ale fondului turistic antropic, care pot fi cultural-istorice, obiective economice, politico-adminstrative, vestigii arheologice, monumente istorice sau arhitectonice, colectii de arta, colectii stiintifice, valori etnografice si folclorice, obiective stiintifice si religioase care sunt rezultatul evolutiei civilizatiei umane intr-un teritoriu anume.
7 recomandari