TurisMALL
powered by

30321

Ghid Florenta
Cand sa vizitezi

Florenta

Florenta are o clime tipica mediteraneana, cu veri toride, unde temperaturile sunt ridicate si zilele insorite, iar iernile sunt blande, fara zapada.

Iulie si august sunt lunile cele mai aglomerate, cand la Florenta soseste un numar mare de turisti. Temperaturile depasesc 35 grade, iar cozile la principalele atractii turistice sunt foarte lungi.

Extrasezonul din Florenta incepe in luna aprilie, dupa Paste si dureaza pana in iunie. O alta perioada din extrasezon este intre septembrie – decembrie, cand preturile sunt mai mici, iar temperaturile sunt placute. Primavara, temperaturile sunt in jur de 15 – 20 grade Celsius, iar in decembrie si ianuarie 5 – 10 grade Celsius.

Intre noiembrie – februarie, vremea este imprevizibila, iar orasul nu este foarte populat de turisti. In acest interval, ploaia poate fi problema, asa ca impachetati manusi, haine groase si umbrele.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 10   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Nochevieja - Madrid
Ajunul Anului Nou este denumit in Spania "Nochevieja” („Noaptea veche"). In noaptea de 31 decemb..
Spania  |  Germania  |  Grecia  |  Belgia  |  Cehia  |  Romania  | 
Stiai ca?
In medie, in Kenia, o femeie munceste cu 35% mai mult decat un barbat?... Bricheta a fost inventata inaintea chibriturilor?...
Dictionar turistic
Cura - In sens turistic reprezinta un ansamblu de mijloace, procedee si tehnici utilizate pentru tratamentul unei afectiuni acute sau cronice, intr-o perioada si intr-un loc anume.
7 recomandari