TurisMALL
powered by

40852

Ghid Florenta
Cand sa vizitezi

Florenta

Florenta are o clime tipica mediteraneana, cu veri toride, unde temperaturile sunt ridicate si zilele insorite, iar iernile sunt blande, fara zapada.

Iulie si august sunt lunile cele mai aglomerate, cand la Florenta soseste un numar mare de turisti. Temperaturile depasesc 35 grade, iar cozile la principalele atractii turistice sunt foarte lungi.

Extrasezonul din Florenta incepe in luna aprilie, dupa Paste si dureaza pana in iunie. O alta perioada din extrasezon este intre septembrie – decembrie, cand preturile sunt mai mici, iar temperaturile sunt placute. Primavara, temperaturile sunt in jur de 15 – 20 grade Celsius, iar in decembrie si ianuarie 5 – 10 grade Celsius.

Intre noiembrie – februarie, vremea este imprevizibila, iar orasul nu este foarte populat de turisti. In acest interval, ploaia poate fi problema, asa ca impachetati manusi, haine groase si umbrele.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 10   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul international de Muzica - Toamna Pragheza  (Prague Autumn International Music Festival)
Acest festival are loc in fiecare an in luna septembrie. Evenimentul, care dateaza inca din 1991, se..
Romania  |  Germania  |  Grecia  |  Cehia  |  Spania  |  Italia  | 
Stiai ca?
Albinele pot fi folosite pentru a detecta minele terestre? ... In lume sunt identificați 10 000 vulcani, din care 500 sunt activi. Dintre vulcanii activi, peste 300 se afla in bazinul Oceanului Pacific....
Dictionar turistic
Telecabina - Instalatie mecanica de transport pe cablu intre 2 locatii intre care exista o diferenta de nivel, avand o cabina inchisa, cu o capacitate cuprinsa intre 10-200 persoane.
7 recomandari