TurisMALL
powered by

32051

Ghid Florenta
Cand sa vizitezi

Florenta

Florenta are o clime tipica mediteraneana, cu veri toride, unde temperaturile sunt ridicate si zilele insorite, iar iernile sunt blande, fara zapada.

Iulie si august sunt lunile cele mai aglomerate, cand la Florenta soseste un numar mare de turisti. Temperaturile depasesc 35 grade, iar cozile la principalele atractii turistice sunt foarte lungi.

Extrasezonul din Florenta incepe in luna aprilie, dupa Paste si dureaza pana in iunie. O alta perioada din extrasezon este intre septembrie – decembrie, cand preturile sunt mai mici, iar temperaturile sunt placute. Primavara, temperaturile sunt in jur de 15 – 20 grade Celsius, iar in decembrie si ianuarie 5 – 10 grade Celsius.

Intre noiembrie – februarie, vremea este imprevizibila, iar orasul nu este foarte populat de turisti. In acest interval, ploaia poate fi problema, asa ca impachetati manusi, haine groase si umbrele.
  Pagina anterioara Cum ajungi Pagina 2 din 10   Unde sa te cazeziPagina urmatoare


Recomanda prin :
COMENTEAZA GHIDUL
Ghiduri turistice
Evenimente
foto Musikfilmfest
In fiecare an (lunile iulie si august) Piaţa Primăriei din Viena este animata de iubitorii muzicii..
Stiai ca?
Orasul situat la cea mai mica altitudine din Romania este Sulina, din Delta Dunarii (4 m).... Nilul este cel mai lung fluviu din lume si masoara 6.670 km?...
Dictionar turistic
Hostel - Unitate de cazare pentru turistii cu buget restrans, in general tineret, avand dormitoare si bai comune. Acest tip de turism ofera cazarea in dormitoare comune cu mai multe paturi simple sau paturi etajate, cu plata per pat ocupat.
7 recomandari